edycja bycia
/polska/
Other urls found in this thread:
moja była miała taki uśmiech...
moja była też miała zęby...
zgoliłem klate
>kobiety są gorsze od mężczyzn, są głupsze, słabsze, nie powinno się ich traktować poważnie
>btw patrzcie jaka ładna dziewczyna
kogo cytujesz
nie mogę przestać myśleć o kobietach i o tym jakie one są gorsze ode mnie bo ruchają
Zcumowane można się położyć
nie mogę przestać myśleć o facetach
te rzeczy się nie wykluczają schizolku
nie mogę przestać myśleć o kobietach
nie mogę przestać myśleć o incelach, jaki oni śmią nienawidzić księżniczek
co
>midwitowe
śmiechłem
baza
dziewczyny z anime =/= dziewczyny z realnego świata
Jak ktoś się czuje wstrętnie na swój widok to to że ktoś inny go lubi jednak zmieni trochę, na pewno poprawi samoocenę. No wiadomo że niektórzy są bardziej atrakcyjni od innych, ale w przypadku kobiet nawet te najbrzydsze znajdą mężczyznę który by je wyruchał. Jedyne co się zmienia to ile tych mężczyzn jest.
Geny w sensie wygląd i zdrowie. Może faktycznie status jest ważniejszy, ale na pewno geny też mają znaczenie.
sie sasiad najebal chyba dla popisu przed 2 loszkami, one calkiem trzezwe nie chca aby sie ten zakrztusil we snie i udławił wiec kurwa gimnastyki robia
vocaroo.com
brakuje mi polskiego słowa na ten mem, przygłup nie pasuje bo to są ludzie bystrzy. od inceli też nie chcę wyzywać bo sranie. średniointeligentni również nie pasuje, zadufany co najwyżej oddaje trochę wydźwięk
dobra cipeusze piszcie swoje opinie o kamisama ni natta hi jak już macie czas takie pierdoły pisć
chyba niebycia
zamiast pierdolić lepiej odpowiedzcie na
>kobiety są gorsze od mężczyzn, są głupsze, słabsze, nie powinno się ich traktować poważnie
Tak. Ale są piękniejsze od mężczyzn i mają dziurę do ruchania z której nie wychodzi gówno. Ty kurwa debilu.
>chujowsze haruhi
chujowe, dziekuje za prosbe o opinie
chyba dziś będzie ładunek do Chloe
opinie?
jak debila boli dupa to znaczy że chyba warto obejrzeć
dobry post
ale wychodzi krew, grzyby na jakiś czas, brązowa wydzielina gęsta lub rzadka, śmierdzi i smakuje wędzonką
pupe przynajmniej można wyczyścić dokładnie
baza i prawda
w sume straszne żydy z tych wieźmaków
najadłem się lejsów i przez to że to gówno to gąbką na tłuszcz to mi się rzygać chce
nie każda kobieta jest zagrzybiałym kurwiszonem, drogi anonie
Nie wiem co się tam dzieje bo znam tylko z obrazków, ale mój instynkt który ma co najmniej 500 miliardów lat mówi mi że mam tą dziurę wyruchać. Więc chce to wyruchać. Dupa to dupa, tym się sra.
ojejciu user choć pomasuje ci brzuszek :3
julka ić stąd
baza, skąd na zachodzie tyle chłopskiego rozumu
herbaty ciepłej sobie zrób
najlepszy post jaki od dawna widziałem na tym szambie
>ale w przypadku kobiet nawet te najbrzydsze znajdą mężczyznę który by je wyruchał
No tak. Ale po co żyć jak jest się brzydkim, już nawet o byciu w związku nie mówiąc? Czuję się okropnie jak widzę jak brzydcy ludzie są szczęśliwi albo kogoś mają bo to mi się wydaje strasznie żałosne. Sam jestem brzydki i nie rozumiem jak można być szczęśliwym skoro to nigdy nie będzie to samo co mają ci inni, ładni ludzie. Zawsze wszystko będzie jakieś takie wybrakowane.
zawsze by się chciało czegoś więcej user
e, incele xD