kurva anyátok
Kurva anyátok
szép számok nyomoronc
miért nem csináltok fonalat balfaszok?
>t. inszel
>én múlt héten 3 bant is kaptam, 2 perma belőle
mert mit csináltál? és akkor oda az akkod?
az nem én vagyok lol, playback funkció musescoreban. sokat segít ha ismerkedek egy darabbal, lejátszatom többször hogy megértsem a ritmust meg hogy hogyan kellene hangzania.
Rossz pénz nem vész el xd
ma beszéltem zúzásommal az isibe
!!!
bárcsak
Próbálok csinálni életrajzhoz fotót, de olyan ronda fejem van hogy többszáz szelfi közül sem tudom kiválasztani melyiken nézek kis legkevésbé sorozatgyilkos erőszaktevőnek.
/ka/ reddit nagyon fos
tedd jobbá
bekapcsoltam a csetet egy hétre. két acc kuka, egy acc 2 hetes vakáción
hiányzik a turul :(
hitler vagyok
mutasd
hát igen, az asae féle még jó volt. csak sajnos nagyon hamar ellepte a rák
Aha biztos postázni akarom a fejem 4chanen
Mit csináltál eddig? Ugye nem lesz túl gyér az a CV a nítséged miatt?
DE AKKOR HOGY A FENÉBEN VAGY ITT?????
De mit mondtál? ami miatt bannoltak
Volt valami értékes rajtuk amúgy?
anyádat basztam
és mennyi ideig kell gyakorolnod egy ilyet amit linkeltél pl? nem ismerem nagyon a szerzőt de egy kis aranyos barokknak hangzik, nem nehéz gondolom. (don giovannisat megtanultad?) ne csak feedelj, gyakorolj! lustaság
A faszketrec buzis vagy nem?
hát attól függ kinél van a kulcs
miért lenne buzis?
buzis
segítségül kértem a hekkert akit 4csennek hívnak
igazából semmi extrát nem mondtam, nagyon visszafogottan írtam. egyik meccsen szarbőrűnek hívtam a csapattársam, de a másik accon semmi. a permázott accokra nem költöttem semmit, a harmadik az 8 éves acc, 30k Ft van költve rá. elég jó kinézetek vannak rajta, de ilyen nagyon értékes nincs. a riot skinek meg ultimate skinek a legértékesebbek rajta szerintem.
>és mennyi ideig kell gyakorolnod...
Senkit nem érdekel, takarodj a buzeráns kutyáddal csetre vagy szobára!
hogy őrjöng a szüzi xd
>30k Ft van költve rá
BÁZISOLT!
Ne tegyél fényképét, ha nem kérik kifejezetten a hirdetésben
a barátnőnél
ez egy szekszhirdetés?
akkor az teljesen heteró
Tökmindegy, takarodj innen a buzeráns kutyáddal a rákba!
aha én is igy gondoltam
Orbán Viktor csak a levegőbe beszélt, amikor a koronavírus-járvány első hullámakor azt mondta, annyi munkahelyet hoznak létre, amennyit a vírus tönkretesz. Akkor sem mondott igazat, amikor azt mondta áprilisban, hogy három hónap múlva mindenkinek lesz munkája.
Ugyanis a számok világosan cáfolják a miniszterelnököt.
Magyarországé az EU második, illetve a régió legnagyobb visszaesése a foglalkoztatottak számában a második negyedévben az előző év azonos időszakához képest: – 5,6 százalék.
akarode faſot