/ישר/- /อิสร/- /이스라/ - /isr/

מהדורת הנאור

youtu.be/52CzYCmJFD8
פתיח:
youtu.be/Ly4Y4vDPwog
אחרון:
ארכיון:
desuarchive.org/int/search/subject/ISR
>אל תתנו צומי לטמבלים וטרולים אם שאמכם תמות בשנתה

Attached: copy (2).jpg (497x318, 41.61K)

שיעור זום עוד 3 דקות

Attached: lol.jpg (594x498, 58.07K)

אתם פשוט יודעים שהיא מעדיפה את הכלב עליכם.

Attached: You just know.jpg (540x960, 73.24K)

>השמאל עושה לאח שלי שיעור זום על רצח רבין

לפחות זה לא שיעור שחיה בזום

Attached: 122117228_2013530578790239_7463342198222682913_o.jpg (1600x900, 198.28K)

>בנות בבגד ים בזום
תפתח אונליפאנס

*תובע את הטכניון שטבעת באמבטיה*

>ה0מולן מרמז על ביבי

מזל שיש רק מקלחת במעונות

>ה0מול

Attached: 121596164_2672442693019314_2919446280436607117_o.jpg (1944x1764, 882.33K)

למה נשים הן ככה? למה הן תמיד שמאלניות

המודל לחיקוי

Attached: 9785815_9786377_rumble_490X0.jpg (490x490, 126.13K)

ממתי הוא chinlet וjawlet?

קקי פיפי קקי פיפי פיפי קקי

מה הסיכויים להצליח אם אני אתחיל ללמוד חקלאות/ביוט עם הכיוון הסופי לגדל גראס בשביל איזה חברה קנדית?
או שזה לזרוק זמן וכסף לפח

מוות לערבים

מוות לבני אדם

Attached: 水-ー-w-peepee-poopoo-3144111.png (500x566, 29.57K)

צ'ד

גידול גראס זה משהו שיכול להתפתח להכנס פסיבית יחסית מהר
אבל אתה מתמודד מול שני בעיות - השקעה התחלתית וחוק

ותחרות. יש הרבה חברות גדולות מבוססות. וברגע שמקומות עם עבודה זולה כמו ויאטנם יכנסו אז בכלל צרות

Is Dayan back to create greater Israel?

אני מדבר על לעבוד בתור מטפח /מפתח זנים. אצל חברה גדולה עד שאני אצבור כסף לפתוח חממה משלי - לא משהו מחתרתי אני מדבר על דברים חוקיים לגמרי.
לקנות אוהל גידול כל טמבל יכול השאלה אם התחום יתפתח או שחקלאות זה תחום מת בלי כסף

אין בדיוק תחרות בשוק שהוא consumable
זה כמו לדוגמא ביצים. אם אתה תפתח חווה ותתחיל למכור ביצים באותו מחיר שכולם מוכרים אז יקנו גם ממך בגלל שזה משהו שצריך תמיד, כל עוד אתה מספק בזמן לא תהייה סיבה שלא יקנו ממך.
זה לא כמו פיצה שבאמת יש תחרות באיכות האוכל ואיך אתה מכין אותו, גראס זה גראס, לא משנה כמה תשקיע בו אצל כולם הוא אותו דבר חוץ מהזנים.

אחי יש תחרות בתחום בוודאות זה לא רק הזן אלא הידע של כמה אתה מפיק מצמח אחד ועד כמה הוא ייצא לך טוב. גראס זבל זה לא גראס שגדל בבית - פתח טלגרס ותראה את ההבדל בעיניים

>אם התחום יתפתח או שחקלאות זה תחום מת בלי כסף
הפוך, זה משהו שתמיד צריך, זה הבסיס של כל דבר.
תקרא

איפה ההוא של הטינדר

בדוק אתה מעשן חשאב מהטלגרס עם זנים עם שמות מפוצצים שבסוף זה הדבר הכי מגעיל בעולם ששפכו עליו מלא משפרי גידול

אני מדבר על חממות ולא לגדל עציץ בבית
כל מה שקורה בטלגרס זה אנשים שחיים בסרט שיש להם עציץ בבית
החומר האמיתי מגיע מהחממות, החומר הרפואי

לא מעשן וויד אח יקר, פשוט מכיר טיפה את השוק ואיך משק עובד

אחי
חשיש
למאו

Attached: 1603133837647.png (230x230, 67.29K)

אז תשווה את שוק הקאנביס לשוק האלכוהול ולא לשוק הביצים
אלכוהול שהוכן לא כהלכה ירגיש לא נעים לצריכה וייצור אפקטים לא נעימים לגוף, אותו דבר בנוגע לוויד גרוע שהכינו בעצלות עם מלא משפרי גדילה בשביל תשואה גדולה יותר של מוצר
ממליץ לך להתחיל בקורס של טיפול רפואי בחולים עם קנאביס, לא מדובר בקורס קשה או ארוך מידי ויהיה לך תעודה של מטפל בקנאביס בסוף
משם תראה אם זה נוח לך ותתגלגל משם, בנוסף לזה המדריכים בקורסים האלו בדרך כלל מאוד מקושרים לתעשייה אז אם תיהיה תלמיד חביב ידאגו לך/יהיה לך חברים שדאגו להם והם בתעשייה שיוכלו לעזור גם
בהצלחה אח יקר, מקווה שהרצון שלך הוא באמת לעזור למין האנושי מעבר לכסף

>וויד גרוע שהכינו בעצלות עם מלא משפרי גדילה בשביל תשואה גדולה יותר של מוצר
יש סטנדרט מסויים בגידול מה אפשר ומה אסור לעשות כשמצמיחים/מגדלים כל דבר בשוק.
אם אתה לא עומד בסטנדרט אין לך אישור למכור, כל הזבל הזה שאתה מדבר עליו נמצא רק בטלגרס ומגדלים אותם אנשים שאין להם חצי מושג בבוטניקה

>כל הזבל הזה שאתה מדבר עליו נמצא רק בטלגרס ומגדלים אותם אנשים שאין להם חצי מושג בבוטניקה
לא תמיד, יש כאלו שיודעים איך לגדל כהלכה רק חזירים שמעדיפם תשואה גדולה יותר מהר יותר מאשר מוצר איכותי
וכרגע זה כל מה שנמכר בטלאגרם, לצערי
גם בסטנדרט הגידול יש זנים טובים יותר וטובים פחות, יש זנים שעוזרים לכאב יותר ופחות, ריכוזים שונים של thc ושל cbd
מבחינת המדע הידע שיש לנו על קנאביס הוא בחיתולים, זה המון ניסוי וטעייה, ברור שיש אנשים שיצרכו כל מה שייתנו להם כי הם דבילים, באותה מידה יש מי שייכנס לפיצוצייה וירכוש את הכוסות וודקה מפלסטיק חד פעמי האלה בטעם של דיזל 95
אבל מאמין שרוב הקהל הבוגר ישמח לקבל מוצרים שהוא יכול ממש לדעת מה מו מי על המוצר והאפקטים שלו, כרגע אין לאף אחד כצרכן את האופציה אולי חוץ מביקורות של leafly
וכמובן ביקורות עצמיות וניסוי וטעייה

what's the biggest current events in Israel bros.

>גם בסטנדרט הגידול יש זנים טובים יותר וטובים פחות, יש זנים שעוזרים לכאב יותר ופחות, ריכוזים שונים של thc ושל cbd
ברור, הם גם נמכרים במחירים של פח אשפה