zivotopis izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
za mene su to cure od 16-17 godina
Slovenske dupe mmmmmm
nije 310 majmune maloljetni
samo si guzobolan sto sam bio prije tebe
Zašto ne jebete, ex-yu?
SKROZ ISKRENO mislim da ste teske luzercine. Ja dodjem i normalno pricam, zavidni ste na mnogo toga, iako ja nisam lik na koga neko treba biti ljubomoran, cesto ima vas koji jesu.
>dosli do nivoa wizzarda
>nemaju ortaka ni jednog
>nisu se ni poljubili
>degenericno ponasanje (citam vase ispovesti) gde ne znate kolegi cao da kazete
>normalno bili ste ceo zivot odbaceni od kolektiva a kamoli uspesni
>objektivno nesrecni ljudi, verovatno sa mnogo fizickih mana jer se vidi da ste plasljivi
>Zig Forums je inace leglo takvih
>to sve mora da boli
>u sustini sem statusa luzera i wizzarda vi ste nitare jebene (kazem solidan deo)
>Nekada hocu da slikam (baitujem) pa citam vase price o "muvanju" ili izlazku ili tako nesto
>bude mi zao zaista ali osecam cringe i to i jeste!!
>Dodjem ja koji realno i jebe i izlazi i druzi se, zaradjujem (ne mnogo) i imam ok zivot
>I pored poroka ja opstajem jako dugo
>Ostavio ovde neke stvari za koje nemate para recimo a zeleli bi ste, cak sam vise puta cuo da je STANDARD naruciti hranu kuci sto ja radim
>Prospem 50evra na drogu
>Izmenjam sve skuplje mobilne, postujem sve bolje auto koje sam vozikao (nisu ni moji vecina ili prodati)
>Okacim audio snimke sexa, slike dopisivanja sa 20razlicitih riba gde pricamo o sexu
>slike sa ortacima sa dosta mesta
>cak i telefon slikam da pokazem da imam poziva na sve strane gde izaci
>Gole ribe slikao jedno 10tak njih, cak su vas i pljuvale na vocaroo i smejale vam se (mozda se seca neko treda)
>Sada sam ostavio mob od 900evra npr i nekog je to dovoljno trigerovalo sto sam cist, srecan, zaradjujem i imam neki dinar.
>Postoji vas vise ali ste jadni i providni, euforicno se nasladjujete kao klinke i to se vidi sta vas je okinulo.
Jesu i to bas bas autisti, vise su to tuzne price, to su neprimetne neduzne persone, niti ce jebati niti se druziti niti ces ih videti u kaficu, kafani, ovo je njihov zivot, u njihovom stilu da zavrsim MA TOP CEC BREEE HAHAHAHAHAHAHAH, taj smeh je mehanizam odbrane, guglajte malo.
Kao deca kada su i kada neko dobije samar a hoce zaplakati pa krene navodno prisiljeno da se smeje u smislu ne mozes mi nista da bi pokrio svoju slabost/bol i blam. To vi radite ovde.
I to STALNOOOOO
I thought you mean us for a second
rupa je rupa anone
>moras se rodit ko musliman
>Rodis se ko naj kakovani krindz bosnjo .
Sto nisam cecen da mi klan nadje zenu da budem domacin covjek u svojoj perfektnoj zemlji taman balansa izmedju muzevnosti duhovnosti i morala
Zamisli dobijes ovako na lutriji miljune i uzivas do kraja zivota
često mislim o tome
BOSNO MOJA SUVERENA
>ook kad je HRT neironicno prenosio debatu Zizeka i Petersona uzivo
Frfchuga
ja vjerujem samo u novac
virujen u jubav
youtube.com
ovdje smo
jer me lajkuju samo trandze na tinderu
krindz jbt
ja nisam ni znao da tog ima u nas