/ex-yu/

Bosanski intelektualci edicija

Attached: 1601129462875.jpg (600x400, 90.54K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=eelX7freNLw
youtube.com/watch?v=OG8NbcCF7Tc
i.4cdn.org/int/1601129320200.jpg
twitter.com/SFWRedditGifs

rakija u caju

E ovo je dobra edicija

bosanko se pokusava sjetit vremena kad je bio mlad i kad je imao kakve takve prilike u zivotu al je sve sjebo tako sto je bio na 4chanu 24/7 i sad se prosipa samo, jadno, nadam se da nece uc u ovaj konac

>ustajem u podne
>srkam kaficu
>pravim kaficu prije dorucka
>srkam drugu kaficu dok cekam da se treca kafica ugrije prije dorucka i tresem cigare susjedu na balkon
>poserem se
>eksju
>putujem preko gugl maps
>Drkam na klinke
>doruckujem u 3 popodne neku dostavu
>a sad jedna kafica pa na spavanje

kek poceo plakat libtard u proslom

>tresem cigare susjedu na balkon
ovo sam inache ja sad

idete navečer s prijateljima u grad, zar ne ?

Attached: 119628753_195139865301561_3723673992951088690_n.jpg (1080x961, 156.26K)

Samo sam jednom u zivotu probao kaficu.

NOVI

dolaze kod mene da pijemo duvamo i gledamo nba dbi

koji vam je najdrazi caj
ja volim sve i stavljam samo med nikad secer ako nemam meda onda ne stavim nista
inace volim od mente jer je dobar i osvjezavajuc i volim kamilicu prije spavanja, indijski crni i zeleni su isto dobri i sadrze kofein samo da znate

Naravno.
Uf to se cekalo, a bash smo pre neki dan diskutovali o klipovima sa majmunom secas li se

odkad sam se uselio u novi stan, koji je dosao s perilicom posuđa, nijednom je nisam koristio

bosanci nikad nisu postali na eksju debilcino lolcuga, pa makar procitaj malo arhivu ako upce znas sta je to
i za razliku od tebe ja kad sam u srednjoj postao na eksju nismo kmecali o zenoidima vec o visoko filozofskim eksju temama tipa kafica, cigare, glazba, drkanje, sranje, religija itd itd
a ja imam 24 godine inache i gle sad ovog soka botino ima ljudi koji i sa 30+ postaju na eksju

nana i kamilica
jednom sam u kaficu uzeo neki caj uz kog dodje mlijeko i bilo je predobro al ne sjecam se sta bi u pitanju

kvantisencijalni novopederski zumer

koliko godina ste imali kad ste se odselili od roditelja?
ja 20, skoro 21

>bosanci nikad nisu postali na eksju
>kad sam u srednjoj postao na eksju

jesi li se to stvarno primio na larpove da neko ima preko 30 godina ahahahahahahaha shou kuco

jasno mi je odakle su crvatska govna sa redita doplivala prije par godina ali su se uglavnom razisla, ali odakle su ovi smrdski zumeri samo dopuzali na eksju

Stariji sam od tebe imam 25

ja punim 30 za dva meseca

youtube.com/watch?v=OG8NbcCF7Tc

isto kao da sam htjeo reci da nisam bosanac sa tim
u cjeloj povjesti eksjua postali su hrvati, srbi i jedan mentalno poremeceni mjesanac zvani hibrid
bosancina/muslimana nije nikad bilo

iskreno zaboravio sam koliko godina imam i sad sam guglao age calculator

Mnogo mi ti znas sa 24 godine, prakticno fosil, bas si stariji od zumera cele 2 godine

ma ja nisam bosanchuga ne ne ne hahahahahahahhahahaha

>jesi li se to stvarno primio na larpove
doslovno prico sa likovima, vidis nekad smo radili strimove, gledali filmove i tako druzili se

doslovno ni ne znam koristit perilicu sudja

kakva baza

sta mislite koliko godina ima
i.4cdn.org/int/1601129320200.jpg