edycja prawdziwych patriotów
/polska/
Other urls found in this thread:
bracia...
>umiejętność wynajęcia mieszkania czyni cię normikiem
no spoko
kurwa chce wrocic do polski
nie chcemy cię tu śmieciu
tooooo możesz być tylko mega normikiem albo uber autystą debilem niezdolnym do niczego
>za pierwszym razem jak wynajmowałem to dosłownie kilka minut obejrzałem i dobra podpisujemy umowę bo się śpieszyłem
ja tak samo robiłem bo przed koroną to była taka konkurencja że praktycznie zawsze jak nie byłem pierwszym który ogląda mieszkanie to dostawałem smsa że już ktoś sie zdecydował na wynajem
dosłownie jak nie zadzwoniłeś na ogłoszenie w ciągu kilku minut od wystawienia żeby być pierwszym do oglądania to miałeś praktycznie zerowe szanse na wynajem no chyba że szukasz jakiegoś droższego za 3k+ to wtedy chyba mniejszy popyt
też tak chce ja pierdole jaki to musi być błogi spokój mieszkając w kawalerce chuj ze placisz 1k ale życie masz w miare normalne
>w kawalerce
>1k
user ja
też, spodobało mi się jedno i miałem wykonać przelew jak mi wysłała dane mejlem i zanim zdążyłem wysłać to zadzwoniła że już ktoś inny przyszedł i gotówką zapłacił od ręki.
ale jak teraz koronka to o wiele łatwiej jest
najłatwiej było znaleźć mieszkanie z obowiązkiem zapłaty za pośrednika bo nikt nie chce tego haraczu płacić
no a ile w małym wypizdowie czy na peryferiach napewno za wiecej nie ma
ja płacę 1500 kredytu na swoją kawalerkę 50m2
takie życie jak zarabiasz 1800 a płacisz 1k za kawalerke to nie życie tylko wegetacja
ruchać mi się chcę
wegetacja to jak nitujesz u starych w wieku 26 lat, każda cena jest warta spokoju ducha a na miejscu moze cos znajdziesz lepszego pieniazkow zawsze mozna miec wiecej a czasu nie odzyskasz
kasza gryczana z keczupem opinie o takim obiedzie? musze zjeść koło pół kilo kaszy dziennie żeby sie napchać do tego polewam keczupem dla smaku (wiem że marnuje pieniądze ale chuj)
jak kupuje hurtowo kasze w selgrosie to wychodzi koło 5zł/kg czyli dziennie wydaje 2.50 na kaszę plus butelka keczupu tortex 3 złote a starcza na koło miesiąca czyli 10 groszy dziennie
więc dziennie wydaje 2.60 na jedzenia a wy co nadal biedni bo nie przedsiębiorczy?
nawet spoko ale do kaszy to chyba cos innego sie daje niz keczup jeszcze ryz za 2zl kupuj 5 paczek
spróbuj diety czokoszokowej
teraz wynajmuje ale odkładam na wkład własny żeby kupić mieszkanie w pile wojennej bo mam dość pozznania
ja pierdole ale ulewa w POZNANIV mnie złapała
przecież warsz*fka to taki poznań tylko gorszy bo z chujowym prezydentem-usterką i jeszcze więcej pedalstwa
>nie mieszkanie w varshavie
po co?
ja sie wyprowadzam z 10k rezerwy i jak czegos nie znajde to będzie dupa ale chuj raz sie zyje
lubie jak otaczają mnie faktyczni ludzie a nie npc drony
jakaś tępa nauczycielka w podstawówce mojej siostry widziała dwóch chłopaków witających się (chyba przytulających się) 1 września, bo się długo nie widzieli przez wakacje i wezwała rodziców, żeby ich zapisać do psychologa, bo to są niepokojące zachowania
baza czy cringe?
spróbuj diety typu żelki i kubuś
muh dvsha chrum kwiii
absolutna baza no chyba ze jeden był feminine a drugi taki byczek to wtedy niebaza bo ruchać trzeba
dodam, że dzieci ok. 9 lat