kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
hvg.hu
youtu.be
twitter.com
Nexius tesik KAFF
ezért kár volt
hogyhogy
Remélem, ez a szép menyecske feldobja a napotokat.
3D >>>>> 2D
a te látványod már elbaszta, köszi féreg
17,5%-os visszaesés, 17 egész kibaszott 5 százalékos geci!!!
;__;
szánalmas fosok, de ki hitte volna, hogy a 10 éve basztam skizó turulskizó! :--DDD
ja és ami ott van, azt nem nevezném minőségnek, szóval sakk-matt
Az összes időközi választáson bukott a Fidesz vasárnap este.
MI VAN GECIGÁNYVAJDA, MIVAAAAAAAAN?! MENTEK A GECIBE TOLVAJ SZAR BANDA!!!
>hvg.hu
barátságos emlékeztető hogy magyarország a legkorruptabb ország az egész EU-ban, magasan túlszárnyalva Romániát is.
Azért ez teljesítmény tesik. Persze a jobboldali agyhalottak majd megpróbálják majd megmagyarázni hogy hát az nem is úgy van :^) meg hogy ez egy JÓ dolog hogy a rászorulóktól lopnak
fujj. undorító ez az ország.
bn kéne
Mi van csimpánz, be lettetek oltva de kegy-et-len-űl? ROFLMAO!
Szeptemberben ismét romlott a GKI Gazdaságkutató fogyasztói bizalmi indexe. Az áprilisi zuhanást követően három hónapon át lassuló ütemben, de emelkedett a mutató, augusztusban és szeptemberben viszont a várakozások romlottak: az augusztusi mínusz 29,6 pontról mínusz 31,1-re süllyedt a mutató szeptemberben.
Megyünk a lejtőn lefelé. :(
Azért azt is említsük meg, hogy seholsem nyert a moslék koalíció
>Egyházasrádócon Derks Wilhelmus Josephus független jelölt lett az új polgármester
miafasz
akkor menj el légyszi
ez milyen név gecy, ezt magának adta vagy mi a fasz?
Poénból indult el a repubikánus előválasztáson a transzszexuális anarchista sátánista a “Fuck the police” szlogennel......simán megnyerte!
És ezeknek atom van a kezükben...
még jó hogy volt tartalék
nagyon x-DDDD
tisztára leoltottak
>független=moslékok
Peti, ne hagyd, hogy átbasszanak. Ezt játszák már mióta, tudják rájuk lófasz se szavazna ezért beállnak egy „független” mögé. Az egyik helyen pl. egy „volt” jobbikos nyert.
hitler vagyok
Nem. A 10 éve basztam ánon én vagyok. És 2016 óta nem voltam turulon vagy magyarchanon ahogy tetszik.
Az miért van, hogy ha valami romlik, az egyből a magyar gazdaság bedőlését jelenti, viszont ha valami javul, az csak azért van, mert az EU támogat, és egyébkéntis hamisítja a számokat a csuti cigány
Voltak moslékos jelöltek is
Ilona Kerekes: Csak nézz a szemünkbe! Gyűlölet, megvetés! A maga hibájáért kegyetlen másokkal, ezek kellenek, igazi gáz emberek!
Halász Józsefné Marika: Az már nekem is feltűnt, hogy válogatott ” szép emberek ” alkotják kormányunk elitjét, de ehhez társulni kell jó sok arroganciának , pökhendiségnek is !
Józsefne Hagymasi: Ebben van valami! De vannak még olyanok is akiknek a keze nem tiszta!. Ha ezeket elzavarjuk, a haza fényre derül!
Istvánné Szabó: Akár a rémségek házába lenne az ember, de korán sem a testi hibáik miatt, hiszen Jean de la Fontaine jó tanácsa szerint is, – “Óvakodj attól, bármeddig is élj, hogy bárkit a külseje után ítélj”, hiszen arról senki nem tehet! Viszont ezek az emberek előbb utóbb a nemzet elleni tetteik miatt lesznek a megvetés, és a gúny tárgyai!
menj már genszokijóba
844 új fertőzöttet regisztráltak, 5-en meghaltak.
úgysem tudják használni. aki kiadhatná a hozzáférést előbb dobná le a sok niggerre, lmbtqxyz köcsögre saját országára az atomot mint bárhova máshová
megint összekeversz embereket
én a 9 éve nem basztam user vagyok és nem vagyok egyenlő a traviszopó csalipostással csak azért mert animét postázok
ez a kép amúgy is nagyon népszerű a flegma animelányos csalizók között, szó szerint akárki postázta
de az hogy a faszba van? nem csak nálunk figyeltem meg, hanem több országnál is, pl csehek vagy horvátok. egyik nap van X beteg másnap X/2 körül, harmadnap megint X+ valamennyi Y = Z, negyedik nap megint csak Z/2 körül és ez így ismétlődve. majdnem ilyen exp*sin szerűen
hogyhogy?
nem biztos hogy minden tesztelő hely minden nap jelenti az adatait, lehet hogy valamelyik csak hetente vagy 3 naponta aztán összejön
nem a szart, hazudsz
de egy csomó országban. nézz rá a grafikonokra egy csomó helyen ilyen cikcakkos.
mert ha csak szarmagyarország lenne ilyen akkor azt mondanám nem bírják a kapacitást, késlekedik a mintavétel, jelentés. de máshol is ez van.
halál a fideSSzesekre meg a geci KDNPs szarfazekakra
Na a /ka/ reddit is egy halott szar.
anyád rákot kap és megdöglik, korán reggel fájdalmat kell okoznod te gerinctelen késforgató rosszindulatú szardarab
Az egekben van a gyümölcs ára. A legfrissebb statisztikai adatok szerint, miközben az élelmiszerárak éves szinten átlagosan 7,9 százalékkal nőttek, ezen belül a friss gyümölcsöké 46 százalékkal drágult. Az emelkedés minden korábbi időszaknál meredekebb és ebben az évben tovább gyorsult.
Kösz Gecigányvajda, hogy már a németeket is előzzük...csak éppen a fizetések maradtak ukrán szinten.
igen, egy csomó országban
például hétvégén kevesebb szokott lenni mert nem dolgoznak annyian, hétfőn meg kurva sok mert vannak olyan laborok ahol csak heti egyszer jelentenek és azt hétfőn küldik el
ez csak adatfeldolgozási sajátosság, nem feltétlen a kapacitástól függ
a mi?
anyád rákot kap és megdöglik, korán reggel fájdalmat kell okoznod te gerinctelen késforgató rosszindulatú szardarab
féreg
de hétközben is ez van
Mivel okoztam fájdalmat?