kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
instagram.com
twitter.com
szűz vagyok
Van új Szenko-szán fejezet!
>Van új Szenko-szán fejezet!
ti nem szoktatok aggódni, hogy majd nem a megfelelő emberrel házasodtok össze?
dögölj meg féreg
Biztosra megyek:
Az államtól igényeltem femboy bn-t.
Olyan aranyos lány az Ajna, még akkor is amikor ribanckodni próbál...
Igen, incel szűz vagyok, honnan tudtad? De csak azért, mert elhajtottam egy 10/10-est, mert nem tetszett, hogy skorpió. Igazi incel vagyok, nem féreg!
te egy rohadék normálféreg vagy és elhúzhatnál már innen a kurva anyádba
olyan nincs hogy megfelelő ember. akárkit választasz azzal egy-két évig jó a szex meg érdekes a kapcsolat aztán 30-50 év szenvedés és unalom. de ki kell tartani mellette ha már elvetted. ennyi
postázzatok már jó csajokat
>te egy rohadék normálféreg vagy és elhúzhatnál már innen a kurva anyádba
fujj az a vádli. ezt elutasítanám
Mert skorpió?
tényleg undi
Nem.
Nagy eséllyel úgyis 2-3 gyerek után fog kiderülni ez ha valóban nem passzolunk annyira, addigra meg megtörtént az egyetlen ok amiért összeházasodnak az emberek manapság: a gyerekvállalás.
Na ki nexius vizsgázik két nap múlva, tesik?
>visszajön transziánon
>van szilva
véletlen??
>femboy bn
azok férfiak dehisz
leszarom
hajrá nexius-tesik!
béennel már öt éve együtt vagyunk, lassan illene elvennem meg családot alapítanunk, de mi van, ha teszem azt két év meg egy gyerek után megutáljuk egymást mint a szart? szenvedjek az életem végéig egy rossz házasságban, vagy okozzak élethosszig tartó lelki sérüléseket a tulajdon gyermekemnek?
remélem a retkes cédát kibelezi egy cigány, úgy hogy látod és hallgatod a halálsikolyait
ma már nem idéznek bíróság elé házasságtörés miatt, elválhatsz nyugodtan
remélem már bassza csanádot
akkor szólj apádnak XD
hitler vagyok
Remélem a bn nem skorpió!
>nem akarná átélni hogy az a helyeske mindkét négyfejű combizmával sajtolja ki a farkából a nedűt mint hülyegyerek a narancsot a Tesco-parkolóban
>majd az egész aktus végén levezetésként szétloccsantsa a koponyáját mint egy görögdinnyét
Fiam, én csalód
Szaglás mennyei aroma!