kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
magyarepitok.hu
twitter.com
halott szar
Na végre.
Egyébként zsinórban a harmadik nap, amikor a szilváig jutunk. A /ka/ nem döglött. :3 Csak hígfos.
anime?
a legjobb
RÁK
keterlepil
anime
büdös vegánok!
>állatoknak szenvedést okoz az hús ipar stb.?
>kit érdekel. a létezés maga szenvedés.
gratulálok. na így lesz KAFantva minden vegán érvelésünk. "szenvednek az állatok lól nem érdekel" erre nincs ellenérv.
>van módunk arra hogy az állatokat ne használjuk ki?
>igen, már most jól bánnak az állatokkal.
lól. nézd meg earthlings nevű filmet v animal liberation c könyvet olvasd el, de persze nem fogod mert nem érdekel, csak zabálni akarod a húst
gonosz vagy és élvezed ha kínozhatsz engem és az állatokat is. igazuk volt náci ánonoknak, a transzik GONOSZAK
hitler is vegetáriánus volt te szarnáci, legalább a pár jó ötletét vennéd át mint környezetvédelem, vegánizmus és a szláv fajok kiírtása
>gratulálok. na így lesz KAFantva minden vegán érvelésünk. "szenvednek az állatok lól nem érdekel" erre nincs ellenérv.
mindenki szenved, kivétel nélkül aki él a Földön
>lól. nézd meg earthlings nevű filmet v animal liberation c könyvet olvasd el, de persze nem fogod mert nem érdekel, csak zabálni akarod a húst
és máris megindul a személyeskedés meg bűntudatgerjesztés mert az ember nem akar csatlakozni a szektátokba. a vegánizmus egy VALLÁS. megvannak a tiltott meg engedélyezett ennivalók meg tárgyak. megvannak a prófétáitok meg eretnekeitek.
elég
mondtam hogy nem érdekel hogy eszel-e húst, de látom a másik ánon nagyon ravaszolt az érzelmeiddel
o nemnemnem ka KAF ka KAF
BÁZISOLT
kurva anyád
ezaz, végre van elmebeteg tranyólárp meg szűzlárp egész nap
Mi ezzel a baj? Ti is cigányok vagytok.
/ka/ abszolút állapota
én voltam, ÉN! ka KAF éljen szarbán éljenek a cigányok!
Jól mondod tesvírem
ÉLJENEK A CIGÁNYOK. SOKASODJANAK. ÉLJEN A CIGÁNYKIRÁLY IS!
na ez
arról már nem is beszélve hogy globálisan az egyik legnagyobb probléma a szemét és műanyag szennyezés, erre a vegánok mindent műanyaggal akarnak helyettesíteni ami régen lebomlott mert hogy az állati eredetű.
Fenéket!
Honnan tudod, hogy szenvednek?
>számok
igazi skizó órák
MINDEN MAGYAR CIGÁNY
egyik se cigány
>Már 725 000-en töltötték ki a nemzeti konzultációt
Hát az kurva kevés. Látszik, hogy egyre inkább lankad a lelkesedés. Hol van már amikor még dupla ennyien küldték vissza?
gonosz, kegyetlen transzördögke
de ezek amiket mondasz nem számítanak semmit az elképesztő mértékű állati szenvedéssel szemben. de ez az egy "érv" nem érdekel. akkor nincs mit mondani. most indokold meg miért rossz a nemierőszak, ha engem nem érdekel a másik szenvedése csak a saját élvezetem. ennyi. akor nem rossz, kész.
A CIGÁNYOK A TVRÁNI TESÓINK
helló descartes. te honnan tudod, hogy a macskád szenved ha leöntik olajjal aztán felgyújtják?