kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
Nexius tesik, kompetensek vagytok? Mikor kezdődik a választott tanfolyam? Mit választotok?
anime?
jöhet
Napi emlékeztető hogy dagadt vagy
Sex sex sex aaaaaaahgg
Шљивa... Хoмe...
hitler vagyok
magyar cigany
á úgyse fog sikerülni. megkérdezik szingli vagyok-e és volt-e már béen, és egyből lebukok ha kamuzni próbálnék.
bence vagyok
Ilyen fényerőn használom most a tabletet.
így szűröm a szart
Bence nevében ne merészelj foslárpolni, mert szájba baszlak!
Ezzel turulra visszamennyé’!
Szar a videó. Annak a kocsinak már nem a sikító hangja volt.
Élvezd a botnetet te fasz! Orosz vagy Izraeli a cucc? XD
21:51:40, geci ugyanabban a pillanatban nyomtunk replyt geci ez mekkora már
amúgy elég igazatok van, nem tartozom ide, ti azért jártok ide tényleg mert gyakorlatilag semmi nem történik veletek, semmi értelmes emberi kapcsolatotok nincs, ezt a helyet használjátok valami pótléknak de abból is csak az sűl ki hogy egymásra anyáztok mert többre nem tellik, képtelenek vagytok kapcsolatot kialakítani bárkivel is, ha megjelenik valaki aki kevésbé keserű mint ti leugatjátok, szidjátok amit ugye a való életben nem tehetnétek meg mer azzal a lendülettel kapnátok az állast; egy önmagát evő kóros szellemi métely ez az egész hely
én is csak azért járok ide most már mer szórakoztató hergelni titeket, régebben valami értelmes mókás csalit bedobni hogy legalább feldobjon párótokat hogy történik valami ebben a szar fonálban de már ahhoz sincs kedvem, időm se meg felesleges akár egy pici szellemi energiát is rátok áldozni, az elején még segítőkész is voltam de semmi értelme nem volt, az is csak irigységet szűlt meg ellenérzést, akkor meg minek?
aki megnézte a cicim milyennek értékelte?
És mindkettőben az van hogy botnet loool
senki nem hiszi el hogy nem azonosbuzulsz egyébként
majdnem hánytam tőle, még az itteni dagadékoknak is jobb melle van
Halálra sebzett egy kos egy nőt Veszprém megyében
bázis
ez egész nőies. nekem tetszik. szopogatnám, csókolgatnám ha szűz lennél
onnan tudom hogy hazudsz hogy vagy 20 férfi már kiverte rá mikor elküldtem nekik mikor még ribancosabb korszakomat éltem és megmutattam mindenkinek aki kérte
akkor minek kérdezed te geciláda?
>senki nem hiszi el hogy nem azonosbuzulsz egyébként
Egyszerre hogyan tudtam volna 2 különböző komit írni? Agyhalott szar vagy, egy ostoba fos.
kussolj már be
>aki megnézte a cicim milyennek értékelte?
Milyen cicit lol? Hol?
A travi nem lárp?
bérszámfejtő futanári succubus vagyok
Kussojjá te bazdmeg! Miért én kussojjak, te pofázol és írod, hogy önbuzulok. Dögölj meg gecibe!
de, csak egy dagadék postázta a "melleit" még régebben
á biztos csak popi töltött fel egy részletet valami csapdás képéből és csalizik. mindenesetre elmentettem:D
Érkeznek vissza a csapatok a második félidőre.
mert tudtam hogy úgyis hazudni fogsz és rajta akartalak kapni
leszopott egy rosti és kicsit viszket a fütyim
Azt viszont kihagyta és a kapu mellé előtte a csapathoz annak nem tudom az okát szeretnék találgatásokba bocsátkozni hogy barátot miért cserélte le módok Tamás hogy esetleg sérülése vagy pedig taktikai jellegű lesz majd a csere a játékvezető meg számolta hogy rendben van mindenki és akkor Zsótér labdára kezdődhet a második félidő továbbra is síri csendben mert a nézők nem jöhetnek be a találkozóra.
rábasztál, mert nem hazudtam
most már mutasd meg rendesen mert azon a fos oldalon nem tudom negnyitni
Próbáld labdát tartani Sherman és abból a szempontból szerencsés sikeres is volt ez hogy szabadrúgás kapnak a vendégek ennek a csapatnak a legdrágább játékosa maga 400 000 eurójával szinten egy kimagasló összeg lássuk be most már hét honvéd játék az ellenfél térfelén szender utána nem tudja még tenni a labdát.
ne mondd el nekik
már postázta ide is
így nem kurvás
Maradhatok barik?
de ez olyan mint az én férficsöcseim
Erre verték ki? Lófasz se látszik he, mi ez???
hogy hívják ezt a nyomorékot? Yabuki vagy mi?
Hmm, ez 1 év hormonterápia után? Hát nem tudom, aki gyerekkora óta szedi annak sem ekkora. Te kurva dagadt lehetsz, travi.
>dehisz szűzies vagyok