edycja tablic dla sojarzy
/polska/
škoda
szkoda
edycja specjalnie dla tego anona
siema
zawsze mam ochotę tu przyjść jak jestem najebany
ale się cykam iść jutro do roboty ja pierdole
ale dostałem dziś wypłatę to niby powinienem być zmotywowany a kurwa tylko sram pod siebe
siema
akurat zdechł
ja to naprawię w morde jebane
Mod na /sp/
Mod na /sp/...
Dzięki za przypominajkę, miałem sprawdzić cyca jak tam ten kolarz któremu ryj urwało po spotkaniu ze słupem w tour de pologne
dzięki
miło mi teraz
no niech domownicy idą spać, muszę się rozebrać do naga żeby rozpocząć sesje coomowania
Jakiś /gif/?
raczej kurwa bez duszy, tylko się to toczy nie wydając nawet żadnego dźwięku
how into Instagram na komputerze?
bo pocoomowalbym ale telefon mały i słabo się coomuje
>tug nie polerowałem berła ponad miesiąc
W sumie żadnej różnicy, nawet mogę przestać.
co pijesz? Mam setę to w sumie mógłbym se strzelić.
jedyne pocieszenie to że każdy chad zdechnie tak samo
>któremu ryj urwało
co
robisz konto na insta i szukasz szmat
Dosłownie zaloguj się na kompie i tyle, ja pierdolę masz już tak gładki mózg od trzepania? To ja walę od 12 roku życia (czyli ponad 18 lat) i daję radę.
Ja pierdolę.
to co zawsze, czyli cydr do którego dolewam spirytusu, bo wódka mi się już skończyła. ale znalazłem na dnie mojego "barku" końcówkę jagermajstra to go dokończę zaraz
>salamander s4
6/10 taki średni dosyć często przegrywa nawet z bejami pierwszych generacji
końcówka zakończona kulką ma 2 tryby obrony i ataku, tryb ataku jest praktycznie bezużyteczny bo polega na przesunięciu końcówki od osi symetrii i przez to dosyć szybko zaczyna tracić równowage i sie wypierdala
górny pierścień ma też tryb obrony i ataku, tryb obrony polega na przesunięciu ząbków tak że jest 10 małych a w trybie ataku jest 5 dużych
ogólnie w trybie ataku sie lepiej sprawuje bo może rozpierdolić przeciwnika na części co sie nie zdarza w trybie obrony bo nie ma takiej mocy uderzenia, oba tryby widać na picrelu po prawej
sperma pada na mózg
wczoraj, pierwszy etap tour de pologne
typek który poszedł w barierki wjechał głową w słup przy prędkości coś ze 70km/h i jeszcze zdjął sędziego robiącego zdjęcie, ledwo przeżył ale rozwalił sobie twarz i obojczyki i poszły wszystkie zęby
żółto-czarny dostał dyskwalifikację oraz odebrano mu zwycięstwo pierwszego etapu bo technicznie wypierdalając się wpadł na metę pierwszy
ale chuj go zepchnął na bok
tu macie drugie ujęcie żeby zrozumieć prędkość
>wejdź na /sp/
>TSUUU nitka
>dostał dyskwalifikację
mam nadzieje że z całego tur de polon bo jak tylko 1 etap to mała kara
ten webm ze spodkiem mi tylko przypomina że chuje nie wpuścili nas na iem jak było w polsce 0 zakażeń a teraz jak jest 800 to tysiące ludzi chodzi po plażach galeriach organizowane są imprezy i wszyscy mają wyjebane
>jak jest 800
800 dziennie*
ojoj
wyjebali go z całego i jeszcze dzisiaj zainteresowała się tym prokuratura
trzecie ujęcie, nie taki photo finish jakiego się spodziewano
nieeeee tylko nie moje giereczki ceesik mistrzowstwa
po kryzysie chęci do niespania w połowie drugiego piwa jestem teraz w chuj przytommny i miło czujący się
raczej moje pieniądze wyjebane na hotel i transport ale neet nie zrozumie
jakby dzień wcześniej odwołali a nie kilkanaście godzin przed to bym miał wyjebane
kuurwa nie wpuiścili cię na oglądanie giereczki przejebane ziomuś ;/
Sorry miśki, kontratyp ryzyka sportowego. ;^)
spoko nie każdemu mama płaci za wszystko żeby mieć w dupie pieniądze wyjebane w błoto
jakbyś się nie szlajał po całej polsce żeby obejrzeć jak mati strzela z karabinu w grze to by nie było problemu
mnie bardziej martwi że polskie kurwy mimo tego że jest wirus robią sobie typowe wieśniackie wesela po 200 osób i potem placz że znowu kwarantanna i zamykanie wszystkiego
jak mi pizdy siłownie znowu zamkną to zajebie morawieckiemu i temu jego przydupasowi od zdrowia za to że nie trzymali polaczków za ryja
pieniądze wyjebane w błoto by były jakbyś tam poszedł
>jak mi pizdy siłownie znowu zamkną to zajebie morawieckiemu i temu jego przydupasowi od zdrowia
trzymam cię za słowo
ja mam zaproszenie jedno na październik i ze względu że mój stary jest jej chrzestnym to do mnie dzwoniła przymilała sie żebym przyszedł a chuj jej w dupe i tak miałem zamiar nie iść przynajmniej mam wymówke
wszystkie te kolarze to sterydziarze, a gry komputerowe zdelegalizować
nom za to zapłaciłem za 3 dni pobytu w najchujowszym dużym mieście w polsce wspaniała inwestycja
miej do siebie pretensje a nie do całego świata
ja cię za rękę prowadzać nie będę
nieironicznie wyjebane po po prostu nie ma sensu zamykać, 800 zarażeń dziennie to nic i pewnie jeszcze tylko z 100 osób umrze zanim będzie szczepionka
za miesiąc otwierają szkoły to już równie dobrze koniec wirusa
no kurwa jak nie jeden płaci setki złotych za oglądanie gier to drugi płaci za możliwość podniesienia kawałka metalu
z kim ja tu kpina cyrk
na weselu ksiądz kropidłem pokropi i się korona nie ma prawa rozprzestrzeniać kiedy Bozia pilnuje. Zaś po tych weselach będzie wiadomo kto na tacę dać poszczędził i proboszcz kranówą zamiast święconą święcił.
hehe epicki post :) koham bozie barco :PP
wyścigi rowerowe to taki mem że japierdole
cała drużyna zapierdala żeby jednego wybrańca, który odpoczywa cały wyścig dopchnąć do mety żeby na ostatnich kilku kilometarch dojebał do pieca i przejechał przez linie jako pierwszy i spuszczał się przed kamerami jak ciężko zapierdalał
lol
neet dupa cicho
nie odpisuj mi kurwo
największa beka że płacisz za dostęp do internetu żeby srać na anonimowym forum xD jaki cyrk jprdl
dlatego nie masz przyjaciół
ja przynajmniej nie płaczę że pieniądze wydaje w błoto
jestem od was lepszy bo nie wydaje pieniędzy na rzeczy bo nie mam