edycja sobotnia
/polska/
P E D A Ł Y
polityczka
żydy
polityczka
twitter
pedały
fryteczki
otwieram piwo
żydy
polityczka
twitter
pedały
fryteczki
żydy
polityczka
twitter
pedały
fryteczki
otwieram piwo
piwko i fryteczki to ty szanuj
losowe kurwy z tłitera
jak urodził się z fiutkiem to nie jest babą proste jak
wyjebanie 70 mln na niepotrzebne karty do głosowania i 200 mln na respiratory od handlarza bronią dobrze
pedał ukradł tablice rejestracyjne kara śmierci
>polak w holandii widzi """"topiące się""""" dzieci
>idzie im na pomoc
>sam tonie
>dzieci się bez problemu wydostają z wody
>rodzina korzysta z okazji i zaczyna zbierać hajs
>już mają sporo ponad milion zł
bohaterski naród :( viva polska!
sram dupą
>pedał ukradł tablice rejestracyjne kara śmierci
nieironicznie tak, tą zarazę trzeba tępić zanim zrobi się taki cyrk jak w ameryczce
uu ale ty krawędziowy ;) no ładnie ładnie
plany na dziś?
ja:
>alkohol
>czipsy
>frytki
>kola
>lody
>gierki
>walenie konia
>youtube
a po wszystkim diazepam i nara świecie
hyhy ale dobrze bo to pedał był wieszać pedałów nie panie władzo prosze mi nie robić krzywdy te dziewczynki są narysowane
jak mi ktoś ukradnie rejestrację to do roboty niby jak pojadę bez rejestracji jeszcze mi przypierdolą mandat albo gorzej
pedał odbiera ludziom chleb od ust a potem kwiczy że za jakąkolwiek sprawiedliwością jest no wolne żarty
fajna epicka ironia pedale i do tego emotikonka
tablice i telefon
:)
pedały zawisną obok pedofilów pedon
dołącz do jakiegoś ruchu lgbt jak tak bardzo chcesz
to
pewnie wpadnę do Wichrowego Tronu cyknąć questa albo dwa
tego z seryjnym mordercą jeszcze nie robiłem więc może być fajnie
followowanie varga to najlepszy pomysł jaki mialem ostatnio
na cwierkaczu teraz same japońskie rozebrane lochy, kosplejerki, lolikoniarstwo i redpille od varga między nimi
>pedały to normalni ludzie zrozumcie to ;(((
>na protestach co drugi wygląda jak pierdolony degenerata
naprawdę sprawia że myślisz
>Cielesne zaburzenie dysmorficzne (ang. Body Dysmorphic Disorder, BDD) dawniej znane jako dysmorfofobia[1][2] – zaburzenie psychiczne, charakteryzujące się występowaniem ciągłych obaw związanych z przekonaniem o nieestetycznym wyglądzie lub budowie ciała[3]
>W badaniach przeprowadzonych pod kierownictwem dr Katharine Philips na ponad 500 chorych wskazano, na jakich częściach ciała koncentruje się ich uwaga[7].
>włosy (56%)
gdzie jest mój zasiłek dla chorych psychicznie
ktoś wyglonda inaczej czeba go zabici
na umowie o prace służbowy samochód jest własnością pracodawcy i to on ponosi ryzyko awarii uniemożliwiających utrudnienie w wykonywaniu pracy tak samo jakbys pracował w fabryce i byłaby awaria prądu, zapłacą ci za ten czas który tam spędziłeś pomimo tego że nie pracowałeś
noo super a skąd pedał wiedział że okrada służbowy a nie prywatny przestań robić kontrolę obrażeń kradzież to kradzież
rzeczy które lubię dobrze
rzeczy których nie lubię źle
>"Margot" zarzucono, że 27 czerwca "wspólnie i w porozumieniu z innymi osobami uszkodził samochód marki renault master, poprzez przecięcie opon, pocięcie plandeki, urwanie lusterka, oderwanie tablicy rejestracyjnej, uszkodzenie kamery cofania oraz pobrudzenie pojazdu farbą". Łączna wartość strat - jak poinformowała prokuratura - wyniosła ponad 6 tys. zł na szkodę Fundacji Pro — Prawo do Życia.
