kurva anyátok
Kurva anyátok
A tiédet
Ánonnal kell-e skizó béen?
streamable.com
desuarchive.org
Kéne
leszarom
Mi van csicskák? Kell 1 pofon?
Üdv újra a feudalizmusban tesik!
444.hu
kurva anyátok miért kell nekem ilyenkor felkelni
azokat az ágyúkat nézzétek
azokkal veri össze a román ultrákat privát stadionban
>a feudalizmusban
bárcsak! bárcsak!
miért hívná meg a románokat ha privát a stadion?
hogy össze tudja verni őket te barom
Miért kell nekem egyáltalán, bármikor felkelni? Én nem akarok. Soha többé.
amúgy zsidóuser én is ismerek olyan embert akiből nagyon rövid idő alatt lett konzul
pedig kurvára nem fideszes, csak addig tepert amíg nem kapott valami csicska gyakornokmunkát a külügyben
én fel akarok de cska úgy, hogy magamtól, tíz óra alvás után
ehelyett vagy az ébresztőre, vagy a szaros autóforgalomra kelek fel minden nap
rízs
Mi ez a kényszeredett faszság hogy valakit ki kellene zárni valamiből mert véletlenül egy hatalmon lévő pártkoalíció tagja valamelyik rokona?
Ha véletlenül a Merkel unokaöccsének tulajdonában lévő gyógyszergyár elkezdené gyártani a rák ellenszerét nem szabad ám nekik állami megrendelést adni, inkább dögöljön meg mindenki mert MUH ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG! Vagy előbb adja el a részvényeit, tulajdonát, élete munkáját, vonuljon félre és akkor az új tulaj már ok, mert az nem rokon.
Nem tudom honnan a faszból jött a libsiknek ez a hülyeség.
sajnos nem vagyok alfa, én nem érzem a románok összeverését alapvető szükségletnek
soha nem gondolták komolyan, főleg nem, amikor ők alakíthattak kormányt, csak hát ha lehet nyígni miatta, nyígni fognak
Na ez annyira magyar, SZARMAGYARGECIFOS ország vagyunk. :(((
Ezzel mi a baj?
hát mondjuk ha politikus lennék egy kibaszott esőtetővel biztos nem dicsekednék
mondjuk aztán lehet hogy csak futtában lőtt róla egy képet miután felállították és csak a zsindex csinál úgy mintha ennyire verné a faszát rá
A gumicsizmás tanyasi bolond is megérkezett.
Egy max. 10 perc alatt felállítható, ~30k-s sátorról van szó geci, ami mondjuk valami csíra falunapra jó lehet, de ezzel egy fővárosi orvosi rendelő előtt villogni...úgy előadni, mintha valami kibaszott nagy beruházás valósult volna meg...lol, tiszta szégyen.
Arról nem is beszélve, hogy full dzsuvás a sátortető, mint vmi cigányputri geci.
mik azok a kőlapok a négy lábánál? :$
>mondjuk aztán lehet hogy csak futtában lőtt róla egy képet miután felállították és csak a zsindex csinál úgy mintha ennyire verné a faszát rá
Kivételesen nem az index a sáros, a hivatalos szöveg: A Szakrendelő és az Önkormányzat együttműködésének eredményeként csupán néhány nap alatt elkészült a felnőtt- illetve a gyermekrendelő bejáratánál felállított esővédő sátor.
>Szakrendelő és az Önkormányzat együttműködésének eredményeként
>csupán néhány nap alatt elkészült
NEEEEE NEEEEE EZ NEM LEHET NEEEE. ISTENEM MIÉRT??? NEEEEE EZ OLYAN MINT EGY MÁSODIK TRIANON
BÁZISOLT TWITCH
M*GYAR C*GÁNY KIÍRTANDÓ
na az jó
ilyen bn-t szeretnék
lehetséges ez?
nehézkes
az nagy baj
sajnos igen
Csak ha kicsi a faszod
Csak utazz el Japánba és légy önmagad, tesi.
ha kicsi a faszod sosem lehet barátnőd