Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: körte.gif (450x300, 18.98K)

Other urls found in this thread:

desuarchive.org/int/thread/121703391/#q121719541
youtube.com/watch?v=_vwB_0L3r8w
twitter.com/NSFWRedditGif

hitler vagyok

Napi emlékeztető.

Attached: Screenshot_20200830-172357_Chrome.jpg (810x2747, 495.69K)

Kéne Nyőgös vs Rina olajbirkózás...

4 a 10ezerből az 1 per 2500. Vagyis 2500szor kell a kurvát megbaszni vaginálisan. Szüzek ébredjedetek!

>nekem van egy ehhez kapcsolódó sztorim ribancosabb korszakomból de nem mesélem el mert bántanátok miatta

DÖGÖLJ MÁR MEG A FIGYELEMKURVA ANYÁDAT TE ELBASZOTT GENETIKAI HULLADÉK FASZNAK PÖRGETED ITT MAGAD GECI EGYSZERŰEN BETEG VAGY AGYILAG DE NEM IS KICSIT ROZZANT HULLADÉK NEM VAGY A BOLYGÓRA VALÓ EGY SEMMI VAGY EGY SENKI!!!!! MINDEN KIBASZOTT NAP A TE SZARJAIDDAL VAN TELE A KA BAZDMEG MÁST SEM LEHET OLVASNI CSAK A TE HISZTIJEIDET. PUSZULJ! TAKARODJ! DÖGÖLJ MÁR MEG VÉGRE!!

Vajda Máté>tr*vi

Szinte semmi Magyarországon.

Attached: e.png (774x611, 139.98K)

hát na. szóval rámírt egy pasi...

hát, rámírt egy srác. beszélgettünk elhívott randira. Még buszon ülök mikor mondja szálljak le nemtom milyen útnál. Mondom tessék???! Nem válaszol. Jó, leszállok gyors. Túl hamar. Sétálni kellett csomót. Várok. Késik. Már hót ideges vagyok mikor beérkezik. Na jó. Kérdezem mi a terv. Nekiáll gondolkodni.
>Úristen ez még most találja ki.
Menjünk nézzünk meg egy filmet. Na jó. Megyünk beszélgetünk. De irtó kínos volt mert köröket futottam körülötte mentálisan, meg amúgy se volt szószátyár. De amúgy helyes szőke srác volt, kék szemekkel. Mackós test, vikingre emlékeztetett, szal bejött. Na nem volt semmi jó film, végül beültünk a Mcdonaldsba.

Közbe beszélgetünk. Szokás szerint eluralkodott felettem a szorongás hogy ronda vagyok meg vonzónak talál e egyáltalán. És pánikoltam. Aztán már kifele sétálunk mikor konkrétan rá is kérdeztem hogy figyu amúgy megdugnál egyáltalán? Mire mondta hogy igen. Hát mondom a pláza WC-jében elintéztelek volna. Áh nem, menjünk keressünk egy szobát.
2 órán keresztül fel alá sétáltunk a 0 fokban, mire találtunk egy helyet. A bankkártyámat majdnem benyelte a szar automata, (mert ragaszkodtam hogy nem akarok rajta élősködni felét állom én)
Na, hely talál. Vetkőzés, némi smár. Nekiállok orálnak. Nem hazudok, kb bele se lendültem már el is sült. 1 perc max. Fél. Csak pislogtam. Na hát gondoltam ezt a pláza WC-jben is meg lehetett volna oldani, és nem került volna fejenként 5 ezerbe.
Ja. JA!!! Én szerettem volna maradni hogy esetleg folyt köv, de mondta hogy dolga van holnap munka.
geciii.
Utána nem hallottam felőle.