instagram izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
negde sam procitao o nekom liku koji je ribama drzao kurs pusenja kurca, one dodju kod njega plate mu i puse mu kurac i on im govori kako to da rade bolje, ako je to istina onda je to najbaziraniji covek na svetu
malo nas je al bazza kakva smo gospoda
Purvo klinkah za da masturbiram..otvratitelno.
jeste istina je ja sam tako cuo
kaze majka da mi smrdi u sobi
a neznam vise kaj da radim z zivotom
Mmmmm kako bi joj lizao noge evo dize mi se kurac
TAJKOOOON
Pocni pusiti travi i ne raditi nista
Evo dize mi se
Skoro pumpa krv
Ide ubrzo
Ma sutra ce
ova ciganka ima dlakavije noge od mene
Diste lijepi ljudi.
da to sam ja bio
pusio sam ti kurac
gledam UK Border Force i fantaziram kako me na aerodromu ispituje jedna lepa pakistanka na carini boze ja sam najjadnija osoba na svetu
fefnuh
Hlava ti izdrko sam
Dizo sam zeljezo kako su mi rekli i sad sam nabildan i opet nemam gf
...
nemoj mi to radit zamisljam dlakavu pakistanku s britanskim naglaskom i da mirise na kari zenio bi je istog trena
dead-yu
Je li glupo da sa 22 godine krenem dizat shipke dole gore, bash sam zhgoljo pa sam mislio da se napucam malo
nije glupo brt dobro ce ti doc
Vazi brate
Ni sa 50 nije glupo.. teretana ti kasnije postane navika u kojoj zapravo uzivas.
>on misli da se dizanjem dobivaju misici
Jebo vam pas mater jeste jadni.
Boli vas citati
>placa da dize metalne sipke gore dole
ubio bi vse cigane
Ne placam imam teretanu kuci tako da ubij se klinac
to svi kazu
teretana je za morone
pa kad je to bolja opcija kupis jednom i miran si za cijeli zivot plus ne moras gledat one debilcuge po tretanama
Ja i da placam da idem u teretanu pa sta s tim? Imam para, ne drkam kurac ko ti po cijele dane
ej imam nekih 500 evra na sta da ih potrosim e znam kupicu gomilu metalnih sipki pa cu da ih dizem gore dole
Ti bi bio moja mrshava kujica
Ma pusti ih u kurac ovdje je prva stvar spustat nekoga ko se zeli promjenit na bolje i srat po ljudima koji zele naucit i isprobat nesto novo
ja ne dizam a opet imam misice izgledam napuhanije od dosta njih koji ne izlaze iz bilderane
to su ti geni kameni
koji gymcel koup lmaoara