bazirano selo izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
zivim na selu i jos sam uvijek okruzen bosancima
Slovenija=Bosna????
pa kad vam se ne dize pa moraju bosanci da vam prave decu
da bar, najgori bosanci i ostali cefuri su pobjegli ovamo
>reklama za kuronu
>na videu prazni kreveti
O NE SAMO NE PRAZNI KREVETI
Imam 4 rođaka koja žive sa familijom u Sloveniji
O Njemačkoj i Austriji da ne pričam
ja cu da odem na selo da jasem konja i da imam minimum 8 dece a vi sojashi iz grada samo punite guzice koncentratom i sedite u kavezu gde prde na vas sa svih strana i imajte macke i kucice umesto dece
ljudi koji ne vole svadbe su najnizi oblici zivota na zemlji
di zive? mozda su mi susjedi
neces ti nidje, drkaces kurac u spajzu kod caleta i keve
U Sloveniji
dbi ja radim na svadbama i mogu ti rec za cinjenicu da sto je skuplji pir uglavnom krace traje
bile neke budale spucale 30€ eura na neku viletinu u isti , nabavili ketering iz zagreba , dva šatora velika tri benda ..bilo oko 100 ljudi kojima su platili prevoz i smjestaj iz raznih djelova svijeta ...mladi je dan nakon pira bio uhvacen od mladenke kako mu u WC-u kuma pusi kurac
Cec došla policija sad ce da nas rasteraju
skoro bas pricala komsinica kako je bila kod neke rodjake u grad i kako ju je sokiralo sto ova prica sa ljubimcima i tepa im i tripuje da im je majka. ovi u gradovima pustaju kerove i macke u krevet da spavaju s njima jebote
ja volim samo zato sto mogu da pijem i jedem za dzabe, samo me niko ne zove nigde
pa koji grad
meni je pricao lik kad je radio ko kucni majstor u zagrebu, dosao je kad je muz na poslu bio a u kuci mu pas jebao zenu
frf kako je ovo moguce
ne kontam
>uhvacen od mladenke kako mu u WC-u kuma pusi kurac
"kumo i ti ces isto to da radis samo sutra"
>huku i buku U GRADU
to je najveci mem sto su seledari ikad prodali...zivio sam na selu i sto puta veca buka je na selu jer stano se netko dere sa polja na polje , lupaju čekići u zeljezo , radi motorna pila cijeli dan , cujes svakakve zivotuinje kako se glasaju i svi traktori i poljoprivrendni alati rondaju i lupetaju pet puta glasnije nego bilo koji auto....i to jos sve povrh cinjenice da sve odzvanja po pet puta
u gradu jedino cujes zamor autiju koji su svi skupa manje glasni od jednog traktora na selu i jos ako nemas izolirane prozore onda si stvarno botina od covjeka koja nije za nista drugo nego ic na selo i lupat krampom u kamen
a i iskreno po noci je opet civiliziranije nego na selu ...istina svako toliko cujes nekog pijanduru ali na selu uvijek nesto cvrci , huce , lupaju grane , slusa szivotinje kako se glasaju do duboko u noc pa psi i vukovi zavijaju
dajte manite me se tih gluposti jebalo vas selo
trebao je popraviti neku ogradu na balkonu, niko se nije javljao na kucanje pa je usao unutra i kroz hodnik vidio prema spavacoj sobi kako veliki pas jebe zenu
kaze da je bio u soku, da mu je nudila pare i seks da ne kaze muzu, lik se samo pokupio nije nista popravio, rekao je sefu da nece vise krociti tamo i na kraju su poslali nekog bosanca da to popravi
>oni imaju zivotinje
>zene u 21. stoljecu
pa ovo nema niti na madagaskaru jebote
to je bilo prije 20-30 godina inace
imao sam u komsiluku zenu koja je imala pitbula i vise ljudi su pricali kako mu daje da je kara...
kakva sojara ja bi uzeo pare od kurve prljave i jos bi popravio to = dupli profit
pa ovo je nemoguce!
ovo, kakve kurac zivotinje
Ma znam, zajebavam te
2 u Ljubljani (obojica rade kod istog čovjeka na građevini)
1 Maribor
Za ovoga zadnjeg se ne sjećam, morao bi ga pitati, dalji mi je rod. Nešto na C. Culj, Cel... Nešto tako
i treba bagro
imam zelju da napravim sto vise dece sa sto vise zena
celje
ovo je jos tuznije, tko zna jbt, mozda je moja mama jebala pasa
covjek je bio sokiran, za njega je to bio nezamislivi grijeh i nije htio nista
cak i dok mi je to pricao sam mu vidio nekakav strah i nevjericu u ocima i glasu
tema ovog konca je život na selu
mema ovog konca je onaj bijesni slovenac
jel mi mozes rec zasto kad zivite tu nikad ne komunicirate ostalima samo izmedju sebe, jako je ruzno vidjeti kad se susjedi ne pozdravljaju
nabijem ti i temu i memu u guzicu
lol a dobro ako je bilo tako davno onda razumijem...mi smo se nagledali svakakvih sranja tu da nas ne iznenaduju toliko ti denerizmi
kako ste uopce dosli do te jebene teme frf
najcudnije sta sam vidio u vezi seksa je neki gospodin jebao zenu na prozoru na moru u materinom selu frf
ja imam zelju da jednu mrcvarim da se poradja 10 puta
>Otkako su uvedena ženska prava, ženturače su se mnogo obezobrazile. više ne prezaju ni od čega. Jezičare, drske, bezobrazne, nevaspitane, bez poštovanja. Ljudi ne mogu da skapiraju da je zena dobar sluga a zao gospodar! Problem kod zene je sto se ne vodi raciom, pameću, nego emocijama. Zena ce zivot da usere svima samo da bi se nekome osvetila, a pri tom je u stanju da napravi ogromnu materijalnu stetu svima pa i sebi.
jebote koja baza