kurva anyátok
Kurva anyátok
Első a körülmetélt faszomér
cigany vagyok
hitler vagyok
magyar vagyok
Zsidó vagyok :D
kijöhetne már az a buzi 3070, már a black mesa is szaggat a régi kártyámmal
mondjuk nem tudom hány hónap (év?) lesz mire egyáltalán tudok egyet rendelni
idén ebből már nem lesz semmi
jól kitalálták ezt ezek az nvidiás zsidók amúgy...
hogyhogy?
Another edition another eternal reminder
she's a whore
You are wrong.
kurva anyád
mer tudták hogy nincs elég készlet
scak nézd meg mennyiért mennek most ezek a kártyák, teljesen fel van pumpálva az áruk a hiány miatt
Stop for a second and just realize you want a Steppe gf.
CSORONITÁ!!!!
ja hát ja
Felejtsd el az Erős Pistát: ezek a magyar chili szószok jóval nagyobbat ütnek
szerintem ezzel már csak önmagukat parodizálják
végre lehet fogyasztani rendesen
szerintetek bannolnak lolban ha Adolf Nigler-re változtatom meg a nevem?
Leszarom
cigányok
based
I did. I imagined what a "steppe gf" would be like.
>probably cannot speak English
>violence towards women is so deeply ingrained into their culture that even considering her a human being will make her fall for you
>most likely has bipolar or manic depression because years of mistreatment
>highly religious and will probably want you to convert to their weird shamanist/Buddhist/Islamic mix of a religion
>probably won't eat pork or beef
>will break down crying if you buy her a birthday gift because she thinks she's not worth it
>will break down crying if you tell her she can freely socialize with other people
>"You won't leave me, right?"
>you'll have to teach her how to have sex that is enjoyable for both of you because virginity
>she'll be surprised when you bring up the idea to get her a driving license
>she won't want to go anywhere alone because she is afraid of being raped (if you think this is a positive thing, imagine how much time it would take from your life)
She'll be like this at first. Give her 2 years and she'll be a bigger turbowhore than most western women. As soon as she learns what an Onlyfans account is you're fucked.
>Az új koronavírus (COVID-19)
gyűlölöm a kis péniszemet
szlobodán?
That's a pretty negative attitude towards it.
>173 centi
>12 centis és vékony ""fasz""
>elől erőteljes hajhullás
>csúnya taszító arc
>csúnya barna szemek
>28 éves szűz nulla tapasztalattal
10 centis user?
jó reggelt puncik
az nvidia az új széria megjelenése előtt fél évvel leállítja a régiek gyártását, onnantól csak az újakat csinálják alacsony mennyiségben
soha nem termelik egyszerre a régit és az újat
így biztosítják, hogy a piac mindig ki legyen éhezve az új kártyákra, és soha ne essen az áruk jelentősen
jó reggelt puncik
igazából csak ezt akartam postázni, nem a zsöld a zöld sidóról akartam őrjöngeni
igen
Nekem 8 évesen is nagyobb volt 10 centinél. Hogy lehetsz ennyire genetikai zsákutca?
I believe in you.
The only thing I would actually say I know is true is the part about the drivers license. At least for rural people.
sorry m8, I simply saw many Georgian, Uzbek, Kazakh, Pakistani and Indian women (colleagues) who had Hungary as their first contact with the western world and were raised in "traditional" households
at first I thought it's just a few isolated cases, but after ~30-40 of them falling into patterns I described I cannot ignore it
it's real
western culture is like a virus
>Georgian, Pakistani and Indian women
fúj fúj fúj