/polska/

edycja starej stolicy

Attached: 114.png (1024x1024, 826.43K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=7dSUdzgmCik
youtube.com/watch?v=d4F8DRPAWOg
youtube.com/watch?v=Ft6LJhyakZ8
twitter.com/AnonBabble

w Krakowie mnie okradli i jedyny raz w życiu kradłem
chujowe miasto pozdro

już miałem nocną tostować, ale kompro by było

Attached: s3TW4gC.jpg (1920x1080, 202.07K)

youtube.com/watch?v=7dSUdzgmCik

Attached: 1596990375926.png (600x800, 416.09K)

youtube.com/watch?v=d4F8DRPAWOg

Stolice Polski ocenione od najlepszej do najgorszej

1. Warszawa
2. Płock
3. Gniezno
4. Kraków

na Białorusi wyłączyli internet

1. mieszkacie ze starymi?
2. podoba wam się?

a gdzie lublin

tak
brak opinii

jak do tego doszło że cie okradli

Attached: 154264210951289.jpg (1920x1080, 255.45K)

jednak mam bana na 3 dni

najpierw cie okradli a pozniej ukradles tak?
co takiego ukradles jesli mozna wiedziec?

w dupie tam gdzie ma być

youtube.com/watch?v=Ft6LJhyakZ8

przestańcie mówić m-słowo

policja postuje uwaga

migger

toooo, należy mi się, polakowi robakowi, jedzenie z afryki

Attached: 1576461034647.png (934x107, 24.2K)

spałem na ławce jak normalny obywatel i kolo mi nożyczkami przeciął kieszeń i wyjął fajki
tak bo się spóźniliśmy na godzine zamknięcia przechowalni bagażu na pkp i musiałem spędzić noc w Krakau a że pieniądze były co do grosza odłożone na bilet to podjebałem parę jabłek i dwa pomidory żeby się cos tam najeść od babek co miały stragany blisko centrum

chciałbym zamieszkać za granicą na stałe tylko po to żeby się wyrwać z mojej monotonii życia

>stolica gówna, pedalstawa i murzynów
>pierwsze miejsce
spoko stolycarzu

miałbys taka samą monotonię tylko duża szansa że nie rozumiałbys pani w ichniejszym odpowiedniku żabki

jak tu masz monotonie to bys mial monotonie za granica po prostu

>yyy poprosze zwei monsterken bitte kartą płacę

wiem ale mimo to chciałbym spróbować coś zmienić w moim życiu. zapierdalałbym pewnie tak samo ale przynajmniej nauczyłbym się języka

to się ucz deklu, możliwości jest nadto +10

mój kolega w technikum czytał masowo te nowele chińskie o kultywacji. cały czas to czytał na lekcjach i nie mógł zamknąć mordy
wiecie co w tym jest najlepsze? że to były same machine translation. typ czytał po 500 stron jebanego google translate. jak mu przez ramię zaglądałem to chuja rozumiałem

Attached: EeGkPw3UcAEfeMv.jpg (4096x2304, 748.86K)

jeszcze raz wklej te zakonnice doigrasz się

>bycie piwniczakiem w kraju x
>bycie piwniczakiem w kraju y
to tylko zależy gdzie dają więcej neetbaksów

dobra haczyk mi w ryja o co chodzi z tymi chinskimi zakonnicami, zrodlo

masz

Attached: IMG_20200806_222757.jpg (2048x1152, 315.8K)

zdziwilibyscie sie jak duzo mlodych chłopcow idzie ruchac tranza na datezone sadzac po tych polubieniach i znajomych

ale nie jestem piwniczakiem

szukam mieszkania na studia już dwa tygodnie i absolutnie niczego sie nie da znaleźć
jedyne oferty to w jakichś zjebanych lokacjach gdzie trzeba dojeżdżać godzine na uczelnie, albo z pokojami 5m2
niedawno znalazłem odpowiednie i byłem umówiony z właścicielką na piątek na podpisanie umowy, a dzisiaj ta kurwa mi powiedziała że już komuś wynajęła elo

Attached: Ee1GYS_VAAAHD78.jpg (2048x1152, 323.83K)

te zakonnice są urocze

Debilizm najpierwszego sortu. Rasizm jest patologią charakterystyczną dla społeczeństw, w których do niedawna dominował rolniczy sektor gospodarki. Zatem- rasizm to buractwo w najgorszym tego słowa znaczeniu. Czas wyjść z drewnianych chatek, patrioci...

