/ex-yu/

septembarski rujan izdanje

Attached: DancingHobo - Evyenia - White - 000624702690248-a962d_0006.jpg (1365x2048, 348.25K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/1wBA9p5dk10
youtube.com/watch?v=Ju9GRvR4WXs
twitter.com/SFWRedditVideos

Prvi za Bornu najjaceg eksjuera ove sezone

Attached: IMG_20200913_070610.jpg (621x1344, 72.9K)

Ovo je musko

Attached: 1536176235032.jpg (458x258, 22.15K)

ovo ti je vec cetvrti put da seres napamet

Attached: 1473162359505.jpg (258x360, 55.17K)

nevjerojatno, jesu u ikakvoj rodbinskoj vezi? nemoguce da nisu

boze mili cuda velikoga

e pa necu doslo mi bila zelja proslo mi

JOJ KOLKO ME SJEBALA

Attached: 4327543432.png (401x213, 11.08K)

ovo dbi obi

youtu.be/1wBA9p5dk10

kako da izbacimo zapad iz naše kulture

Znači Vučić ima ustaško poreklo. Dokle će da nas vode ustaše, balije i montenigeri? Hoću čoveka iz Srbije bre, domaćina.

istovremeno sam usamljen i mrzim sve ljude oko sebe lolara

Kolko josh Aci imate u rezervi?

Eugenika, Lapot i Chedomorstvo kad?

Attached: 016.png (714x574, 68.69K)

za pocetak vracanje na pravoslavlje

zasto se svi okidaju na taj film?

oвo

kako objasniti to da netko da 40-50 tisuca kn više novaca za auto jednake veličine a iste kvalitete osim kaj si misle da su premium...ima kod nas, to sam primjetil iz vlastitog iskustva da jednostavno bježe glavom bez obzira na bilo što što nije njemačko...a prvo bi jebali azijatkinje a ne debele rudlave rumene švabice...

popij ljekove

zašto su crvati najgori posteri?

ne može mi nitko reć da ja sad imam viška 60-70 tisuća eura i da kupim novi bmw, audi ili mercedes (no dobro, ne mercedes) da sam bezveze bacio novac i da sam se grdo sjebo jer se nisam, za tu lovu dobiješ vrhunski stroj kojeg nečeš vozit milion kilometara, uživat češ u njemu maks nekoliko (5) godina i kupit češ novi...japanca je teško i nać za te novce na tržištu...

e sad, kupnja tog rabljenog bmw-a ili audija ili mercedesa (no dobro, ne mercedesa) je dosta riskantna, skupo održavanje u pičku materinu, dosta regular kvarova, lampice na konzoli se pale ko božićno drvce i ostale pizdarije jednostavno ubijaju sloj građana koji nemaju dovoljno novaca da kupe novi a žele biti premium face u gradu jer ipak nije isto vozit debeli bmw ili novu kiu riu (tu desno mi je slika sa oglasa pa sam stavio taj auto sasvim random), ugled je ipak ugled, bar si oni tako misle...

ove kaj voze golfove čak i razumijem donekle, daju lovu za auto kojeg mogu preprodat čim dođe vrijeme za to, pa kupe noviji itd. golf ima cijenu kod nas, i novi i rabljeni...sad vele da hrvati, neko istraživanje je pokazalo, i to fakat znanstveni tekst i sve te čuda pizdarije, i dokazalo da hrvati imaju najviši postotak germanskog gena u svojem porijeklu i onda vjerojatno možda zbog toga naginjemo toliko svemu što je njemačko...

zbog njemackog gena? pa debilu prije bi bilo zbog toga jer njemacki auti jos zive na staroj slavi kad su bili znani kao kvalitetni i skupi, a sad su samo skupi. unatoc tome i dalje su na dobrom glasu u svijetu a narocito na balkanu

vozač bmw bude rekel da je bmw najbolji, audija audi, mercedesa mercedes, opela bmw, vw audi i itd, nitko nebu rekel da su japanci bolji, barem za te neke normalne klase auta...a ovi japanci budu rekli za japance, to tak ide...ovi francuzi vole udobnost a talijani šarm...nemoj me jebat, svi danas auti su udobni ak nemaš 20 cola felge gore...ili šarm, pojebi danas nekaj sa fiatom, moreš ak imaš smisao za humor...ima frenda kaj vozi vw, nemre ništ pojebat, s talijanom si ga nečem ni zamislit...

no dobro, to su sad samo tipkanja bila po tastaturi, evo i zakaj moj glas ide japancima...
jednostavno, vozim japance već dugo godina (i nekaj korejci) i nikad nisam imal nikakve ozbiljnije kvarove i zato ne želim kupit švabu...negde oko cca milion km pređenih...od auta: mitshubishi carisma 1.8 glx (180.000 km), honda accord 2.2 ictdi (140.000 km) , honda jazz 1.4 (90.000 km) , suzuki sx4 1.5 (90.000 km) , honda crv 2.2 (80.000 km) i mazda 6 2.2 (220.000km). i od korejci kia sportage 2.0 (100.000) i kia sorento 2.5 crdi (50.000 km)...svi kupljeni novi osim honde crv...

od toga nikad ništ ozbiljnije na japancima, na sorentu se razletel motor na nekih 25 tisuca km (popravak u garanciji) i to je to...mogu samo reć da recimo ovi hondini motori su odlični, samo troše malo više ulja...al opet, to stvarno nisu neki ozbilniji kilometri na autima tak da niti nisam očekival i neke ozbiljnije kvarove...sad kaj se događa s tim i takvim autima poslije nemam pojma jer danas se auti ( bilo koje nacionalnosti ) ako imate love kupuju novi (noviji) i prodaju nakon maks 5 do 7 godina, ako želite živjeti bez novog najboljeg prijatelja Štefa sa servisa...ako već i naletite na dobrog rabljenog koji se ne kvari, to se čuva duže...

a zakaj nitko bez obzira na to kaj vozi ne želi iskreno reći kaj se sve pokvarilo na njegovom autu ne kužim, to nam je valjda u genima

vjera islooom
jezik bosoonski
nacija bosnjoook

ljubimorne zene

ja sam bošnjok
vjera mi je islooom

Ja sam... a ne ne
Ja JESAM Bosanac

Attached: kotrombih.png (313x421, 13.57K)

Jaz sem slovenec

Attached: 1200px-Coat_of_arms_of_Slovenia.svg.png (1200x1552, 109.15K)

de ste

koja je razlika?

evo me brt

Attached: 1598214280774.jpg (1280x857, 107.81K)

Pa da pocnemo

youtube.com/watch?v=Ju9GRvR4WXs

sto su ga nosili

de ste