מהדורת שישבת
ת'רד קודם:
מי שמגיב לטרולים - פיק רלייטד
/isr/ - ישר
בוקר טוב לכולם.
למה כל /ישר/ ניטים שישנים כל היום?
החברות
בוקר טוב.
אם דאבז שבוע הבא מתחיל סיפוח
טריפס הוא ימשיך הלאה למדינת ישראל השלמה.
מבוסס בטירוף
למה סמים ולא הזין שלי
that makes me sad. please don't do drugs, you have so much potential
אלון מאסק זה דיסטויפיה, כל הקטע זה אוגמונציות שהן פועלת בלי חיבור מתמיד לאינטרנט
במשחקים ובסרטים הטכנולוגיה פועלת כ self sufficient
בפועל כל הטכנולוגיה מחוברת לאינרנט ומאםשרת מעקב ותשלום חודשי
יאללה בשעה טובה
No.
based
בוקר טוב
is Israel that bad?
חח יפה אנון, שהגויים יחשבו שרע פה כמו אצלם.
ממש לא אנון מי הדביל שיחבר את שלו לאינטרנט זה לא בטיחותי (אני מדבר על חרא כמו עדכונים מן הסתם שתרצה אתה היכולת לגלוש עם הניוראלינק
No. he's a crybaby who will dislike any country he would have born in.
לא אמרתי רע פה אמרתי רע לי אנון זה לא אותו דבר. אם הייתי חי במדינה אחרת הייתי מתאבד מזמן
בטוח הניורולינק הזה יהיה מחובר לאינטרנט וגם יוכלו לשלוח לך עידכונים בלי לשאול כמו שמייקרוסופוט עושה
אנחנו הולכים לאט לאט למצב שאין לנו באמת בעלות על הדברים ובמקום תלשום חד פעמי, תלשום חודשי לכל החיים
I think it's more about user's life than location
רק תדמיין את זה, פופ אפים במוח שלך
מה יא בן זונה למה אתה קורא לי קריביבי
>חיחי ישראל המדינה הכי טובה בעולם
מתי מפסיקים עם הלארפ הזה?
כמו בדאוס אקס האילומנטי רוצה להגביל את האוגמונטתיות כדי שהאנשים לא יהיו חזקים מידי ככה גם במציאות, רק שבמציאות המצב גרוע יותר ומלחתחילה כל הטכנולוגיות האלה יגיעו מוגבלים ו/או עם דלות אחריות למינהם
>בטוח הניורולינק הזה יהיה מחובר לאינטרנט וגם יוכלו לשלוח לך עידכונים בלי לשאול כמו שמייקרוסופוט עושה
לא אנון אף אחד בחיים לא יתקין כזה דבר. המערכת הפעלה של זה תהיה מוצפנת קריפטוגרפית ולא תוכל לבצע שום שינויים בלי הסיסמא שרק אתה יודעץ ותצתרך גם להתחבר ב NFC כדי לעשות שינויים לתוכנה.
אנון אתה ממש לא בכיוון אף אחד לא יקנה משהו כמו שאתה אומר אנשים לא רוצים משהו שיכול בפוטנציה להיות פתוח לפגיעת סיבר
>קריביבי
כי אתה את עושה קרי ביבי
הבכיינים הם אלה שמעצבנים כי הם רק יודעים להתבכיין
שתוק יא קוקסינל
מה? דברו עברית
ליבי איתך פאם. שב בשמש, תקרא משהו, זה לא יפתור כלום אבל יעביר את הזמן.
>אף אחד לא יקנה משהו כמו שאתה אומר אנשים לא רוצים משהו שיכול בפוטנציה להיות פתוח לפגיעת סיבר
הטלםון שלך פגיעה, המחשב, המכונית האוטונומית, החשבון בנק
לא ראיתי את כל הסרטון, חוץ ממוזיקה או ממשק באייפון, מה אפשר לעשות עם הניורולינק?
החברה
קוקסינל מי עשה אותך יא הומו בכיין
>.png
מעכשיו אני פותח רק .jpg