mita bogomoljac izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
twitter.com
prvi za vojvođanke
de ste ajkule
kako je lepa jebote
supickumaterinu
Snid
Heroj prvog svetskog rata, covek Hrista i tradicije, spasitelj prekodrinskih Srba, borac za slobodu Evrope
C H A D
hocu samo jednu 6/10 ruskinju
hocu slovenkinju
Svi narodi na prostorima bivše Jugoslavije bi se trebali nekom logističkom tehnikom etnički miješati do homogenizacije
100.000 Crnogoraca prisilno migrirati u Bosnu i Hrvatsku i 10.000 Hrvata i Bošnjaka u Crnu Goru i pritjerati ih na međuvjerske i međuetničke brakove sve dok izgube identitet
Na taj način će treći pokušaj stvaranja Jugoslavije neposumnjivo uspjeti
ruskinje su ili 1/10 ili 10/10, nema izmedju
ima
bilo bi dobro da padne jedna masovna balkanska jebacina
kako biste klasificirali ljotica?
Zasto bi to htjeli? Zelimo odrzati nasu tradiciju.
Norid
Atlantski mediteranac sa nesto malo upliva bruna
Dinarac nije uglavnom a jos manje slaven
Ovo
Oću femdom orgijanje sa četnikušama i ustašankama dok me prozivaju što sam balija
Zato što na taj neće odumrijeti, već se samo dovoljno izjednačiti u opći jugoslavenski identitet da nacionalizam više neće biti u stanju da nam naudi
Ujedno će muslimani izgubiti vjeru, što je najbolji dio
owo. previse bledu put ima tako da ilir nije al nesto od onih asimilovanih govna sto smo zatekli stoposto
14. dan i dalje sam ziv i dalje nisam umro
u pravu je.
mjesavina dinarida i nordida, norid sto bi rekli
Alo maloumnici jeste vi slijepi
Lik ima široko i iskošeno čelo, prominentan nos i izduženu facu
Koliko još misliš tako?
Zasto nebi svakome momku jednostavno poklonili albanku na 18ti rodendan
Niko se nece zaliti da su mu sestru oteli a sljedeca generacija su svi siptari gg no re
pa mooslemancino gloopa izduzena faca pod ovakvim uglom je samo odlika atlantida. i jos kad se dodaju mediteranske karakteristike to mu je to. nema ni dinarske a kamoli noridske uplive
dok ne umrem ili se maknem sa cetricena
nek vitomir klasificira sta se svadate stoko
Iskreno bazirano
E moj imbecilu retardirani tip bi doslovno mogo bit primjer za atlantskog mediteranca u knjizi rasne antropologije. Sve ti se pomijesalo
jebo bi
Ajde mi seronja fakat objasni odakle će njemu na Balkanu brünn
ma operi se vise jebote
haha ovi uzeli da se mazu govnima zbog ljoticevih krvnih zrnaca
Ama nije jebote nego ja sam norid i ovaj debilko me budalom pravi
citam vec 5 konaca zadnjih sto ste imali i nevjerujem nasto ste spali
na dimitrija onda licis hrvoje
Zasto citas 5 konaca jel nemas sta pametnije radit nego satima citat sta debili pisu
pa upravo tako. isti mi je kurac cito exyu ili radio nesto drugo kad me placaju
Evo ti Mediteranca. Ljotic isti samo sto ima bljedu put zbog atlantidskog upliva
da. i izduzenije lice takodje zbog toga
Đe radiš prika?
ma pa da me doksujete i izgubim svu reputaciju koju sam gradio.. ma..
Demokratija je starija sestra komunizma, iz iste porodice, od istog individualističkog oca. I komunizam i demokratija razbijaju zajednicu: komunizam kroz borbu klasa, a demokratija kroz građanski rat političkih stranaka.
Čuj brünn na Balkanu
Bolidu
Pa toga nema ni u Vojvodini
dodji u ponedeljak u three carrots pub iliti irish u kneza milosa u beogradu, tacno u 13 h nemoj da kasnis imacu crveni šal na sebi. razgovarećemo pola sata.
Kada smo podelili hranu, prišao sam Ljotiću i rekao mu da je još ostalo hrane za mene i njega. Našta mi je on rekao: "Podeli i to. Mi ćemo lakše. Sad i tako idemo da spavamo, a lakše se spava kad se ne jede." "I tako sam učinio." On je poštovao čoveka iznad svega, samo najpre i iznad svega – Boga.
On je bio veliki čovek. Ono što je posadio, uhvatilo je duboka korena. I sve što je uradio, mirisaće.
Dobrovoljci, pevajte u slavu Dimitrija Ljotića! Četnici, pletite vence slave! Srbi, spominjite se Dimitrija Ljotića!
Pala je najveća žrtva. Bože, ne traži više. Bože, dosta, molimo Te: uzeo si mnogo i kao najveću žrtvu, njega! Bože, neka bude dosta.
Ma neće. Ja se sam doksovao prekjuče, niko mi ništa nije rekao, imao sam jedan You na postu.
pa keva moja je brun retarde maloumni. retko je ali nadje se i rekao sam UPLIV, ne da je brun
Haha čuj brünn
Vas autiste je Aggripa podučio rasne antropologije
Objektivno nijedan antropolog nije vrijedan spomena osim Carleton Coona
ma vito brte oprosti ali nemogu izvlacim se iz govana i sad kad je okej da me sjebu ovi reditovci ovde. ma nemogu
Nije mrtav Dimitrije Ljotić. On sada pripada čitavom Srpstvu. On sada pripada nebeskoj Srbiji. A mrtvi su jači nego živi. On je sada jači, nego kada je bio živ i sputan. On sada još više radi i poseduje još više snage. On tek sada radi. Hvala mu.
to sa stormfront-a
jel drkas na dimitrija?
lazes ko pas nitara si ko i svi tu
Spama wikicitate