/ex-yu/

Attached: 1527080838196.jpg (2091x2944, 2.69M)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=cDaE8LkO6AU
twitter.com/SFWRedditGifs

ubij se

Svaki dan se zahvalim Allahu sto nisam srbin

kako je catka

CAPTCHA je gora nego obično,

ako kupim Zig Forums pass i idalje budem morao unosit captchu, ko što se prije dogodilo, upucat cu i njih i sebe

Attached: kfc_cro_b4o_classic_bucket_700x558-1.png (700x558, 73.82K)

Kolko je gej biti gej u Hrvatskoj? Šta ako mi se diže kurčina na ženskaste dečke

zamisli nemas ekstenziju u browseru koja uklanja captchu

Otac bi ti bio ponosan, podsecas ga na majku

ima ko onaj fakultetski rad od bosancuge sto je posta ovamo da malo frfujemo

Navijam za ovog sto igra ljude, jer nema bolje rase

navijam za smak svijeta

Ne budi bosanac

samo sjebi moje sranje jos vise

Attached: 4327543432.png (401x213, 11.08K)

>navija za ljude
ma ti si norman. ja bukvalno uvijek obrnuto u igrama.

Jel dobar osecaj biti izdajica svoje rase

>zašto nemaš alat kojim te cia lakše prati

Samo zanat bajo moj ortak zavrsio master na etfu ima manju platu od majstora kaze tuku po 100 evra dnevno

Odes tamo radim malo kao skolski psiholog ili sta vec, dobijem drzavljanstvo i zaposlim se kao obican policajac, onda dodjem na vise mesto u cemu ce pomoci diploma

Ono nije nemoguce a i da ne uspem opet mi ostaje drugi posao tamo pa sta me briga

zamisli nemas apartmane

tonem u san polako
nadam se samo lijepim stvarima

Preimenujte ex-yu v Cro-Bos-Serb
Slovenci tukaj nimajo kaj za početi, lahko samo beremo neke bedarije ki jih sploh ne razumemo

zivim kao kip...
disem ali nisam ziv...

dobri ste vi Slovenci ponekad

Attached: froghug.jpg (1080x1057, 386.33K)

zasto sam se morao roditi
zasto

pitaj majstora posle 20-30 godina kakvo mu je zdravlje

slazem se aj sad odjebi liliputanac

ma ti si nasa drugarica

Attached: 1599781713132.png (900x1200, 386.18K)

cekaj, jesi ti to retard sa desetogodisnjim planom? lolara

sta je? zenska ti nece pusit kurac? prijatelji ti igraju kleš of klens iza leđa? U čemu je problem pederčino

>budi ja
>rodi se
neeee

Srecno, bitno je imati cilj a ti imas.
Zavrsis faks do 22, odradis master do 23.
Odes u ameriku, kanadu, australiju, uk i radis nesto drugo kao psiholog cisto dok ne dobijes drzavljanstvo.
Dobijes drzavljanstvo do 26 sigurno u kojoj god od tih zemalja, zaposlis se tada u policiji i do 29 ces biti inspektor ako budes dobro radio.

Sve ovo naravno moze i brze sa vezama ili recimo da ti taj posao dok ne dobiejs drzavljanstvo bude u privatnoj agenciji gde radis posao inspektora.
Recimo radis u nekoj organizaciji za zastitu decijih prava pa kao inspektor proveravas porodice, valjda ces lakse preci odatle u policiju.

Sigurno neki user moze vise reci ja sam ovo iz glave ali svakako nije nemoguce, opet, srecno. Od mene ces svakako imati svetliju buducnost.

Attached: 1546048706374.png (1001x823, 806.25K)

lol zamisli imat planove

mislim da ovo nije moguće

Aj ne seri sojko milojko

Velikokrat se želim pridružiti pogovoru pa sploh ne razumem o čem se pogovarjate, pa rečem jebiga. Tale je za zdaj še kar razumljiv ampak se mi zdi da smo si še vedno tako različni da se je težko vključiti
Ah, včasih si samo želim thread kjer se Slovenci lahko počutimo dobrodošle

>Dobijes drzavljanstvo do 26 sigurno u kojoj god od tih zemalja, zaposlis se tada u policiji i do 29 ces biti inspektor ako budes dobro radio.
zamisli biti ovoliko glup i naivan

sta da ti radimo kada nisi ucio srpsko-hrvatski vidi kako gospodin zizek prede

youtube.com/watch?v=cDaE8LkO6AU

Većina Slovenaca kojih poznam u pravom životu dosta dobro govore hrvatski, lakše se razumije u govoru nego u pismu

Svako ima planove
Osim ako bas nemas nikakvih ambicija

Tako sam nesto i ja planirao, ici cu na work and travel i svaku mogucu razmenu to ce sigurno jos vise pomoci da odem.
Kada bih zavrsio master u nekoj drugoj zemlji bilo bi jos bolje.

Attached: Screenshot_20200913-223214_Tinder.jpg (808x1538, 567.29K)

ne vidim problem

Znam i Srbo-Hrvatski (loše) ali ako nećete vi razgovarati Slovenski i ja neću po vaše. Mislim da se razumijemo Slovenski ili ne

izgleda kao da jebe srbe

Mi dobri prema tebi a ti nam zabi noz u ledja i poce vredjati

Boli nas kurac, mrs

nadjimo se na pola puta i ucimo madjarski

Najbolji drugovi su mi ubice

Zhalosno prijatel, ja sam nismo srbin/hrvat i malo znam ovaj ezik ali 80% razumeo
Isto lolara

>ali ako nećete vi razgovarati Slovenski i ja neću po vaše
pa jebote kad ste mala nevazna nacija od par ljudi
necemo se valjda srozati na to, nas je vise i najvaznija je prakticnost. kladim se da bi engleski srao bez problema, licemjeru