edycja wolności słowa
/polska/
Other urls found in this thread:
wiadomosci.wp.pl
kaliber.pl
mangadex.org
twitter.com
opinie o takim śniadanku dla kawalera?
na rany chrystura, umyj te biurko
wiadomosci.wp.pl
wyobraźcie sobie mieć raka i mówią wam że macie wypierdalać ze szpitala bo jakiś dziadek poszedł do kościoła i się kaszelkiem zaraził
jaki jest najlatwiejszy sposob na an hero
dobra jakby się tak zastanowić nie rób tego bo będzie sraka w wiadomościach i zbanują nam już wszystko i nie będzie czym strzelać
czyli zrobi robotę, dzięki
aż tak źle jest?
dobra idę grać w morrowinda
podaj stronke user jestem biedny
dosłownie ja
daj sos
JA PIERDOLE DZISIAJ IDOLEK SIE ODPALA
chyba zaczynam nowego sejwa w isaacu
ostatni raz gralem jakies 3 lata temu i platinum goda wbilem
21sza,a ja juz najebany i ssam stopki
Dobranoc
czyje stopki
mam nadzieje, ze takie przepocone po calym dniu noszenia rajstopek
>platinum goda wbilem
przejście sejwa na 100% czy przejście 3 sejwów na 100%?
i jakby co dodatek nowy wychodzi jakoś w przyszłym miesiącu
Hello,
Thanks for writing in. If you are seeing this error message, it means your account has been banned from Tinder for violating our Terms of Use or Community Guidelines.
We take violations of our policies very seriously, and do not offer an appeals process at this time. Therefore, your account will remain banned from Tinder, and you will not be able to create a new Tinder profile using your Facebook account and/or phone number.
Please refer to our Terms of Use (www.gotinder.com/terms) and Community Guidelines (www.gotinder.com/community-guidelines) for more information.
Thank you,
Karen
co
jak smakują stopy azjatek
kiedy nowe zapytaj beczke
jak robiłeś fejkowe konta i bejtowałeś loszki to ci konto zbanowali wowzer
>baniak na tinderze
jak zjebanym grubasem trzeba byc o kurwa
dobra, wcześniej jeszcze wierzyłem ale teraz już wiem, że larp
>Karen
no daj sos ja pierdole nie da sie wyszukac przez ten blue tint
jednego sejwa zrobilem
>Giertych aresztowany
>Krauze aresztowany
>Stonoga na wolności
xd
>oglądaj stream
>ludzie spamują donejtami po 200, 500 dolarów
co kieruje tymi ludźmi?
ale nie mam zadnych powiadomien
eh ja nie mogę paru rzeczy ciągle odblokować, jakiś megaszatan na cainie, cokolwiek na keeperze i dwóch postaci mi brakuje jeszcze
wsparcie kultury i sztuki
kiedy to się mecenat nazywało
jak jesteś łysięjącym singlem simpem 30 lat na karku z pracą w korpo to masz tyle kasy że takie kwoty to żart, a to twoja jedyna możliwość kontaktu z kobietami
dziękuję
Zona
Kurwa kolego widze ze jestes koneserem, troche pizdzilo na zimno w zeszlym tygodniu wiec nosila rajstopy i lapalem ja po powrocie do domu od razu na lizanko ale dzisiaj normalne skarpetki i to po kapaniu wiec niespocone swiezaki
Miodek, inne lizalem tylko niemieckie/czeskie ale to byl syf i brud
Kto to beczka
fajny larp
>niespocone swiezaki
tez fajnie lubie takie wymasowac najpierw
bo jak sa takie spocone przesiąknięte zapachem nylonu to nie jestem w stanie się powstrzymac i odrazu lece w lizanko i footjoba
>normik czytający artykuł: dramat O BOŻE O KURWA
>ja, intelektualista czytający artykuł: przenoszą hematologię na szamarzewskiego, a lekarze z mswia zesrali się, bo nie chcą leczyć ludzi z koronką gdyż boją się zarazić
kurwa co xD
sorry ale im więcej osób korzysta tym teoretycznie mniej roboty dla mnie więc nie podam (nawet jak sam nie zarabiam hehe)
wyobraźcie sobie być korpo loszką, wracacie z pracy a wasz niewolnik wam kurwa liże stopy xD
nie potrafiłabym takiego faceta szanować
inb4 zChiZoL t4NBleTka xDD
ok pooczylem sie teraz ide sie poopierdalac
14 godzin od kiedy zamknięto siłownie dosłownie czuję jak opadam z sił
ej anoni jak kupuje pierś z kurczaka to jak w środku są czasem jakieś takie czerwone punkty jakby krew to ja mam każdy taki kawałeczek odkrajać czy nic sie nie stanie
jak jesteś baba to odkrajaj
jak zjesz to umrzesz
nic się nie stanie. to ja też mam pytanie. jak jem krewetki to widać w nich czasem taką ciemnoszarą nić od strony pleców. czy to niewyjęty przewód pokarmowy czy co? jak taką widzę na talerzu to nie jem
moja była zawsze wykrajała cokolwiek wyglądało "fujka" wtedy mnie wkurwiało a teraz myślę że właściwie urocze ehhhhhhhhhh
najlepiej cały wyrzuć
Widzisz byku ja tez lubie masowac takie swieze
Jak jest lato to ok da rade, ale w zime jak skora troche sucha to masuje jej po posmarowaniu kremu z l`occitane, ale po tym to jak sie lize ma sztuczny smak i jest fe, wiec jednak w zime najlepiej od razu po rajstopach
zapach nylonu? U mnie nie za bardzo zostaje po sciagneiciu, jakie rajstopy twoja nosi? Bo jak lize w rajstopach to dosyc wysycha jezyk i jest chujowo, wygladaja dobrze ale trzeba je czyms moczyc zeby sie porzadnie dalo (czasami robie to herbatka albo whisky, polecam wysysanie alko z pomiedzy palcow)
nie wiem co się stało ale pan z flagą zaczął jakoś przynudzał ostani dni