/polska/

Edycja najemnika z Wagnera

Attached: wagner doomer.png (1080x1006, 747.86K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=z54MpfR3XE4
youtube.com/watch?v=569orNsagw8
youtube.com/watch?v=c6MczzFi67M
twitter.com/NSFWRedditGif

First indian

czego slucha

Attached: 1597510045709.png (472x509, 319.48K)

youtube.com/watch?v=z54MpfR3XE4

dzień za dniem dzień po dniu wciąż sie dzieje życia cud

To dlatego, że kobiety są najbardziej podatne na lewacką propagandę - pamiętaj, że aby zniszczyć naród wystarczy zniszczyć jego kobiety.
Ile razy słyszałeś, że któraś jest "bi", ale nie od razu lesbijką?
To dlatego, że po prostu zostały wytresowane, aby nie brzydzić się lesbijstwa, ale podświadomie nadal nie mogą porzucić normalności - większość lewackich kobiet jest po prostu zindoktrynowanymi normalnymi kobietami.

Indian Joker is that you?

youtube.com/watch?v=569orNsagw8
dusza

W końcu skończyłem norwegian wood i szczerze byłoby świetne gdyby nie miało tyle secksu

Attached: 896.jpg (1000x1414, 213.3K)

ło kurwa nowa klapa od silnika na ef sixu

Attached: 1546353561594.gif (498x498, 1.13M)

youtube.com/watch?v=c6MczzFi67M
bazowana edycja

nie spotkałem nigdy laski bi w realu, znam kilka lesbijek i to zawsze są takie stereotypowe szare myszki. bi widziałem tylko w jakiś memicznych opisach na tinderze czy ćwierkaczu, jakoś nie wygląda to zbyt poważnie.

kiedyś obejrzałem Tsurezure Children i było mi trochę smutno.
Anonki, nie oglądajcie miłosnych animu, nie warto.

Mam całe nogi pogryzione przez komary

Attached: fff.png (923x789, 225.42K)

ile się czeka na wyrobienie paszportu?

kup sobie spraj wariacie

moskitiera to zakup niezbędny bardziej niż przysłowiowy chleb

Miałem jeden ale strasznie śmierdział, przez kilka dni nie mogłem tego syfu zmyć
Chyba po prostu nie będę wychodzić z pokoju

w wakacje pewnie z miesiąc lub dłużej

z miesiąc lub dwa z tego co pamiętam, ale nie jestem pewien bo ostatnim razem robiłem to pięć lat temu

nawet nie chodzi o te "bi", po prostu kobiety to przeważnie istoty emocjonalne, a lewacka propaganda wykorzystuje właśnie ludzkie emocje:
"oo popatrz na tego smutnego pedałka, chyba nie chcesz żeby żył w kraju, gdzie będzie smutny?"

"ooo, popatrz na tego smutnego murzynka, jaki on biedny, lepiej zniszcz swoje granice i zamień swój kraj w Somalię"

Więc wiele kobiet takie argumenty przekonują, więc chodzą na marsze i głosują na lewactwo, ponieważ chcą "pomagać", jednocześnie nieświadomie niszcząc kraj, w którym dorastały.

anoni da fak 30 stopni kurwa!!! 0 humidity ja pierpapier

miłosne anime to mój kink
dzięki, teraz mam co oglądać

Attached: 1447130635455.jpg (566x573, 50.46K)

Starzy napierdoleni już piąty dzień. Podsłyszałem jeszcze jak stara mówi znajomym że jestem dziwakiem bo chodze wieczorami na spacer.
Mam nadzieje że dostane w tym roku jakiś staż który starczy na to żeby sobie wynająć jakąś gównokawalerke w mieście.

Attached: 1594075439974.jpg (1024x962, 48.19K)

nadal nie widzę czym się to różni od pedałów. szarpanki z życiem ostatnio mówił na youtubie, że seks w wielkim mieście miał być pierwotnie o gejach, a jest to wzorzec dla współczesnych femek,

boli mnie serce jak oglądam

wyślij ich na odwyk czy coś

kobieta to nie pedał, wbrew pozorom kobietę łatwiej naprawić.
Degenerat pragnie zniszczyć ciebie i twoje wartości ponieważ tego wymaga jego fetysz, a zindoktrynowana kobieta mu nieświadomie pomaga. Kobieta nie dostrzega zła, które w ten sposób wyrządza, natomiast degenerat wyraźnie je widzi ale uznaje to za dobro - taka jest różnica.

>ta ruda mycha z długimi
ehhh dajcie mi agresywną gf

ja bym chciał tomboya

Attached: Animu726.jpg (600x800, 315.2K)

czasem ma boleć, ale self-insertowanie się do fikcji nie jest zdrowe user jeśli o to chodzi
dlatego robią te historie żeby człowiek się lepiej czuł jak innym się życie układa

kobiety od zawsze były bi, to nie jest żadne pranie mózgu

to
faceci też

self-insert to moja natura, nie tylko w romansidłach, po prostu wszędzie gdzie jest fabuła, która mi się podoba.
Jakbym chciał się cieszyć, że komuś innemu się życie układa to po prostu bym wyszedł na ulicę i patrzył na pary.

>to nie jest żadne pranie mózgu
jest

Attached: Chad3.IM.png (216x186, 10.76K)

Attached: 1584897147574.jpg (706x446, 48.56K)

baza, należy im sie za walke z pandemią

ja pierdolę

macie żonę kilka lat, nagle mówi że chciałaby spróbować tego z dziewczyną bo jest bi. co robicie?

szkoda że przez pandemie obniżali wszystkim innym pensje bo przecież kryzys

>pierwsza dama
co

Attached: 1567081276646.jpg (529x437, 162.12K)

czy osobniki z obnizona pensja ryzykowaly zycie walczac z niewidzialnym wrogiem?

na pewno przeciętna pracująca osoba narażała swoje życie o wiele bardziej chodząc do pracy niż jakikolwiek polityk

mówię ok ale ja spróbuję z facetem
haha strolowana

odpowiedź inna od zakończenia związku jest zła.

Raz, że pyta cię czy może zdradzić, a dwa, że z kobietą.
>inb4 czy bym wolał żeby nie pytała

jak głosowali

Attached: 1592946898691.jpg (857x530, 45.8K)

Mylisz sie, Pan Duda ryzykowal swoje zycie aby spotkac sie ze swoimi wyborcami

i pan kaczyński żeby spotkać sie ze swoimi truchlakami

bazowany Kaczynski

Amerykanin na yt porównuje dwa telefony i mówi, że trudno mu zdecydować bo 60 dolarów to sporo
Kurwa ile oni zarabiają, że to dla nich dużo?

>pierwsza dama
KRAJ Z DYKTY I GÓWNA
wyobrażacie sobie że na zachodzie żona prezydenta dostaje kasę za bycie żoną prezydenta?
o chuj kurwa

100 dolarow/miesiac, Kolega mojego taty mi powiedzial (Mieszka w Stanah i pracuje w warehousie)

patrzcie jak pis i opozycja się zgadzają w tematach koryta

Skoro PISS ma większość i tak czy siak to przeforsuje to opozycja równie dobrze mogłaby dla pozorów zagłosować przeciw (tak jak zrobiła to konfa)

Attached: 1566716883876.png (227x253, 75.48K)