World://of_polska

temat nitki youtube.com/watch?v=EqaSwraHADk

Attached: 13483478373 (13).gif (640x636, 534.83K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=npmnjoDYpiQ
kgb.by/en/
youtube.com/watch?v=HD9aB--Uu7U
twitter.com/SFWRedditGifs

Attached: tenor.gif (400x226, 3.1M)

dzień dobry

fajny rzadki pepe skradziony mi przez anona ogejmera dawno temu

empary

Attached: 1597378450510.webm (720x404, 1.9M)

10 powodów dla których homoseksualiści nie mogą mieć równych praw.

1. Bycie gejem jest nienaturalne. Prawdziwi Polacy zawsze odrzucali nienaturalne rzeczy takie jak okulary, poliester czy klimatyzację.
2. Małżeństwa homoseksualne sprawią, że heteroseksualiści staną się homoseksualistami. W taki sam sposób jak spotykanie się z wysokimi ludźmi sprawi, że urośniesz.
3. Legalizacja małżeństw homoseksualnych otworzy drzwi to dziwnych zachowań. Ludzie na przykład mogą zapragnąć poślubić swoje zwierzęta domowe ponieważ zwierzęta mają osobowość prawną i mogą podpisać akt ślubu.
4. Małżeństwo jest niezmienne od zawsze. Kobieta dalej jest własnością mężczyzny, czarni dalej nie mogą poślubić białych i rozwody są dalej nielegalne.
5. Heteroseksualne małżeństwa stracą na wartości z powodu ślubów homoseksualnych. Świętość 55-godzinnego małżeństwa Britney Spears czy dwóch unieważnionych przez Cezarego Pazurę małżeństw zostanie zniszczona.
6. Małżeństwa heteroseksualne mają rację bytu ponieważ produkują dzieci. Pary homoseksualne, bezpłodne oraz starzy ludzie nie powinni zawierać małżeństw ponieważ nasze sierocińce nie są jeszcze w całości pełne i świat potrzebuje więcej ludzi.
7. Homoseksualne pary wychowają tylko homoseksualne dzieci, ponieważ jak wiadomo heteroseksualne pary wychowują tylko heteroseksualne dzieci.
8 .Katolicyzm nie popiera homoseksualistów. Jak wiadomo żyjemy w państwie wyznaniowym i w Polsce obowiązuje tylko jedna słuszna religia.
9. Dziecko nie może zostać dobrze wychowane bez ojca i matki. Właśnie dlatego państwo przy aprobacie obywateli zakazuje wychowywania dzieci samotnym rodzicom.
10. Człowiek nie może przystosować się do nowych norm społecznych. Tak jak nie udało się nam przystosować do samochodów, gospodarki opartej na usługach czy do dłuższej długości życia.

bylem w rynku z kolega fajnie bylo powiedzial ze dobrze wygladam

czuj dobrze pompki i szerokie barki

Attached: 1595930659880.png (499x499, 131.63K)

spid łoszing

weź nie pierdol, lewaczku.

robie sobie roleplay w stylu magical girl w ai dungeon i zastanawiam się czy romansować z przyjaciółką która też jest wróżką czy childhood friendem

Attached: 1594419322886.png (450x803, 187.15K)

białorusin żyje?

D-DRYF BEZWŁADNOŚCIOWY?!

Attached: hqdefault.jpg (480x360, 9.68K)

eh nie mogę już grać w gry od parażyda bo się zamyślam nad swoim życiem i mi się smutno robi

Attached: 1577542469983.jpg (520x750, 139.54K)

Tadek to nasz Janek Wiśniewski

raczej Lech Wałęsa bo też komunista

Jestem w trakcie ciągłego podnoszenia i opuszczania ciężkich przedmiotów. Czuję dobrze

Attached: 1596714134971.jpg (614x768, 138.63K)

Chciałem zrobić edycje specjalną ale mnie wyprzedziłeś

kgb.by/en/

Attached: КГБ Беларуси.png (880x1141, 984.69K)

