Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: körte.gif (450x300, 18.98K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/R9Af9H4zIN0
vadhajtasok.hu/2020/08/03/bede-zsolt-akar-2-ev-bortont-is-kaphat-mert-megvedte-az-idosebb-fideszeseket-hont-andrastol
youtube.com/watch?v=B4O2OKlGdLE&feature=youtu.be
twitter.com/AnonBabble

bázisolt

baszódj meg Popeszku

igen

áh, rendes fonál, rendes körte, rendes lányok és nem travik

miniszköttó

Attached: 6fde65f3f38c9f42f726a03ac225a467[1].jpg (827x1169, 167.16K)

>rendes lányok
hol?

Elszabadult a koronavírus
a tengerpartokon, egyre nagyobb
a vírus behurcolásának veszélye

Barcelonában és környékén napi ezer esetet is jelentenek, Nizzában már az utcán is maszkot kell viselni, veszélyes lett a bolgár tengerpart is. Velencében is sok az új eset, az olaszok a járvány újabb hullámától félnek.

:((

Milyen migránsok, hol? Álprobléma!

Megostromolták a magyar határt a migránsok Röszkénél - videó
youtu.be/R9Af9H4zIN0

Napi emlékeztető.

Attached: 3388852169_45a9c51377_k.jpg (1370x2047, 265.25K)

fú ez nagyon diverz és békés

>az olaszok a járvány újabb hullámától félnek
Hát nem is csodálom, ahogy azok élnek. Beparáztatták Európát a napi ezer halottjukkal, aztán csak az életvitelük miatt volt olyan súlyos az egész.

>a japánban mint tuvdaillő nincs ö hang

Attached: 423534534543.png (243x234, 35.5K)

ez a magyar foci még létező dolog? évek óta nem hallottam róla pedig nagyon nyomták pár éve

nemtom, szerintem a nézők is csak inni meg balhézni járnak oda már csak

pontosan

Magyarország egymillió euróval segíti a maronita katolikus egyházat.

Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára a kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy a Bejrútban történt robbanás okozta károk enyhítése érdekében 1 millió eurót ajánl fel az Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyház számára.

LÓL mekkora fogyatékos

Attached: Konata feet.gif (498x276, 380.43K)

megalapozott

le a kapitalizmussal
legyen mindenki dzsenderfolyékony
ma 4et fuvoláztam buszmegben
éjjen a sztálin
lány vagyok de pöcsöm van

Dull Szabolcs: Az Index összeomlása nemzeti ügy.
„Úgy gondolom, hogy az Index története – és pláne az elbocsátásom története – nemzeti ügy, amelyben én nem burkolózhatok hallgatásba.”

hazug féreg

na ez igazán bázisolt
Libanon büszke keresztény ország

ő egy szent volt :(

Óriási lavinát indított el Puzsér Róbert.
Igen, ezeket a sorokat valóban Puzsér Robert jegyzi, méghozzá saját közösségi oldalán.

Puzsér Róbert bejegyzése változtatás nélkül:

„Elérkezett az elképesztő pillanat, amikor ünnepélyesen egyetértek Gyurcsány Ferenccel: 2022-re álljon fel az O1G-koalíció!

Essem tudja már, h kinek a faszát szopja.

Attached: F4DD64A1-D643-4662-B277-D7783BCDDF38.jpg (260x351, 25.46K)

*kurva

2 év börtönt kértek a Vadhajtások okoskájára Bede Zsoltra.

Attached: BALFASZ.jpg (227x227, 18.77K)

link?

vadhajtasok.hu/2020/08/03/bede-zsolt-akar-2-ev-bortont-is-kaphat-mert-megvedte-az-idosebb-fideszeseket-hont-andrastol

Szent Szabolcs, a szabadság és a szocializmus hőse

kurvának hívtam én is, meg ördögnek :( de angyal volt. vajon mit csinálhat most? gyakorolgat a fuvolán? sonkás pizzát készít sonka nélkül? vagy talán lolozk (mert hogy gamer lány)

leszarom

Faszt érdekli, takarodj!

leszarom húzz el

még egy napja sem ment el, nyugodj már le

NEMZETI ÜGY!

Attached: 5B8FD6BE-DD4E-4075-9030-30836170AECB.jpg (1024x661, 31.66K)

nem érdekelsz senkit travianon, fasznak lárpolsz itt

vótmá

sajnos nem. ha az lett volna, már évekkel ezelőtt be lett volna szántva.

Bejelentette a kormány a raktárkoncertek részleteit: így kaphatnak a zenészek a milliárdokból – Demjén Rózsira és Tóth Gabira is számítanak.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-oldalán ismertette, kik és hogyan juthatnak pénzbeli támogatáshoz abból az 5,3 milliárd forintból, amit a kormány a zeneipar megsegítésére különített el.

„Több mint 5 milliárd forint értékben támogatjuk legalább 150 raktárkoncert létrejöttét, ahol a hazai könnyűzenei élet szereplői profi technika, és saját stábjuk segítségével játszhatják el dalaikat. A zenészek és háttérembereik kiemelkedő gázsit kapnak, a professzionális fény- és színpadtechnikáról, iletve a produkciók felvételéről és közzétételéről pedig a Magyar Turisztikai Ügynökség koordinálásával az Antenna Hungária gondoskodik. Bár tudjuk, hogy egy felvétel nem pótolhatja a valódi hangulatot, mégis jó lesz megnézni egy-egy koncertet, amelyeket várhatóan szeptemberben teszünk elérhetővé. Olyan nevekre számítunk, mint Tóth Gabi és Tóth Vera, Demjén Rózsi, a Tankcsapda vagy Balázs Fecó.”

Attached: 1595281058359.jpg (220x430, 25.25K)

!!!

Attached: O1G.jpg (1188x1304, 295.63K)

Izrael hidrogén bombát robbantott bejrútban :(

youtube.com/watch?v=B4O2OKlGdLE&feature=youtu.be

nyalogatnám

Kend a kultúra embere.

Szerintem lurkol