duża edycja
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
en.wikipedia.org
twitter.com
bracia...
wydaje mi się że jak więcej pijesz to się poprawia, kiedyś miałem wyschniętego chuja i jak waliłem to mi się skóra rwała lekko
dziwne
wpisz sobie perłowe grudki prącia w google
youtube.com
Can't put your arms around a memory
Don't try
Don't try
(dla ciebie)
najlepszy timeline
rucham cipe
15 i 176
baza od dziś głosuje na pis
poprzegladalem sobie /wowg/ troche i ja pierdole kurwa ale bym se w wowika pogral
nie poparli
da się przeczytać tą ustawe?
hm?
źródło?
poszedłbym na paradę równości machać flagą byle tylko wyruchać juleczke lewaczke
to się kurwa zdecyduj w końcu bo zanim się zdecydujesz to gra już całkowicie wymrze
wyobraźcie sobie jak pachnie pizda julki lewaczki z zarośniętymi pachami
myślicie że jakbym poszedł na parade pedałów ironicznie i na koniec krzyknął że głosuje na konfę to by mieli ból dupska ?
a jak mam takie krostki na części środkowej chuja to co to jest?
bracia... czemu ona mnie nienawidzi i nie odpisuje
nie umiem sobie wyobrazić
kiła
jebie strasznie ale to jest taki smród że chcesz włożyć tam nos jak w memie
hmmm
Art. 1. W ustawie z dnia 6 czerwca 1997r. – Kodeks karny (Dz. U. z 2019r. poz. 1950, 2128) art. 257 otrzymuje brzmienie:
„Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej, bezwyznaniowości, płci, tożsamości płciowej, wieku, niepełnosprawności lub orientacji seksualnej lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.”.
Art. 2.Ustawa wchodzi w życie po upływie 30dni od dnia ogłoszenia.
ale to by było EPICKIE ziomuś, dawaj robisz to
nareszcie mamy jakiś wgląd w mentalność bracia...postera
czemu gf Cię rzuciła bracie?
>literalne prawa przeciwko "mowie nienawiści"
>popierane przez partię rzekomo kurwa prawicową
NO TO NIEZŁA KONSERWATYWNA UTOPIA XDDDDDD
już raz jak dostałem na mieście ulotke pedałów to ją spaliłem i resztki spuściłem w kiblu
to jest komisja petycji. dam sie zgłasza pomysły na małe zmiany prawa i była ta z penalizacja za szkalowanie lgbt. No i bylo glosowanie czy przekazac do wlaciwej komisji tj sprawiedliwosci do oceny. no i przeglosowali. to wszystko. komisja sprawiedliwosci powie, ze to chuj nie przepisy i sprawa formalnei zakonczona. ps w sejmie sa dwa podobne projekty ustaw i pis je mrozi
baza, masakrowałeś lewactwo jeszcze w jakiś inny sposób?
może poproś żeby ci ktoś poślinił?
kiedyś częstro trollowałem ich grupki na fb ale teraz mam bana na większości
żadna zmiana, bo za znieważanie już teraz można pozywać (do 3 lat?), a zamyka mordę lewakom o prześladowaniu mniejszości i w zasadzie oni nie mają żadnych innych postulatów, więc totalnie rozjebanie, brawo pan kaczka.
najważniejsze żeby ROZJEBAĆ lewaków żeby mieli ból dupska
>ten pedał który ciągle pisze ironiczne posty o masakrowaniu lewaków
kurwa gościu skończ proszę