>Z tego co zrozumiałem to jakies polityczne pierdolenie i było to skierowane do jakiejs prowolnościowej lol organizacji baiłoruskiej że mają to zamieścić na swoim yt
myślicie że już mu milicja wbiła na chatę?

a co w parażydowskich grach skłania cię do myślenia nad życiem?

youtube.com/watch?v=HD9aB--Uu7U

Attached: 1574159712379.gif (205x205, 70.67K)

mam nadzieje

debil

>Konfederacja: "stop lewicowemu terrorowi LGBT! Nie dajmy im narzucać nam swoich poglądow!".
>także Konfederacja

Attached: 1566151658285.png (539x427, 130.36K)

zdrówka bracia

to że przez połowę czasu nic sie nie dzieje i mi tak myśli wędrują

Attached: 1570205777784.jpg (1324x1873, 1.26M)

to ale nieironicznie
pedały jebane do gazu

ma rację

Attached: 1574169375655.jpg (640x480, 178.09K)

no w sumie..

Anone, a w które parażydówki grasz?

wyobrażam sobie że go pałują jak ćmę

Ufff... zrobiłem ręczne pranie.
Szkoda, że nie mam wyżymaczki, bo teraz woda się leje z ubrań po rozwieszeniu

ck 2 i teraz imperatora testuje czy jest chujowy jak mówią

Attached: 1582624434369.png (925x1118, 478.65K)

W poprzedniej nitce kto zaczął o książkach. Ja czytam picrel, bardzo interesująca książka.

Attached: doctrine of buddha.png (399x600, 309.04K)

Ja tych nowszych nawet nie piracę, bez miliona DLC to nie warto poświęcać miejsca na dysku.
Anone, a co myślisz o CK3, bo jak dla mnie gówno.

bardzo ładnie, ja czytam Sołżenicyna

już tydzień czytacz

Raz mi się pralka zepsuła i też musiałem prać ręcznie, chujowe to było, nigdy więcej

Drugi raz czytam Archipelag Gułag

ja czytam hyperion przez dana simmonsa

>czytam watamote
nie rob tego bo spojlerujesz serial sobie madafaka!!

>chciej sobie zrobić przerwę od gierkowania na szamę
>masz ciasteczka i orzeszki
>wszystko co możesz oglądać przy jedzeniu jest mniej wciągające od giereczki
>jedz przy gierkowaniu a to trochę niewygodne
dlaczego życie jest takie ciężkie?

Attached: 1595412372875.png (700x525, 476.19K)

a ja mangi czytam

w co grasz?

>zaufana linia telefoniczna
Бaзa
>Brak kontaktu email
Smrut

Ja kończę Dwieście Lat Razem i potem zaczynam Archipelag.
To możesz mi powiedzieć, ponieważ słyszałem różnie, czy w Archipelagu też z nienacka przez kilka stron wymienia anegdoty, czy tak bardziej konkretnie?

nie znasz

Zacząłem "na dnie w paryżu i w londynie" orwella i ta książka da mi depresję coś czuję

to opowiedz

podoba się dla mnie, ten cały przerobiony system spisków że teraz nie czekasz aż losowo ci się event odpali że mordujesz czy to że teraz stres jest wartością procentową i zyskujesz go jak postępujesz wbrew traitom swojej postaci
mapa tak samo chujowa jak i w ck2, dlatego z HIP gram. Religia ma teraz jakieś cechy i prawa, też w sumie fajne
ogółem jestem na tak bo myślałem że to będzie jak vanilla ck2 ale z lepszą grafiką a tutaj sporo się zdają zmieniać na lepsze

Attached: 1571431960116.jpg (757x1200, 90.44K)

Niestety jestem wolnym czytaczem, a tekst nie jest łatwy do przeczytania, więc trochę mi to zajmuje. Ale dzielnie brnę naprzód.
Już obejrzałem serial, bardzo fajny. Nie zamierzam czytać bo z tego co słyszałem to manga jest strasznie lesbijska.

nie wiem jakie anegdoty więc zapewne nie, nie czytałem jego innych książek

>manga jest strasznie lesbijska
hot