sta je moglo bit edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtu.be
en.wikipedia.org
twitter.com
nizozemko
kakva je ovo retardirana mapa, pogle italiju na šta liči
isusli su jadransko more vriss
neočekivani nizozemko koji se iznenada pojavljuje i rešava stvar
Why the fuck do you freaks always give Germany more land?
bozhe
whatever it takes to ruin this continent, ww3 coming soon btw
okle si sad ti iskočio
dugo te nije bilo
alo debili
ostani tamo
simpujete li, simpare?
redpill
youtu.be
kretenu
Over here fags
ubi se molim te
>srbi idu na kiosk punit mobitele
uskoro
prestani da linkujes moje postove ustasho
Mod za Hearts of Iron 4 The New World Order. Premisa je da su nacisti pobijedili u WW2, 1960 je i Hitler umire. Reich je na rubu građanskog rata i rastrgan je između Speera, Himmlera, Goeringa i mislim mainstream Wermachta.
A retardirano more je projekt Atlanteurope. Ideja jednog retardusa (njemca naravno) da se Mediteran isuši i tako dobiješ hrpu nove zemlje za kolonizaciju i poljoprivredu. Samo što mu nitko nije rekao da bi cijela južna Europa za 100 god postala neplodna i produžetak Sahare.
nisam igrao ovo jer mi je hoi4 sranje ali sam igrao victoria II nwo mod, opasno dobar mod za vicky.
Ja sam igrao Pop Demand mod za Vic2. A što se tiče HoI4 jedino Kaiserreich valja.
uf igraj brate nwo, najjace je kad staljinu kazes ne i krenes putem titoizma, dobijes event da se bugarska prikljuci jugoslaviji i onda postanes najveci proizvodjac racunarske opreme na svetu. posle ako osvojis grcku i rumuniju mozes balkansku uniju da napravis, al posto je rumunija sovjetski satelit bitno je na vreme da razvijes biolosko oruzje i rokas ussr, posle evropska unija postane ogromna pretnja.
stižu mi informacije da sjutra u 8 blokiraju PG
noc idem spavat
stižu mi informacije da majmunko glasa za DPS
ja bi da mi to koljemo kume
ima li netko prijatelja sa kojim ide u teretanu?