Thread theme:
youtube.com
/isr/ intro:
youtube.com
Archive:
desuarchive.org
Last thread:
>מי שמגיב לטרולים הומו אוכל זין
/ישר/ - /እስራ/ - /isr/ - /ઈઝરા/ + חברים
החברה
לשם שינוי יש משהו שאנחנו והלבנונים מסכימים, לא רוצים את תל אביב והמחוות המפגרות שלהם.
מבוססים
Write in English letters idiots
תודה אנון קבל עוד אחד
היינו צריכים להוריד פצצת 2 טון עם ראש מתברג על הפרלמנט שלהם לאור מחוות הזדהות עם העם הלבנוני.
ואז להגיד שזה בעצם היה מחסן עם זיקוקים
youtube.com
>2726 צפיות
זה מעצבן אחושרמוטה איך החרא הזה עדיין פה
youtube.com
מה שהם מראים זה בחירות שמטרתם בחירת מועמד אחד לא בחירות פרלמנטריות שמטרתם לחלק כיסאות. מה הרעיון של לשים משהו כזה בישראל? ההבדל זה יהייה יענו שכל מי שמצביע למפלגה שלא עברה חסימה הקול שלו יעבור מפלגה עד שיגיע למפלגה שכן עברה?
תעזור לי להפיץ
לגבי הפרלמנטרי רשמתי על זה בעבר וכן, דיי מה שרשמת.
תמונות משופצות של וואיפו, הן יותר טובות מהקודמות (שיפוצים אסתטיים)
מה אתה חושב על לעשות משהו כזה
youtube.com
עם חלוקה חדשה והוגנת של ישראל למחוזות הצבעה כך שיהייה לישראל ייצוג מקומי לכל אזור.
אני מעדיף מערכת שמצביעים למועמד ספציפי ממפלגה ספציפית מאשר הצבעה ארצית למפלגה וגם המערכת הזאת מקדמת תחרות בין המועמדים מאותה מפלגה מה שנראה לי ייתן להם אינטרס גם להתחרות וגם לשתף פעולה (כדי שהבוחרים של המועמדים האחרים מאותה מפלגה ישימו אותך כבחירה שניה)
זה גם מאפשר לך להמנע מחברי כנסת שאתה לא רוצה ממפלגה שאתה רוצה כי אתה יכול להצביע למפלגה הזאת אבל לתת לחבר הכנסת שאתה לא אוהב ממנה עדיפות אחרונה
Shalom.
זה סבבה פשוט ישראל קטנה אז מלכתחילה לא עשו את זה. בשביל זה יש פריימריז אגב, למרות שלא בכל מפלגה עושים.
בליכוד עושים...
how's it going egyptanon
Imagine living in the same country of Shahar also who is the cutie?
מה אם הלבנונים פוצצו את עצמם בעצמם בשביל למשוך צומת לב ורחמים בינלאומיים?
Pretty well desu
טכנית הם באמת פוצצו את עצמם
בכוונה אני מתכוון.מישהו מצא מחסן אמוניום חנקתי של החיזבאלה ופוצץ את זה.
אתה יודע מה יהייה מצחיק ? אם מקרוב יתופוצץ עוד מחסן חומרי נפץ שלהם בעיר. כמה אזרחים לנונים צריכים למות מחומרי נפץ של החיזבאללה נראה לך לפני שהם מפסיקים לתמוך בזה?
כ-כולם
>ה6 באוגוסט 2020
>עדיין אין חברה יפנית
ראיתי אתמול שמישהו דיבר פה על תכנה שמאפשרת לפרסם מהאינטרנט של הנייד במחשב
זה יאפשר לי להעלות קבצים בהנחה שאני חסום רק על המחשב שלי?
זה משתמש במודם של הפלאפון שלך אנון, אם אתה לא חסום באינטרנט הפלאפוני לא יהייה לך בעיות (זה כנראה יותר איטי כי לרוב אינטרנט טלפוני יותר איטי מביתי)
תפסיקו לפרסם נשות שוקולד באופיי
תפרסמו לבנות לטיניות וחרקים
>ה6 באוגוסט 2020
> עדין אין חברה או סקס
לא
מבוסס
קרינג
זאת שאתה מספים אנון לא יכולה להתחרות מול הג'ינג'ית