edycja nocna
temat muzyczny: youtube.com
/polska/
bracia...
to bardzo dobrze, ja nie pamiętam kiedy ostatni raz z kimś piłem
bracie...
przypalilem sobie grzywkę zapalniczką
youtube.com
dobranoc
robole jeszcze imprezują
przed chwilą mnie ukrainiec obudził i dał parę protipów odnośnie spania ale nie rozumiem 2/3 z tego co mówił
fajne ma młodzież teraz harde elektroniki, czasem zachodziłem do prozaca poczuć się znów młodo ale poza rwaniem siksy na drinki to i tak się czułem staro
jak kiedys duzo jaralem ziulska (ayyy lmao ziulsko) to zawsze sobie wmawialem ze przypalilem sobie brwi zapalniczka i mam przejebane
dzięki za nutę zapomniałem jak dobre piosnki polska miała bo pseudo zumer tu
tug jestes zacofany o jakies 10 lat w porownaniu z normikiem
jak to zmienić
najlepszy czas by zasadzic drzewo to dziesiec lat temu albo teraz
no kiepy jeżelibyś takim zippo benzynowym roastował to to nawet nie jest memiczne
dziwna faza
moja najgorsza to jak wziąłem grubego bucha będąc najebanym i spędziłem kolejną godzinę srając i rzygając jednocześnie, dobrze że u kolegi na stancji dało się pochylić nad zlewem z kibla
bracia... poucze sie
brzmi bardziej na jakieś zatrucie pokarmowe niż żeby to miało powiązanie z zażytymi substancjami
możliwe, dawno było i tylko raz się zdarzyło
zw ide na jeja.pl gry
o ja też sobie wejdę na jejapl gierki mike shadow aka rozpierdol automat do napojów
staram się wyobrazić gry z serii yakuza dziejące się w polsce
kiedyś placki ziemniaczane robiłem i jeden ziemniak był jakiś felerny, ale sobie pomyślałem, a chuj, że jakiś tam ciemniejszy (bo nie wyglądało to jakoś bardzo tragicznie, tylko jakieś tam miejsce przyciemnione i to tak lekko), przecież jak ja to i tak ugotuje, a potem jeszcze zetrę i usmażę to będzie pewnie spoko, bo wysoka temperatura itp. w chuj duży błąd i też leciało przez oba zawory, nie polecam
cała akcja zamknięta w central park ursynów,
poza dwoma wyjazdami do krakowa i gdańska
If I went to a big city in Poland and said that I hate Muslims and blacks, would anybody care?
GRAAAŻYYYYYYYYYYYYNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
You would have to learn polish first.
po chuj
o robole teraz będą po pijaku jechać do domu
byle mi brumbruma nie rozjebali
youtube.com
ale nuta
znowu sąsiadka drze pizde że mąż wrócił najebany aż przez ścianę słyszę
dlatego nie rucham
od solaniny to nawet zdechnąć można jak pizda jesteś
kurwa mać pan z ameryki przyjechał o tak późnej porze cholera Halina wyciągaj kotlety z zamrażarki
>tug moja mama to Halina
bardzo dobre jedzenie robi
chyba najgorsze zatrucie pokarmowe jakie w życiu miałem, bo ta "masa" z której robisz te placki to jest masakra, żeby się tego pozbyć z żołądka, wychodzi praktycznie grudkami przejebane
jak bardzo debilem jestem jak biorę antybiotyk na jeita i jestem nonstop najebany
dlatego zły jestem wiecznie
youtube.com
o moja ciotka halina też dobre papu robi
to imię chyba to z kucharkami połączone jest
jak mnie wkurwiają te ósemki
nauczysz się