ja raz byłem w mieszkaniu i oglądałem i wychodząc powiedziałem że jestem zdecydowany chętnie wynajmę przyszedłem oglądać pierwszy
wynajęła komuś innemu

zdziwilibyscie sie jak duzo mlodych chłopcow nie rucha

ciekawe czy w cywilizowanych krajach ludzie tak samo robią

pusty pokój stoi
wynająłbym ale nie chce mi się jebać z drzwiami bo nie ma i wystrój to high prl

Co ty pieprzysz debilu. Wracaj skądś przyszedł.

wkurwiłem się wtedy tęgo bo była zima i przyszedłem specjalnie wcześniej żeby być pierwszy na oglądaniu a i tak się kurwa spóźniła pół godziny i tak dygotałem na mrozie

przygarnij anona

znam gości idących na księdza ale o loszce idącej na zakonnice nigdy nie słyszałem
czy za 20 lat już nie będzie żadnych?

Attached: IMG_20200806_222843.jpg (2048x1152, 312.64K)

NOWE

Attached: Ee_Zj4nU0AAmv76.jpg (2048x1152, 324.26K)

jeśli by nie był 110% przyjazny to pewnie bym go napierdalał po pijaku

na zakonnice szły zawsze loszki które nie chciały wychodzić za mąż a obecnie nie ma z tym problemu małżeństw się nie zawiera a jak już to szybko się rozwodzi

P-PRZYGARNIJ ANONA

zakonnice nie ruchaja??????

więcej szarych myszek dla anona?

elo

ssij mi pałe

Księży też zaczyna brakować, ale siostry to wymierający gatunek. Bycie kobietą to w [obecnym roku] jest jak granie na kodach, a nie oszukujmy się sporo ludzi kiedyś kończyło w zakonach zmuszeni okolicznościami.

uffffff

Attached: 1570806303932.jpg (1280x720, 49.96K)

>
Szukamy niesmialego prawiczka do zabaw z zona w ostani weekend wakacji. 3 dni nad morzem lubiacego uzywki i chcacego stracic prawictwo z piekna pania. Tylko konkretne propozycje zdjecie tylko jezeli sie pokazesz pierwszy. Kultura. Mezczyzni bi nie pisac tylko hetero. Bedziesz spelnial warunki czeka cie fajny weekend. Panie lubiace dominacje rowniez zapraszamy.

Attached: 1587637020310.gif (718x404, 65.58K)

ojciec zmarł a starszy brat grozi że mnie utopi w rzece jeśli będę się kłócił o spadek hmm co robić
a huj wstąpię do zakonu

ale jak to zakonnice nie ruchaja? jak to mozliwe? przeciez kobieta ma w podswiadomosci zakodowane ze na pewnym etapie trzeba sie zaczac ruchac w celu zaplodnienia

do dzisiaj nie wiedziałem, że dziewczyny mają takie krągłe tyłki po to, żeby se tam brzuch jebnąć

Attached: Capture.jpg (546x417, 18.81K)

wyobraźcie sobie marnować całe życie odmawiając sobie wszystkich przyjemności bo ktoś ci wmówił, że pan który dał ci życie chce żebyś tak żył

jeśli jesteś miły i przyjazny to powitam jak brata
musisz też tolerować alkoholizm, zapach papierosów i Prodigy puszczane na cały regulator

w Przemyślu w seminarium mają chyba tylko 3 typków na księdza
sam czasami myślę iść ale nie przeżyje seminarium bo fryteczkow nie ma i trzeba się spowiadać

Attached: EeQdaUCVoAAHNqt.jpg (4096x2305, 942.26K)

nie wyobrażam sobie tego.....

religijni ludzie statystycznie są szczęśliwsi i żyją dłużej

Attached: 1595622101646.png (1550x2031, 1.35M)

wyobraźcie sobie życie tylko dla przyjemności

Attached: 644336.jpg (640x807, 71.11K)

>robisz misję w gta:sa na mount chilliad
>zajebisty pomysł żeby motorkiem zeskoczyć w celu skócenia drogi
>jeb w drzewo i misje od nowa trzeba
>alt+f4
chuj na dzisiaj dosyć

no super robota dupy nadstawiać starym zbokom to może łaskawie za 50 lat ci dadzą dobrą parafię

nom. spójrz na kobiety w krajach arabskich
szczęśliwe w chuj

częsta ucieczka dla ludzi z zaburzeniami lękowymi

a czego im tam niby brakuje

>zostań księdzem
>zostań jakimś jutuberem/strimerem czy innym chujem
przecież byś się w chuj wybił na samym statusie księdza tam

Attached: 1581118952536.png (686x1000, 463.77K)

xd

ja po prawej