edycja cyklu krypto
/poIska/
Other urls found in this thread:
Kurwa no waliłem już dzisiaj dosłownie pół godziny temu a nadal chcę, czy to ten słynny high test? Dodam że normalnie nie walę częściej niż raz w tygodniu, pomimo tego że mam chęć
pewnie efekt zmiany pogody
to to słynne nudzenie się
low test. High test nie wali nie dlatego że mu się nie chce tylko dlatego że posiada olbrzymią moc
>na 600 odpowiedzi tylko 3 coś wnoszą do tematu
dlaczego nie mogą po prostu skasować całego /ck/ nie chcę już patrzeć jak mój stary przyjaciel cierpi
>na 600 odpowiedzi tylko 3 coś wnoszą do tematu
to jak na polsce
cope xd
ehh sporo orzechów poleciało do tego teledysku za młodu
rzucałeś orzechami w telewizor? nie rozumiem
weź małpepigułę
ej laski na serio sie ruchają z psami czy to taki mem?
jaki zerowy ruch bo wszyscy kurwa na przyrce w szkole ja pierdole ale wstyd tu wchodzić
dlaczego nacjonalista czy faszysta chciałby ogólnoświatowej homogeniczności
to globalizm a nie nacjonalizm
>przyrce
w pracy pajacu
nie wszyscy są w stanie żerować na garnuszku rodziców rozpuszczony chujku
/brit/
>zdeh
>nagle larpujacych cweli ani widu ani slychu
hmmmmmm
moja kultura na całym świecie
nie ma murzynów
>tug nie masz jak znaleźć fajnego bi twinka z którym mógłbyś się zabawiać razem ze swoją panną
wszystko czego ja nie robie to larp
wiertnij sie pedale
mam malego fiutka i brak jaj wiec nie odpowiadam na posty tylko rzucam na wiatr tak heh nie jestes warty odpowiedzi bo to taki hlut i wogle jestem zladupa (ang. badass) wcale nie pizda ktora boi sie stawac za tym co mowi
Heheheheheherheheee
>patrzcie patrzcie jestem pedałem pedałem pedałem błagam błaaaaaagam dajcie mi jusa
spierdalaj
ale odpowiedziałem ci na post
o chuj wam chodzi z samego rana schizole
ech zuchy boje się życia okropnie, i boję się smierci okropnie, bo jestem samotny, nie mam takiej osoby co by mnie bezinteresownie i bezgranicznie kochała, czuje sie troche zagubiony przez to
psa se kup
youtube.com
zuchy gdzie jest sens w tej egzystencji, taka ładna dziewczyna, młoda, miała raka, ostatnie miesiące przed smiercią męczyła się z lekami, i w końcu umarła.
To życie jest ironiczne, ludzie przejmują się jakąś pracą jakimiś pieniędzmi, a tak naprawdę nie mają nic oprócz tego czasu tu zanim umrą
>artykuł tygodnia w branżowym piśmie chemicznym
i co ci to przeszkadza
walka z instytucjonalnym rasizmem jest wazna
będziesz dziś cały dzień smutki pierdolił?
to nie jest jeszcze moja ostateczna forma
jak czytam PŁATNE pismo chemiczne to na pierwszej stronie chce mieć coś co poszerzy moją wiedzę o nowinki techniczne i naukowe, a nie o jebanym odsetku małp w branży i płaku płaku za mało murzynów.
>czad
>przystojny
>bogaty
>dostaje raka
>zamienia sie w grubego niedorozwoja
>wszystkie lochy robią zwrot o 180 stopni
>wszystko nagle się kończy
>przegrywa, przestaje być czadem
czym my, jestemy jak nie piachem, kurzem, który będzie zdmuchnięty przez niewidzialne moce - paolo coehlo