/ex-yu/

odbranbeno izdanje

Attached: r1xlo9n85b151.jpg (720x465, 21.1K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=U7gbFMWZWlo
twitter.com/SFWRedditGifs

spremaju se petarde

choo choooooooo

nelegitimni ali svejedno vrijedi kušati sreću

ovaj bolji

đe će biti bolji kad u drugom možeš gledati u onako ljepu facu

gusan jebo?

tu smo

nece on nikad jebat

nego đe će se za novu momci?

comfy kucno izdanje

Attached: 1532932749816.gif (800x800, 1.3M)

bukowski je jebo kad je bio 24 čini mi se...ima gusan još fore

dizanje sipki gore dole

Attached: 461947265.jpg (1728x1080, 141.13K)

OBO

lik koji je najkasnije jebo od svih koje ja znam je imao 29

isto jebote. svi skupe muda do 29. iz nekog razloga

jel bio deformiran

vec par godina za novu godinu legnem u 11 i probudim se u 6 ujutru dbi najbolja odluka u zivotu

sad ce gusan pocet plakat kako nema gdje za novu

Niste culi? Vucic zabranio novu godinu

braćo Slaveni, "rat" i "brat" dijeli samo jedno slovo...

ja još ne znam ko je gusan a i iskreno baš me nešto boli kurac
meme i teme bosanac (ja) je/sam zanimljiviji

pa nije...ono,nije bio neki ljepotan što se face tiče ali visok vitak...ali masu povučen. uglavnom još 7 godina i gusan će jebat

Attached: d7hftxdivxxvm.cloudfront.net.jpg (1200x895, 291.94K)

Jel tu Warzone user? Apdejtalo mi se

NEEEEEKAD MI SEEEEE UCINI DAAAAA
USAMLJENIIIII KAUBOOOOOJ SAMMMM JAAAAA JER CESTOOO MI SE UCINI DAAAA USAMLJENIIIII
KAUBOJJJ SAM JAAAAAAAAA

FALI MI SAMO VJERNIIII KONJ
NEGDJE DALEKO DA ODJASEMMMM

tu sam brt dodaj me pa cemo ovih dana, uskoro ce vecera pa spavanje

Ajde, budi spreman da prihvatis na warzone

mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći

Attached: thumb.ashx.jpg (491x250, 24.78K)

Koja je procedura za dobijanje gf gdje se predaju papiri i koji sve trebaju

dotakla me
prakticki sam izgubio nevinost

Attached: EjVgnOiXcAAXEwh.jpg (960x720, 157.79K)

nesto sam procitao da je za par dana poginulo 25 hiljada ljudi u ratu jermenije i azerbeidzana dal je to stvarno ozbiljno i da li ce biti svetski rat od toga

ma oce kurac

Zamišljam da me čuješ svaki put dok negdje hodam, plovim, samo ležim i blejim u zvijezde… I ne znam kako bi danas izgledao, pa dvojim između ovakvog veseljka kad smo osvojili Paklenicu, onakvog kakav si bio u trenutku kad si otišao, ili nekakvog ozbiljnog srednjoškolca koji brine o frizuri, rastura na dramskoj ili pak ima neki novi hobi koji meni kao i obično – nije previše jasan…

Imao sam jasan plan što bih ti dao na današnji dan, karte za koncert po tvom izboru (ok, bunio bih se na onaj norveški metal i cajke, ali znaš da bi na kraju bilo po tvome) i knjigu Zlatka Krilića Živi pijesak. I naravno, putovanje na neku tvoju destinaciju gdje bismo išli nakon škole. Iako te i dalje zamišljam kao lika za Disneyland, vjerojatnije bi ti htio Las Vegas ili nešto slično, ali želja bi se ispoštovala. Našli bi neki način da se maknemo iz Zagreba i igramo, smijemo, zabavljamo, svađamo, plačemo, volimo…

jel ti stvarno mislis da je realna mogucnost da ww pocne u nekoj pripizdini. ww moze poceti samo na tlu europe. moze ih tamo stradat milion, nista od toga

I got my Serb in-laws a tractor as an anniversary gift and they got mad, wtf?!

Kad sam shvatio da mog Roka više nema, samo sam izišao na cestu, hodao i nadao se da će me nešto zgaziti. Gubitak djeteta je nešto najgore, sve boli, svaka sekunda je bolna. Bio sam prvih mjesec dana u transu, mozak je brisao memoriju, nisam prepoznavao ljude na ulici. Shvatio sam da ne smijem biti sam, a onda sam opet htio biti sam. Bio sam i na rubu da odustanem od života, otišao sam na Zanzibar posjetiti mjesto koje se naziva The Rock, kao i moj sin. Trebali smo to mjesto posjetiti zajedno kad maturira. Imao sam najcrnje misli, ali nešto mi nije dalo da si oduzmem život. Napisao sam knjigu i započeo Projekt RokOtok – plivamo između otoka na Jadranu i pomažemo djeci da više budu u prirodi, veselju i druženju. Jedini savjet koji ja mogu dati jest da svatko potraži stručnu psihološku pomoć kad osjeti da mu treba.

bog otac

ide mi na kurac kad sam u drustvu normana i onda mi pokazuju one svoje normanske niskokvalitetne low IQ meme i ja se moram onda na silu smijat da se nebi otkrio

a kaj si ti neki menzator

to je gusanov department

dvanaestogodisnji crvat naucio da koristi vpn

prosvijetli njihove umove mimovima i temama sa daske

>da li ce biti svetski rat od toga
vrlo je verovatno da hoce posto je ovo proxy rat rusije i turske

niko nije norman samo nece niko da ti se otvori dok ne postanete prijatelji

slusha se
youtube.com/watch?v=U7gbFMWZWlo

Povezi me sa tim gsanom reci mu trazio sam ga u vezi onog osjecaja zna on kog

gg anone sa warzone igramo i sutra

postavite kontrole za srce sunca