Зa кpcт чacни и cлoбoдy злaтнy edišn
/ex-yu/
srbe na vrbe
osjecam neko osvjezenje dbi
75% IZLAZNOST IDEMOOOO
GDJE SU MOJI DF HAJP CHEDOVI???
Sotona mi je saputala u uho:
>Nisi dovoljno snazan da prebrodis oluju.
Danas sam sapnuo u Sotonino uho:
>Ja sam oluja.
ono, što tebe to smeta stvarno ne mogu pojmit, ko što je bosanac iznad tebe rekao, "meni ni iz džepa ni u džep". Ajd da je prevarila nekog za te pare pa je nepravda, ali ti simpovi su joj dobrovoljno dali svoje pare, da bar naplaćuje više pa ih u dugove odvela
>DF
krindzulja
ovo je /dritan/ konac
kako ima da srbujem neko vrijeme, a onda ću opet Crnogorac da budem
Ja sam incel, kako ti nije jasno
pa jeste prevarila bokte mazo, nije im dala ono za sta su joj platili jebote
Opala, pa ali ti nisi milogorac?
ubi sebe glupko tupko
logicno da larpuje, majmunko je zapravo dobar lik
NOCAS GORI PODGORICA ZAJEDNO SA MILOGORCIMA
SVE NAVIJACKE GRUPE SPREMNE, SAV SJEVER SPREMAN UKOLIKO NE PANE
IDEMOOOO
gasi proksi majmudine
Ne mogu u to vjerovat dok se ne odrekne kineskih crtaća
imamo su čim izać pred Miloša i ostale srpske vitezove
Sad gledam malo slike ove (doslovno ko) belle o kojoj simpate i incelujete
pa jebote ona nije nista posebno koji kurac
jesi li se to vratio korenima ili hoces da milo padne zato sto nije dovoljno neoliberalan
e-thotara vs tradicionalna brdska gf
da osječanka napravi onlyfans, e to bi već bila dobra investicija
*klackanje tanjura u pozadini*
pa to je realno druze
>tesna odeca
>otkrivena kosa
>sigurno ima smartfon
>""""tradicionalna""""
ista osoba
Belle je najbolji trol ikad, doslovno vređa svoje simpove za ono što jesu
aaaaaaaaa
oni su platili pretplatu za sadržaj na njenom onlyfans accountu i to su i dobili.
Zamisli ja kupim novine, i onda tražim pare nazad jer unutra nema članak o izborima u Crnoj Gori, a to sam ja htio da bude
>Belle je najbolji trol ikad, doslovno vređa svoje simpove za ono što jesu
jel to mislis na drugu belle za zumere
>oni su platili pretplatu za sadržaj na njenom onlyfans accountu i to su i dobili.
>Zamisli ja kupim novine, i onda tražim pare nazad jer unutra nema članak o izborima u Crnoj Gori, a to sam ja htio da bude
ako kupis svijet kompjutera magazin logicno da neces dobiti clanak o izborima u cg, al ako odes na mjesto gdje se prodaju gole slike ti te slike ocekujes i ako platis treba da dobijes, nemoj opravdavat kurvu, msm ne branim ja ove debile sto placaju, da nema njih bilo bi nam bolje, al kad ih vec ima, nek budu makar postene prema jadnicima
>jel to mislis na drugu belle za zumere
zumeri jebem vam keve MRTVE nikoga ne zanimaju vase kurve koje placate, a ne jebete
Koji Chadovi ovi Crnogorci, 75%+ izlaznost. U Srbiji sa bojkotom opozicije 48%, u nas bez bojkota 46%
>ako kupis svijet kompjutera magazin logicno da neces dobiti clanak o izborima u cg, al ako odes na mjesto gdje se prodaju gole slike ti te slike ocekujes i ako platis treba da dobijes, nemoj opravdavat kurvu, msm ne branim ja ove debile sto placaju, da nema njih bilo bi nam bolje, al kad ih vec ima, nek budu makar postene prema jadnicima
hoce li biti sranja veceras u cg nakon sto obe strane neminovno proglase pobedu?
al je celebrity, tupko-glupko
Nije ni Natalie Portman nešto, opet bi dobila više pažnje i para od neke mlađe, zgodnije anonimke.
Navodno ovim skupim prostitutkama cijena automatski bude puno viša ako su ikakav "celebrity" (popularne na instagramu, bile u nekom reality show sranju, imaju cajka album).
Čuo sam da odu na "Ljubav Je Na Selu" kao reklamu u te svrhe haha
jedino da milo posalje neke likove kao srpske ekstremiste da pale zastave, al ako narod bude pametan i ostane kuci, ovi se nece moc majmunisat
pojebi nekaj sojane
onlyfans je postalo sinonim za gole slike, ali nije po definiciji samo za to.
>It is popular in the adult entertainment industry[5] but also hosts content creators from other genres such as physical fitness experts and musicians[6] and other creators who post regularly online
A oni su gluuuuupi što ih je iznenadilo da nema golih slika.
>al je celebrity, tupko-glupko
>Nije ni Natalie Portman nešto, opet bi dobila više pažnje i para od neke mlađe, zgodnije anonimke.
>Navodno ovim skupim prostitutkama cijena automatski bude puno viša ako su ikakav "celebrity" (popularne na instagramu, bile u nekom reality show sranju, imaju cajka album).
>Čuo sam da odu na "Ljubav Je Na Selu" kao reklamu u te svrhe haha
>onlyfans je postalo sinonim za gole slike, ali nije po definiciji samo za to.
>>It is popular in the adult entertainment industry[5] but also hosts content creators from other genres such as physical fitness experts and musicians[6] and other creators who post regularly online
>A oni su gluuuuupi što ih je iznenadilo da nema golih slika.
ako narod ostane kod kuce, ko ce onda i kako pritisnuti mila da prizna poraz?