kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtu.be
youtube.com
twitter.com
Reggelt buzik! Kapjátok be a faszt geci!
Fullszuki Dorszisza!
Tegnap lemértem, 13,5 cm a faszom körfogata. Az jó, vagy nem?
Hát ezért kár volt felkelni.
Senkit nem érdekelsz, kotródj innen!
>Hír tv
>M1 mikrofon
A MiHazánk a fidesz fiókpártja. Egyetlen célja, hogy a proli kommunista-nyilas szavazók ne a moslékkoalícióra szavazzanak, hanem a tartalék fideszre. Ha meg túl nagyra nő, Orbánék kicsinálják mint a Jobbikot annó.
Toroczkai, Novák, mind a nemzetbiztonság emberei (Budaházy, Tomcat stb. nem volt az, ezért ültek sitten)
A MiHazánk egy szempontból lehet jó, ha egyéniben indulnak körzetenként elvehetnek 3-5%-okat a fidesztől is, mert a fideszből kiábrándult de a moslékra nem szavazók rájuk szavaznának, akik 1 az 1 ellen indulás esetén Orbánékra szavaznának Gyurcsányék helyett.
(Moslékkoalíció DK-Mszp-Momentum-Jobbik-Lmp-Párbeszéd)
Ha a Momentum-Jobbik-Lmp külön listán indulna a 2010 előtti arcok nélkül,leszavaznék rájuk de ha Gyurcsány-mszp-vel indulnak, akkor moskékok)
nem tudom, nem vagyok se lány se buzi
Na, megjött az őrjöngő turulskizó.
Aztakurva!
14 centi a minimum kerület, az alatt vékonyka
Elég bázisolt és vöröspirulázott poszt.
Egy igazi Csanád baszik ahelyett hogy méregetné.
>lassan 15 éve Gyurcsány miatt örjöng
Ezért nem lehetnek szép dolgaink
leszarom
Ha ánonnak lenne fijúbarátja, mit csinálna vele?
Nekem több.
Elmegyünk sörözni meg beszélgetni mert nem vagyok buzi
az baj
Én is ukrán vagyok.
Hitler vagyok.
Nagyon kavarod.
1. Nem buzis.
2. A buzival is lehet sörözni.
Mindenki a fidesz ügynöke
Itt a vég.
Bázisolt ellenzéki skizó
Jobbak, mint a válogatott.
A libsik miért ravaszolódtak ennyire ettől? Szerintem menő
>Ha a Momentum-Jobbik-Lmp külön listán indulna a 2010 előtti arcok nélkül,leszavaznék rájuk
Akkor a kurva anyádat
Amíg gyurcsány vagy felesélge vagy a 2010 előtti arcok vezetik a baloldalt, soha a büdös életben nem kapnak 40%-nál többet egy listán közösen. A fidesz kap majd 55%-ot a Mihazánk meg beslisszan 5%-al. Sima 2/3-ad közeli fidesz győzelem.
Egy 2010 utáni ellenzéki lista (párbeszéd nélkül) meg behúzna 25%-ot. A fanatikus Gyurcsányisták is hoznának ennyit, az összesen 50%. És lehetne kormányváltás úgy, hogy az orros geci béta pozicióban van és szépen leszerelik Fegyőrék-Vonáék.
Te fideszes vagy MiHazánkos vagy?
fosok
Hát te nagyon hülye vagy.
dugnám szopnám nyalnám
Ánonnak hanyas a lába?
44
A duplák visszaigazolják patriciusi mivoltod.
Fideszre szavazok de csak azért mert nincs olyan párt ami kasztráltatná a cigányokat, mellettük meg a legkevésbé szaporodnának
Olstein-Orsós cigány vajda. Bangladesi ukrán vendégmunkások behívója a 8/10esnél jobb magyar rostásokat kúró nigger muszlim diákok tízezerszámra behozója a magyarok elüldözője az országpusztító cigányszaporító kétszínű cionista atlantista kiszolgáló álnemzeti pszichopata görénye. Borsod, nográd, heves 50%-ban már cigány de fidesz szavazó.
Arra van még női méret?
40 :(
>mellettük meg a legkevésbé szaporodnának
Te hülye, 10 év alatt 800 ezerből lett 2 millió, kurvára legkevésbé szaporodnak.
45-46
Orbán Viktor, a világ leghírhedtebb cigánybűnözője, gyerektömeggyilkos, nemzetközi terrorista.
Szósz?
Te barom a fidesz alatt is szaporodnak a cigányok a ksh most se ad adatot az orbánod az ortodox zsidók betelepítését készíti elő mert izrael túlnépesedik a vallásos zsidók miatt erre ad nekik infrastruktúrát pénzt orbán dögivel építsd csak új izraelt ha orbán eltakarodik legalább ki tud épülni valami független a jobboldalon
Ezek a problémák egy egész nép jellegének kivetülései
Ez
Rina csány most lett 27 éves és azt mondta hogy ebben az évben most nagyon fog igyekezni hogy csodás nő legyen
A baloldal csak növelné a gibeket meg ilyen "roma lives matter" szellemiséget hozna az országba
youtube.com
a cigányok szárazföldi kalózok
Annyi kibaszott babakocsis cigány luvnyát látok mint7szentség meg 10 évnél fiatalabb purdét, a gyerekkorosztály 40%-a cigány legalább ha hozzávesszük a fél- vagy fehércigányokat az már többség
De pápai joci meg cigány hősök fidesz smit maca milliárdokból az meg a magyar kultúra elcigányosítása a fideszes majka által ...elmúlt tíz év...mocsok orsós
De legalább újra erőre kapna a jobboldal mint 2006-10 között és az orbán meg az árulók ügynökök nélkül
Abszolút igaz, de azért majdnem 1+ millió cigány 10 év alatt, még mindig exponenciális robbanás. Ennek az országnak senki kezében nincs jövője. Menekülni kell.
Hát jó nem mintha kötne bármi érzés ehhez a szarfészekhez, ha a cigányok nem kezdenek el fogyni, elhúzok valahova lengyelországba vagy egy balti államba
>8/10esnél jobb magyar rostásokat kúró nigger muszlim diákok tízezerszámra behozója
Ez sajnos. Mondj egy pártot ami ez ellen van