Kaficachko
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
novi dan, nova sedmica, ista usamljenost
Pije se eksju kafica na poslu
Kaficach
Chikach
sta pod chikach mislis brate
youtube.com
youtube.com
youtube.com
evo pa sad nek neko objasni zasto je ova predivna zena s ovim jadom, jel ima kurcinu od tri metra, sta je na stvari
na cigaretu
jesi ti retardiran
jutro škvadro
jesam, sad objasni
>ustanem u 7 jer mi unutrasnji vejdzkuk sat nastiman tako
>ustvari pocinjem radit tek u pola 6
pravi sam slav(e)
zakasnio si
jebem ti mater zumersku znas sta mislim
vidi brt
>ustanem u 7
>pocinjem raditi u 6
uhhhhh
u ruralnim sredinama su uglavnom starci, tako da je to verovatno jedini muskarc njenih godina u njenoj blizoj okolini
Dobio sam slučajno buđenje Kundalinija prije dvije godine preko Zazena (npr. Ne radeći apsolutno ništa) i sada me uvlače u kozmičku dramu. I anđeli i demoni koji me pokušavaju unovačiti da ratujem u njihovom ratu... Zašto bih se brinuo? Oni se mogu boriti cijelu vječnost za sve do čega im je stalo, jer ratu nema kraja. Nije me briga za njihov glupi rat. Entiteti me pokušavaju iskušati davanjem siddhija, poput astralne projekcije, reikija, telekineze i daljinskog gledanja, ali brzo ih odjebem jer me nije briga. Zašto bih trebao koristiti svoje moći kad ne znam razliku između dobrog ili neispravnog? Ne znam sranja o svemiru, a nije me ni briga. Volim dobru hranu, smijati se glupim sranjima, igrati video igre, plesati, vježbati itd. Što nije u redu s normalnim jebenim životom? Kako da uvjerim te dosadne entitete da ne hvala, dobro mi je što sam normalna osoba?
Kako mafijasi imaju najgori ukus u svemu od zena(napumpane starlete) do odjece(dizajner skupe ruzne gluposti)
nizak IQ
bosanski IQ
seks s3ks seks ja hocu seks seks sks
2013. godine istražio me je ogranak specijalnih snaga moje vlade kada je otkriveno da imam telepatiju i predznanje. Otkrili su moje talente "slučajno", a kroz iscrpljujuće i brutalno ispitivanje koje je trajalo nekoliko mjeseci, prisilili su me da otkrijem svaku moju tajnu i talent.
Nakon kratkog traumatičnog susreta, počeo sam čitati misli članova obitelji, a ubrzo i članova zakona. Tijekom mog istražnog vremena prošao sam kroz nekoliko metoda mučenja, uključujući (koliko god to ludo zvučalo) regresiju i pokušaj „brisanja“ sjećanja na događaje koji su se dogodili u tom vremenskom okviru.
Jasno, to nije uspjelo, jer se psihogena amnezija pod kojom sam se nedavno počeo trošiti.
Sad sam bio izuzetno dobar s telepatijom. Bio je to jedan od talenata na koji sam u to vrijeme bio najponosniji, jer je to bila jedna od mojih vještina koje sam mogao usavršiti samo redovitim korištenjem. Nažalost, nisam se uspio sjetiti kako sam uopće dobio tu moć - bila je slučajna i potaknuta osjećajima.
Kad bih želio smjernice o ovoj određenoj temi, kome bih išao? Ja sam 100% legitiman, ne želim gubiti ničije vrijeme s nelegitimnim potraživanjima, jednostavno želim znati postoji li netko vani tko bi mogao imati rješenje. Nisam siguran bi li moja prošlost mogla nekome biti od koristi ili zanimanja ako se trenutno ne koristim telepatijom, ali hvala na čitanju, čak i ako mi trenutno nije od pomoći.
trebas ljekove
faks mi pocne oktobra imam cijel september da drkam kurac i snifam drogu
ne pijem kafe zatosto nije zdravo da se navuces na kofein
Miksa brale sa ima
probaj nofap
Oj studenti neka neka
Duboka vas jama cheka
>cijeli septembar
vec pola proslo
ekstremno baziran stavljac
desi mirza kako ide zivot u picku
to je zame stvarno nemoguce samo da vidim na internetu sliku neke dobre zene i u meni se prebudi demon
nije vec pola sutra ce biti pola ali zbog korone ne znam ili cemo ici na faks, ostao bi rad kuci
A osisah se na celu i sad nesto drpah msm da sam poderao mladez na glavi
KROVARI MI GLOOVA
KRV JE SVUDA AAAAAAAAAA
ovo je SOUL
bazz
gde na nadjem 10/10 sisatu klinku koja zeli da bude majka i domacica
Neironicno imao to
trojni pakt
jel? koliko ja znam doslovno sve zene pobjegnu u grad i onda ostanu muskarci koji ne znaju sta ce sa sobom
znaci tvoja teorija je da se bilo kakav gubitnik moze doselit u selo i automatski dobije zenu
Jbt ne staje ladno cu riknem