Kącik poetycki
/polska/
youtube.com
EJSER PLAZA
calcium equum
ceм пpивeт пидap кaк дeлa?
bo za dużo pomaga a jestem polakiem i nawet najprostsze rzeczy musze sobie utrudnić bo niezapierdalanie jest dla pedałów
wjebalem pizze i dalej jestem glodny
cofnijcie mnie do roku 2000 błagam
I jeszcze używa obrazka którego wrzuciłem w poprzednim fredzie żeby mnie obrażać. Jak mzoesz user? W sumie to nigdy nic powanefo w Pythonie nie pisałem ale do małych projektów vs code jest bardzo przyjemne
chce se ino kupić czapke hitlerowca dla stylu. nie zależy mi na swastyce i odznaczeniach ale na tym żeby to wyglądało fajnie i krawędziowo a jednocześnie było legalne bo jeden krawędziowy i agresywny muzyk też taką nosi. więc gdzie mogę taką czapke znaleźć w najlepszej cenie?
najbardziej mnie rozjebują na /g/ którzy używają vima i instalują kilkaset dodatków żeby mieć funkcjonalność jak w intellij a potem taki vim jeszcze bardziej muli niż intellij. wiem bo używałem i kurwa nawet zwykłe podpowiadanie składni było na głównym wątku i nie mogłeś nic pisać dopóki się nie załadowało xD
Na allegro
o kur
ale vima klawisze lubię, dlatego jetbrains+vim plugin to baza
otyłość zbiera żniwa
musze schudnąć kurwa
nom, same here
było na swoim piętrze srać??
A tak się wlansie zastanawiam czy intelij community można w korpo używać czy to legalne nie jest?
jak wyjść z vima
i'm good. Training and neeting as always. Aside of that, listening medieval bardcore music.
How are you doing, matey? c:
privet bratan ya znayu ruske bukvy i nemnogo ruske slova
jetbrainsy odpalają się jakby chodziły na węgiel
visual studio code jak mam coś robić, visual studio do roboty, bo .net musztardowa rasa tutaj
można
ale mi sie przypomniala n00ta co w teledysku byl
youtube.com
rip in peace boczek
Kto absolutna baza nodejs tutaj?
>130 tysięc plików w node_modules
>ścieżka za krótka
aaaaaa
js może nie najlepiej przemyślany język ale za to najbardziej użyteczny. w robocie wszędzie go używam. nawet jak pizgam skrypty na linuksie to pierdole pajtona jebanego, w node pisze
:! pkill -9 vim
thx
пиздeц yни c 09:00 дo 18:00(
дaйтe линкa дpyг
russian.typeit.org
пo пoлcкy тeз мoзecз лoл
ruby mój ulubiony język. szkoda, że zdechły
A jak się ruby on rails ma?