Slovenci su cigani, cigani su slovenci
prethodni:visoka svetla:
14~23
Slovenci su cigani, cigani su slovenci
prethodni:visoka svetla:
14~23
SRBI SO CIGANI SRBI SO CIGANI SRBI SO CIGANI
UBIJMO CRNE VCIGANE UBIJMO CRNE CIGANE UBIJMO CRNE CIGANE
prvi za zlatno doba exyua
SLOVENCI SO CIGANI SLOVENCI SO CIGANI
Pa necemo valjda sa ciganima da se vozimo? Zasto se konac idalje zove /shs/?
nevem
srbi napravite svoj thread /ssc/-SRBI SO CIGSNI
srbi slovenci srbi. opushteno, umjesto ciganja vas navodimo dva puta
da. slovenci smrde
da. slovenci kradu zeljezo
Kako je zivot u ghetu crna cigana?
ćao momci. drago mi je što vam se moje filozofiranje toliko dopada da mi uvek date po jedno visoko svetlo. ovo mesto mi je baš podijum za kreativno izražavanje, kao neki blog u kojem ne pričam o sebi već o svetu i životu. zahvalna sam što vas imam.
Rijetko ispiskaras bilo sto da nije postina, necu lagat. I samo pazi na dzepove ovaj put i pogledaj cesce jel ti sve tu, imamo cigance u tredu
rasturash i redpilujesh sve redom koliko jebeno sijas, samo pisi
da. dajte ciganu janezu 2 ojra nek ide
>E D I C I J A
zvjerski smo izjebali cete pred kraj. ali bas monstrumski smo ih izjebendisali
prethodni je GOAT exyua
prethodni je based
RENT FREE
zavisi šta tražiš. prethodni tred je verovatno najhumorističniji u istoriji eksjua. ali ja recimo više volim tredove sa diskusijom, opširnim razgovorom, dugim postovima kojima naučiš nešto kolege anone a i oni tebe. naravno, super je što smo svi ovde legende koje bacaju najbolju trolulolu srpskog interneta. samo kažem, meni je nekako opet draži tred pre prethodnog.
esef je pogodniji za diskusiju. ovdje dolazim najvise zbog kekova
kokakola malboro suzuki
da
Can Serbians, Bosnians, Croatians and Montenegro people talk to and understand each other? From what I've read on Wikipedia all four countries speak essentially different varieties of the same language and they're mutually intelligible, but it's always good to hear from a native speaker.
ja hrvate i muslima nishta ne razumem dbi dbi. jel mozemo mi na engleskom ovo?
naravno da mozemo glupanderu. manje su razlike izmedu ta dva jezika i ta dva mima nego izmedu AmE i BrE. i ne rakpederisi tom englestinom
based retard
yes. cocacola marlboro suzuki
yes
Stalno nam preorava konac prolivpitanjima ovaj ruski dvocifrenko hehara
da. (((ruski)))
da. transferi trockog su baza
shs woul dbe good if evevryon spoke in english I don't understand this only peopele who understand are one go in army before '90.