edycja trzymana w szafie
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
twitter.com
>nie /cirno/
tu postuje
t. ja
...
t. ja też
trzeba było powiedzieć albo samemu założyć
Najmłodsze ofiary, które podróżowały busem to 23-letnia Karolina z narzeczonym Patrykiem z Podkarpacia. Jechali do pracy w Holandii, by zarobić na wesele.
> Bus jechał od Gliwic w stronę Wrocławia. Po zderzeniu z jadącym z przeciwnej strony autokarem samochód jest całkowicie zmiażdżony, zginęły wszystkie podróżujące nim osoby
kara boga
Pogadajmy mordy co?
o czym mordo
>w strone Wrocławia
Dziękuje Ci wowik za bycie ścianą przeciwko kurwom
trochę późno już jest, no i strzeliłem se małpkę właśnie to mnie zaraz zmuli i spać pójdę
co tam jak tam
Gitara, siema, szmata rozjebana. Jak to mówią polkopki, hatfu na kurwe.
O czym wam tylko się zechce.
Masz ołtarzyk Putina i dywany na ścianach?
co sądzisz o Ic3peak i Chernoburkv ?
Oraz o raperze Seryoga
to może o carewiczu Dymitrze Iwanowiczu i o tym w którym roku zginał i dlaczego to nie był 1591?
kto byl tutaj w błedzie
xD
nie znam szczegółów, jakie media, o kogo chodzi
+1 mati jama, teraz zostaw mnie w spokoju
nie wiem o chuj tu chodzi, a że Ty zakładasz, że ktokolwiek tu miałby wiedzieć to znaczy że jesteś napłwywowym śmieciem, a więc wypierdalaj i pluję w twój ryj na odchodne
jestem fanem Ryszarda Rynkowskiego
chuj mnie to co o tym myslicie
TO JEST KURWA LEAGUE OF LEGENDS XDDDDD
to, ale Peji
to
a u was jak rozwiązano kwestię parkingu
dajcie znać jak ruski wróci
ale debilu jebany grubasie pisze że nawet nie wiem o chuj chodzi
wypierdalaj
>dalej gra w tą samą grę od 10 lat
wowik sie zesrał podczas gry w lola i myśli że go poklepiemy po plecach a tu sie okazuje że nikt tej grubej kurwy tu nie chce
wypierdalaj na kara napływie jebany, myślisz że u siebie jesteś świniaku tłusty?
chuj mnie to
ale się zesrał grubas jebany lmao
ej anoni czy ja mam prawo w jakiejkolwiek sytuacji spytac loszki ile juz miała chlopaków/bolców? bo ja je tak pytam i one zawsze sa oburzone naszescie tylko w gierkach przez anonimowosc ale chyba nie powinienem prawda?
jasne, jak się oburza to najlepszy znak by wyjebać
zakładaj 3 bolce + minimum