rte edisyonu
/tr/
axxx ulan tirad açmayı benim gibi altyaş yeniibnelere bıraktınız ya..
宮崎 Wagyu mu alir arap all*Hi mi.
annem
trad
...
Ula yine 2 dakikada 5-6 kuruş arttı :DDDDDDDD
karahaplandık yeniden
Aleyna Tilki'ye cebimdeki Eurolari gösterirek suratina kumlicam
karahabb
oqlim ben artık dalga geçemiyorum bokistan ket oğlu ket çok büyük olaylar olacak burda kapana kısıldık+tuzağa düştük ne ypçs yauwwww????????
Fetva veriyorum, ekonomiye ve ülkeyi kurturmak icin erdogan'i öldürmek farzdir
Eve kapanıp çomarlar evimi yağmalamasın + anama, kızkardeşime tecavüz etmesin diye dua edecen.
Karılar da tecavüz istiyor oqlim
Böyle adamların tecavüz etmesini istiyolar senin benim değil.
eksisozluk.com
bu ekşiciler kafayı yemiş amk :D
>requirements: speaking English
Tırkların %70'i direkt elendi.
seyler.eksisozluk.com
>lise 1'den itibaren çirkinleşen bir kız oldum. babam kürt; genetiğim ona benzemiş. sert bir mizacım, kemerli burnum, aşağı doğru eğimli gözlerimle nahif, tatlı bir kadından ziyade sert bir oğlan çocuğuydum.
Keeeeeeeeeeeek
>çirkininim ama seks yaptım öpüştüm bilmem kaç tane sevgilim oldu
aLL*x bilir looksmatchi çoktan helyumu solmuştur
aşağı doğru göz kadar iğrenç bir şey yoq amqq boksena ve tek taşaqlı dombalak da öyleydi
öyle oqlim çirkin karı >>>>> çirkin erkek
en çirkin karının instagram twitter dmlerinde kölesi olmak isteyen 100 beta simp vardır amqqqq
Merhaba çocuklar hepiniz nasılsınız?
Türbanlı zoomerler bazlı çıktı
Hi I'm drunk off of sleep deprivation because I need to stay up to bring the trash down to the curb since it's less energy to stay awake than it is to go to sleep and wake up, and I just wanted to say out of all the peoples in the world that you fucking Turks are among the most vile, evil, malicious, perfidious, stupid, barbaric, savage, criminal, dishonest, degenerate, depraved, abhorrent of them fucking all.
You are real life Jewish stereotypes multiplied by ten. You are as significant of a destabilizing, aggressive, and warmongering force in the Middle East as Israel. You are a people whose history and culture is that of overwhelming and collective inhumanity and murder, and I hate you all from the bottom of my heart.
I genuinely hold more value to the lives of animals than I do to your lives, and if I were to ever encounter one of you in person, even for the briefest of moments, it would be, "Unfortunate" at the very best.
I hope that some of you depraved excuses for human beings are somehow capable of seeing the inhumanity of your country and people, and are capable of awakening spiritually and actually attaining souls like a majority of the rest of the humanity. I would be thrilled for a decent and moral Turk to exist but I know your people too well.
Fuck all of you, sincerely and truly, you should not have internet as you should not be allowed to mingle and communicate with the rest of humanity. You should not be allowed outside your borders in any capacity, and your country should be partitioned regardless.
gözlemlediğim kadarı ile kadınların genelde bu işi tam anlamıyla 'açık ihale' usulünde götürdüklerini gördüm.
şöyle ki bir kadın - erkek baş başa yemek yerken bile, mekanda yemek yediği erkekten erkeklik olarak daha 'alfa' ya da daha yüksek refahı olanı sezdikleri an, aynı mekanda ve aynı anda bir öncekinden daha yüksek teklifi yapana yükseliyorlar.
eğer ki 'contact' denk gelirse beta olanı yemekten sonra şutlayıp aynı gece diğer erkeğin numarasını bulmak için yardıran 'ları gördü bu gözler.
Yarrak gibiyiz
> yardıran 'ları
didn't read lmao
Ekşiciler yine hayallerde yaşıyor.
Because you can't read as you are a barbaric "people", lmao.
"Turkroach" is an insult to the cockroach, noble in comparison to the Turk.
Goodbye.
okay le_%56_white_amerimutt