>Aktywiście zarzucono również, że w trakcie zajścia przewrócił Łukasza K. na chodnik, czym spowodował u niego obrażenia w okolicy pleców i lewego nadgarstka. "Zarzut obejmuje także stosowanie przemocy polegającej na szarpaniu i popychaniu Łukasza K. w celu zmuszenia pokrzywdzonego do zaprzestania nagrywania przebiegu zdarzenia" - informowała prokuratura.
>Ostatecznie "Margot" ma cztery zarzuty. - To zarzuty zmuszania do określonego zachowania, spowodowania uszczerbku na zdrowiu, uszkodzenia mienia i udziału w nielegalnym zbiegowisku - wylicza nadkom. Sylwester Marczak, rzecznik Komendy Stołecznej Policji.
nie wiem, ale słyszałem że tabletki obniżające testosteron pomagają na wypadanie włosów
no na chłopski rozum to tak wygląda
uważaj tam bo źle questa poprowadzisz i niewinny npc zginie lub co gorsza nie będziesz mógł dostać unikatowego amuletu
kradzież dobra bo XYZ
bo to był samochód organizacji pro life, ich samochody jeżdżą w każdym większym mieście w polsce no chyba że chcesz twierdzić że to jest jeden i ten sam samochód zawsze prowadzony przez głowę organizacji
>no na chłopski rozum to tak wygląda
t. fanatyk plandemii
zabije was wrzystkich
a to spoko jak organizacji pro-life to można NIE ZARAZ KURWA czy ty właśnie matkojebczo bronisz KRADZIEŻY
idę do sklepu ukraść TV i konsole i nie powinienem trafić do aresztu to okradłem firmę a nie prywatną osobę
bycie łysym to jednak choroba psychiczna
dosłownie same ci rosną cały czas, kurwa przestań golić łeb ma zero to będziesz miał włosy debilu
dyskusja polityczna w normalnym kraju
>gospodarka
>podatki
>projekty infrastrukturalne
>prawa pracownicze
>energetyka
dyskusja polityczna w polsce
>jabaci pedałów
>kochac pedałuw
>Ł
nikt nie zabrał kierowcy możliwości do pracy i nakarmienia rodziny bo powinien mieć nadal płacone za ten czas ty przesuwaczu pachołków
dyskusja polityczna w normalnym kraju
>więcej ciapaków
>przestańcie sprowadzać tych kurwa ciapaków
>za obrażanie ciapaków gułag
>trzeba powołać komisję ds stwierdzenia kto jest ciapaty
>nic nie trzeba powoływać tylko ich stąd wypierd[UŻYTKOWNIK ZOSTAŁ DEPLATFORMOWANY]
ta dyskusja zaczęła się od tego że zacząłeś pierdolić że pedał nie powinien trafić do aresztu za kradzież bo kradnie od firmy a nie prywatnej osoby
>zatrudnia cię jakaś organizacja
>musisz jedynie jeździć sobie po mieście
>zajebista robota w sumie
>słuchasz sobie radyjka i stoisz na światłach
>nagle napadają na ciebie transy i cię atakują
>nagrywasz wszystko i zachowujesz się kulturalnie
>wg lewaków jesteś najgorszym ścierwem
brawo lewica
siłownia
wymiana płynu
od dzisiaj jeżdże furgonetką z napisem zabić wszystkich polaków i nie masz prawa sie przyjebać
pedały to nie ludzie więc chujowe porównanie
przesuwaj dalej, ta dyskusja zaczęła się od tego że dwumiesięczny areszt nie dość że jest relatywnie surowy w stosunku do postawionych zarzutów do przede wszystkim jest bezprawny bo odebranie wolności na czas określony wymaga prawomocnego wyroku sądu
hehe dobre :P
to, pedalstwo to ideologia
ale pedzio dostał właśnie wyrok od sądu że ma iść na 2 miechy
oni go nie zgarnęli od tak i sami powiedzieli że idzie
zgarneli go dopiero po tym jak dostali wyrok od sądu
w kodeksie karnym stoi czarno na białym kto demontuje tablice rejestracyjną z pojazdu dopuszczonego do ruchu drogowego podlega karze upierdolenia rąk po same łokcie niech się pedał cieszy że nie miał wyroku
jestem gejem więc nie mogę być zaaresztowany
można areszt gdy zachodzi uzasadniona obawa że coś tam