kurva anyátok
Kurva anyátok
sok a cigány
animeme
Késely Ajna a Heavenben szokott bulikázni. El kéne ott csípni egyszer...
pedó
én megujjaztam 6 éve a disco előtt, nem volt nagy szám
Picit kések deákos ánon, most tudtam felszállni az örsön a metróra...
Nembaj megvárlaj
6 éve 13 volt te pedofil állat...
nagyon nagy arcok vagytok tesik :s ilyenkor mi van? deákra se megyek ki mert szerintem puncik vagytok hozá
szerelmemmel! :3
ez transzi
tuti
ha transzi akkor kurva. ennyit tudok ka-ról
gyertek fall guys-ozni
nem vagyok kurva!!!! kifejezetten konzervatív személyiség vagyok
nagyon jó ez nagyon jó tesi. ez kell ide.
ezt te sem hiszed el
miért élvezed ezt tesi ez vajon jó neked? nem érterm. én unirónikusan sosem bántopttam senkit. engem baszogattak csak. mond már elé ez miért jó nektek? más fájdalma nektek öröm? de most ényleg. kurva jó lehet ha más geci szenvedéséből jön az öröm ezt úgy kipróbálnám de egyszerűen nem megy
Hol vagy ánon? Itt vagyok a pizza me-ben, most kértem ki két szelet margheritat...
Húzz innen travicigány
egyszerűen nem okoz örömet ha mást kínopzhatok:D annyira rossz ez tesi. mindenki ebből merít örömet és egyszerűen nekem nem vidámság ha másnak szarm tesi:D annyira baj ez szerintem,. így nem lehet
cigány:DDDDD ez betett már tényleg na ez volt az igazi megomondás:D cigány.DDDDDDDDDD meg konzervatív travi kurva:DDDDDDD húh tesik na ez
Itt vagyok a villamos kihúzóvágányoknál
júúúúúúúúúúúúúj bemielőtt
>már unjuk
ÉS? leszarlak titeket olyan nagyon hogy azt el sem tudjátok képzelni tesik
behalopk :DDDDDDDDD nagy arcok vagytok júúj megy a felgyűrt ing meg a keménykedés:D közben két dagadt geci vagy egy dagadék és egy kis gnóm pofázik itt:D tesik tesik tesik.... ez nem járja
videót
jó estét
cigaň
>ezt te sem hiszed el
de, hiszen hosszú távú stabil párkapcsolatra vágyom. csak egy helyes férfit szeretnék akire süthetek főzhetek és a menyecskéje lehetek.
ennél nincs is tradícionálisabb
komolyan egy romában több élet van mint a pincenáci mi hazánk meg fidesznyik kurvákban:D nem lesz itt cigó genocídium így tesik
Ez igazi ébresztőhívás számomra. Ilyen alakokkal vitatkozok minden nap politikáról meg anime lányokról. Hová kéne mennem innen?
>bent mielőtt turulra
JAJ DE JÓ ANNYIRA ÖRÜLÖK HOGY KÍNOZHATOK MÁSOKAT JAJ DE JÓ TESIK:DDDDDDDDDDDD TRADGECI VAGYOK TESIK:D DE JÓ. NAGYON ÉDES VAGY NAGYALKA ÉDES VAGY CICA:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
IMÁDLAK OLYAN ÉDES VAGY NGYALKA NA MILYEN VOLT A NAPOD KEDVES:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD REWMÉLEM NAGYON JÜ VOLT ÉS IDE NYOMHATOD A POFÁMBA:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te a dagi vagy?
>jajj hosszútávú kapcsolatra vágyok
>de azért leszopok bárkit
na midn1 mostmár tényleg lépek de olyan kurvára gecire utálok mindenkit hogy az nem igaz. megmutattátok hogy az emberek szarok férgek, korcsok. nagyon sokat fogom gyakorolni hopgy fájdalmat okozhassak másoknak mint mindenki nekem. és miért? miért érdemlek ezut meg amúgy? miért? kedves próbáltam lenni. mindenkihez., transzánonhoz, csajokhoz. és az nekik a jó ha engem bántahtnak:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DE MIÉRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT