edycja tablic dla cwaniaków
/polska/
ANIME
lista rzeczy która was bezpowrotnie ominęla
>nastoletnia miłość
>jakieś przygody warte z wspomnienia z przyjaciółmi
>szansa na rozwijanie sie w czymś od dzieciństwa typu sport i sztuka
ominęły was wszystkie zalety młodości ale nie ominie was żadna z wad doroslego życia
>taska 120 blue dragonów
jak ja nie rozumiem takich "gejmerów", jaka jest przyjemność w takim bezmyślnym napierdalaniu?
przestań oglądać anime biały europejczyku
Krzysztof Krawczyk to najlepszy polski raper
Moi rodzice zapierdalali pół życia dla jednego pracodawcy ja zmieniam robotę co 2-3 lata bo u żadnego pracodawcy nie dostaniesz takiej podwyżki jak przy zmianie pracy.
Niska mobilność społeczna to cope ameb spod żabek, dla których czteropak żubra i paczka chesterfieldow to dobrze spędzony piątek
wujek ma identycznego poloneza którego od 20 lat trzyma w szopie i nie pozwala wyprowadzić
raz na miesiąc zapala silnik na kilka minut
ostatni raz kiedy to auto widziało światło dzienne było 5 lat temu na weselu u kuzynki
ani jam biały ani europejczyk
1 i 2 zaliczone
caro wyglądał lepiej
>dla których czteropak żubra i paczka chesterfieldow
hmm w sumie dobry plan na dziś wieczór
żeby zdobyć dziewczynę do nastoletnie miłości to w tych czasach chodzenie na marsze pedałów i protestowanie bo jakiś kryminalista został zwinięty więc podziękuje za takie coś
nie ominęło mnie wstawanie o dziewiątej rano w wakacje żeby iść do sklepu po energola Pepsi i twistosy wrócić do domku odpalić kompa i napierdalać w modern warfare albo oglądać wrestling
Nie zrozumiesz, ta gra jest bardzo specyficzna. Albo ją kochasz albo nienawidzisz, nie ma innej opcji. Ogromna część osób wciąż w nią grających, gra w nią od 10-15 lat.
Pozdrawiam.
Józef Bilczewski urodził się jak user a skończył jak czad
>raz na miesiąc zapala silnik na kilka minut
to powiedz mu że jest głupi bo przy tak krótkim cyklu pracy blok i system obiegu oleju nie jest w stanie osiągnąć temperatury, w którym woda w całości odparowuje i przy zgaszeniu zasysa kolejną porcję wilgotnego powietrza, która prowadzi do emulsowania się oleju
wracaj do pieca typie
nowego monstera w żabce zdobyłem
pic related
dzisiaj na obiad kurczah pad thai z żabki popity monsterkiem niebieskim (też z żabki) a na deser czekolada goplana (też z żabki)
>emulsowania
emulgowania
jak oceniasz smak w porownaniu z innymi?
masz może kalendarz z gołą babą na ścianie?
ominęło mnie nie bycie grubym knurem w dzieciństwie
ja za to tymbark (z biedronki), ryż (też z biedronki), kurczak (z biedronki) oraz fix chińskie danie z kurczaka (również z biedronki)
le średniowiecze źle mem to oświeceniowo-liberalne kłamstwa
średniowiecze źle bo karali przestępców
jeszcze nie piłem bo mi się chłodzi ale co do monsterków które piłem do tej pory to idzie tak
the doctor > zielony > ripper > punch mixxd > pipeline punch > lewis hamltion > zwykły > biały (jebany mem który smakuje jak gówno)
widziałem w żabce jeszcze pic related ale nie chciało mi się kupować, może kiedy indziej
jutro jade na ryby a potem do cerkwii opinie?
Piec nie pokona Żyda
ja z żabki wziąłem oranżadę hortex i krówki maślane
piłem mango, różowego, jasno różowego, fioletowego, czarnego assaulta i białego
z bezcukrowych biały najlepszy
z cukrowych mango
przepraszam, wykształcenie średnie.
nie, ale jestem w trakcie remontu garażu i taki kalendarz jest na liście zakupów
>ale jestem w trakcie remontu garażu i taki kalendarz jest na liście zakupów
baza