Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 48.83K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/WEVFRI6A0lI
youtu.be/vtCWAULMFA4
youtube.com/watch?v=i8ju_10NkGY
twitter.com/NSFWRedditGif

Reggelt buzik! Kapjátok be a faszt geci!

Attached: ED053C85-3220-47E2-B763-C7666834F356.jpg (1536x1984, 1.55M)

Fullszuki Dorszisza!

Attached: 14765787533854.jpg (1280x720, 254.06K)

Tegnap lemértem, 13,5 cm a faszom körfogata. Az jó, vagy nem?

Hát ezért kár volt felkelni.

Senkit nem érdekelsz, kotródj innen!

>Hír tv
>M1 mikrofon

A MiHazánk a fidesz fiókpártja. Egyetlen célja, hogy a proli kommunista-nyilas szavazók ne a moslékkoalícióra szavazzanak, hanem a tartalék fideszre. Ha meg túl nagyra nő, Orbánék kicsinálják mint a Jobbikot annó.
Toroczkai, Novák, mind a nemzetbiztonság emberei (Budaházy, Tomcat stb. nem volt az, ezért ültek sitten)
A MiHazánk egy szempontból lehet jó, ha egyéniben indulnak körzetenként elvehetnek 3-5%-okat a fidesztől is, mert a fideszből kiábrándult de a moslékra nem szavazók rájuk szavaznának, akik 1 az 1 ellen indulás esetén Orbánékra szavaznának Gyurcsányék helyett.

(Moslékkoalíció DK-Mszp-Momentum-Jobbik-Lmp-Párbeszéd)

Ha a Momentum-Jobbik-Lmp külön listán indulna a 2010 előtti arcok nélkül,leszavaznék rájuk de ha Gyurcsány-mszp-vel indulnak, akkor moskékok)

nem tudom, nem vagyok se lány se buzi

Na, megjött az őrjöngő turulskizó.

Aztakurva!

Attached: r4frzxiq5yh51.png (688x850, 672.5K)

14 centi a minimum kerület, az alatt vékonyka

Elég bázisolt és vöröspirulázott poszt.

Egy igazi Csanád baszik ahelyett hogy méregetné.

>lassan 15 éve Gyurcsány miatt örjöng
Ezért nem lehetnek szép dolgaink

leszarom

Ha ánonnak lenne fijúbarátja, mit csinálna vele?

Attached: 1570352268888.jpg (900x1199, 175.42K)

Nekem több.

Elmegyünk sörözni meg beszélgetni mert nem vagyok buzi

az baj

Én is ukrán vagyok.

Hitler vagyok.

Nagyon kavarod.
1. Nem buzis.
2. A buzival is lehet sörözni.

Attached: 1571809291617.jpg (1536x2048, 282.19K)

youtu.be/WEVFRI6A0lI

Mindenki a fidesz ügynöke

Itt a vég.

Bázisolt ellenzéki skizó

Jobbak, mint a válogatott.

A libsik miért ravaszolódtak ennyire ettől? Szerintem menő

Attached: EhuFx50WkAAXKlT.jpg (946x2048, 185.73K)

>Ha a Momentum-Jobbik-Lmp külön listán indulna a 2010 előtti arcok nélkül,leszavaznék rájuk
Akkor a kurva anyádat

Amíg gyurcsány vagy felesélge vagy a 2010 előtti arcok vezetik a baloldalt, soha a büdös életben nem kapnak 40%-nál többet egy listán közösen. A fidesz kap majd 55%-ot a Mihazánk meg beslisszan 5%-al. Sima 2/3-ad közeli fidesz győzelem.

Egy 2010 utáni ellenzéki lista (párbeszéd nélkül) meg behúzna 25%-ot. A fanatikus Gyurcsányisták is hoznának ennyit, az összesen 50%. És lehetne kormányváltás úgy, hogy az orros geci béta pozicióban van és szépen leszerelik Fegyőrék-Vonáék.

Te fideszes vagy MiHazánkos vagy?

fosok

Hát te nagyon hülye vagy.

dugnám szopnám nyalnám

Ánonnak hanyas a lába?

Attached: 1571810815011.jpg (1536x2048, 320.11K)

44

youtu.be/vtCWAULMFA4

A duplák visszaigazolják patriciusi mivoltod.

Fideszre szavazok de csak azért mert nincs olyan párt ami kasztráltatná a cigányokat, mellettük meg a legkevésbé szaporodnának

Olstein-Orsós cigány vajda. Bangladesi ukrán vendégmunkások behívója a 8/10esnél jobb magyar rostásokat kúró nigger muszlim diákok tízezerszámra behozója a magyarok elüldözője az országpusztító cigányszaporító kétszínű cionista atlantista kiszolgáló álnemzeti pszichopata görénye. Borsod, nográd, heves 50%-ban már cigány de fidesz szavazó.

Arra van még női méret?

Attached: 1571810111017.jpg (1536x2048, 285.92K)

40 :(

>mellettük meg a legkevésbé szaporodnának
Te hülye, 10 év alatt 800 ezerből lett 2 millió, kurvára legkevésbé szaporodnak.

45-46

Orbán Viktor, a világ leghírhedtebb cigánybűnözője, gyerektömeggyilkos, nemzetközi terrorista.

Szósz?

Te barom a fidesz alatt is szaporodnak a cigányok a ksh most se ad adatot az orbánod az ortodox zsidók betelepítését készíti elő mert izrael túlnépesedik a vallásos zsidók miatt erre ad nekik infrastruktúrát pénzt orbán dögivel építsd csak új izraelt ha orbán eltakarodik legalább ki tud épülni valami független a jobboldalon

Ezek a problémák egy egész nép jellegének kivetülései

Ez

Rina csány most lett 27 éves és azt mondta hogy ebben az évben most nagyon fog igyekezni hogy csodás nő legyen

A baloldal csak növelné a gibeket meg ilyen "roma lives matter" szellemiséget hozna az országba

youtube.com/watch?v=i8ju_10NkGY
a cigányok szárazföldi kalózok

Annyi kibaszott babakocsis cigány luvnyát látok mint7szentség meg 10 évnél fiatalabb purdét, a gyerekkorosztály 40%-a cigány legalább ha hozzávesszük a fél- vagy fehércigányokat az már többség

De pápai joci meg cigány hősök fidesz smit maca milliárdokból az meg a magyar kultúra elcigányosítása a fideszes majka által ...elmúlt tíz év...mocsok orsós

De legalább újra erőre kapna a jobboldal mint 2006-10 között és az orbán meg az árulók ügynökök nélkül

Abszolút igaz, de azért majdnem 1+ millió cigány 10 év alatt, még mindig exponenciális robbanás. Ennek az országnak senki kezében nincs jövője. Menekülni kell.

Hát jó nem mintha kötne bármi érzés ehhez a szarfészekhez, ha a cigányok nem kezdenek el fogyni, elhúzok valahova lengyelországba vagy egy balti államba

>8/10esnél jobb magyar rostásokat kúró nigger muszlim diákok tízezerszámra behozója
Ez sajnos. Mondj egy pártot ami ez ellen van