/ex-yu/

eksju mim izdanje plus bosanska filozofija

Attached: ea2.jpg (1814x1080, 111.09K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=XLQ3O_SXw1I
twitter.com/AnonBabble

Prvi za necete nikad pa ni sad

lezimu krevetu inace

bas je lijep tekst

Sizif je bukvalno vječiti povratak utjelovljen

sizif je nabildan jbt

kakav vjeciti povratak, proguglo sam sad to i ispada mi nesto o fasizmu

Meni je omiljeni filozof Spinoza

Ja sam sizif al umjesto stijene je ook

zasto si se obrijao cijeli

Pa Kamu mu je bukvalno posvetio cijeli tekst, morao si čitati Kamua bar u srednjoj

koje to

Zašto me troluješ jebeni Domagoje mislio sam da smo prijatelji

nevjerujem ja u veze na daljinu

Meni se zaista povremeno puši i drka nekom slatkom hrvatskom liku, ne znam kako da pojasnim taj sentiment, simpa ste mi

mijau

Attached: p8vchsjdfe331.png (680x510, 484.15K)

Nije rogovski šilovati svoje žene ako je to nekom superiornijem narodu, recimo kao u slučaju bosanaca poput mene koji žele gledati kako nam Hrvati i Srbi čereče žene i zatrudne moju sestru djecom koja će se odgajati pod hrišćanskom vjerom

Ja da sam žensko j bosanka bila bih kurvica i gutala samo neobrezane piše po klonjama (nikad malene balijske), nosila bih bulu samo dok se jebem ako im je to fetiš
Moja utroba samo srpsko-hrvatskom mlijeku

Znate koji je osjecaj bas zajeban i opsjeda me od kad znam za sebe?
Kad pomislim da ce bit bolje.
To cesto pisem ovdje ne kao forsirani mim veck kao nesto u sto tvrdo vjerujem, osjecam i dozivio sam.
Svaki put kad sam pomislio il imao osjecaj da ce bit bolje, bilo je samo gore.
Ali ne samo to, mozda je to samo splet okolnosti mog zivota, no te je nesto vise od toga, neki duboki sveobuzimajuci osjecaj tuge i melanholije.
To nije samo osjecaj kad ti je tesko pa dodatno padnes, il ti je tesko pa ti nitko ne pruzi ruku, il ti je tesko pa pruzis ruku al nitko se ne odazove, il ti je tesko pa pocme da bude bolje pa onda opet sve propadne pa se josh gore osjecas. Cak nije ni sve to. Nije ni osjecaj kad toliko zelis nesto pa ti se desi pa ga izgubis, to je ona shakespearova bolje voljeti i izgubiti nego nikad ne voljeti i nikad ne izgubiti....
Nije sve to.
Nego neki jako duboko ukorjenjeni osjecaj zali za prolaznosti svega, kad vidite starog prijatelja pa pricate sa njim prisjetite se starih dobrih dana djetinjstva, uvjek ima neki osjecaj dok stojim tu i pricam sa njim kako ce sve to proci, kako cemo se uskoro pozdraviti i tko zna kad opet vidjeti, kako nista ne moze trajati vjecno.
Nista ne moze trajati vjecno sve prodje i onda bude zaboravljeno, a onda isto kao da se nije ni desilo, moze da zivi samo u mojim mislima.....
Dali je covjekova sudbina to da bude omedjen da bira izmedju tuge i samoce ili gorke spoznaje prolaznosti i shvacanja da je sve uzaludno i prolazno.
Uistinu covjek je polarno bice, toliko ogranicen a toliko slobodan.

Attached: 1583790287240.png (800x782, 1.22M)

da si bosanka jebo bi te cisto jer me pali naglasak, jos bi mi li lipse silo kad bi bila tamnoputa

Pa dobro nemoj tako, nije sve tako crno, stvari su povrative, jedini problem s putovanjem kroz vrijeme je postizanje brzine svjetlosti

Da sam bosanka dao bih da izdrkaš svoj veliki ustaški kurac na moja stopala uwu

Bože što nisam mogao da se rodim kao žena

da se mozes jebat i da ti neko svrsi na stopala?

nemoj vise molim te, prekinit ces mi nofap lanac od 5 dana

Attached: Prd machka.jpg (705x940, 35.12K)

Da mogu da dajem u dupe likovima iz susjednih zemalja HNNNNNNG

sta ako je horoskop zapravo istina

Svi cemo na kraju zavrsit ispod zemlje neki prije neki kasnije ista je sudbina za sve na kraju krajeva bio bogat ili prosjak, glup ili pametan. Ljudski zivot je prekratak i nebitan u ovom svemiru smo ko zrno pijeska u pustinji. Da smo besmrtni neke stvari bi i imale smisla ali ovako jednostavno nema nista smisla zivi kako zelis radi sta zelis ionako ces ostarit i umrjet za 50ak godina ako i budes te srece da dozivis toliko i nista na kraju nece vise bit bitno. Prosljedi dalje svoj genetski kod ako zelis al nije ni to toliko bitno jer ce ga eventualno neki potomak nakon tebe sjebat ili nece nastavit lozu i ovo je finalni koup za sve u zivotu.

znam taj ook

Bukvalno bih se tako ponosila da me zaručiš kao muslimanku i dovedeš svojim roditeljima doma i prekrstim se u Katoličkoj crkvi i preimenujem zbog tebe i zatrudniš me i odgajam nam djecu kao katolike

Smisao života je Nadčovjek
Čovjek koji će biti više od trenutnog čovjeka
Za Nadčovjeka, čovjek će biti isto što i majmun čovjeku