kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
index.hu
twitter.com
Lehetne hogy ma ne csináljuk ezt?
mit?
(tanúbizonyságot téve)
Hát ezt. Érdektelen hülyeségekről beszélünk és egymáson őrjöngünk. Mindenki lárpol néha több emberként egyszerre aztán összekeverjük egymást és meg többet őrjöngünk. Lehet, hogy én ma inkább kimegyek sétálni vagy a faszom tudja. Megsimogatok egy cicát meg ilyenek
dögölj meg féreg
Na kezdődik
Na kezdődik
Persze. Kezdjük azzal, hogy elhúzod a retkes féreg gnóm beled a faszba és nem jössz vissza.
>hungary
(︶︹︺)
bárcsak amerikában születtem volna!
Orbán Viktor veszélyben, miután koronavírusos igazgatóval találkozott, de vigyáznak rá. Ha Orbánnal történik valami, Semjén Zsolt áll be a helyére.
végünk! ;__;
ÉDES ISTENEM HA LÉTEZEL AKKOR ÖLD MEG A CIGÁNYVAJDÁT KÖNYÖRGÖM. ISTENEM KÉRLEK ÖLD MEG A VAJDÁT
Ó bárcsak. Már csak az összeomló Zsidesz kártyavár, a hatalmi vákuum és az ezt követő hatalmas hatalmi és érdekharcok miatt is öröm lenne, ahogy szétesik az egész Orbán-féle mafia. Szerintem visszajönnének a 90-es évekre jellemző mafialeszámolások is, pl. Lölőkét agyonlövik, stb... Ó Istenem, álom lenne!
Miért nem a Lázár?
mert ő most háttérben van, néha kritizál.
később jön majd el az ideje.
Ez.
Ő majd akkor jön elő, amikor új irány kell. Amikor az emberek még mindig a Fideszre szavaznának, de már a Viktorra nem igazán akarnak. Akkor jöhet a Lázár-féle Fidesz.
>számít ki vezeti Pannonisztánt
Hát te nagyon hülye.
Szarbán után beomlik az egész, csinálnak egy másik fajta kamupártot ahova majd átiratkozik az összes Zsidesz pénzember. A prosztó nép majd újong, hogy ""rendszerváltás"" de pont ugyanolyan szar lesz és megmondják, ha nem tetszik itt vár Európa többi országa.
te meg folytasd azzal hogy felakasztod magad, hajrá
Dibusz Dénes: Ha pár perccel tovább tart a meccs, meg is nyerhettük volna.
A Ferencváros hatalmas izgalmak közepette 2-2-es döntetlent játszott hazai pályán a Dinamo Kijevvel a Bajnokok Ligája második fordulójában.
Istenem, a sok agyhalott politikai szakértő bohóc itt ka-n. Elmondanám, hogy Orbán után Varga Judit lesz a minelnök, ezt jobb ha már mostan tudjátok.
az nemtom ki
index.hu
>Nem nő, hanem férfi volt a koronavírus magyar áldozata, akinek prosztata-megnagyobbodása volt
Késelés volt Nizzában, egy nőt lefejeztek
*ásít*
hú de fáj a libsik picsája:D
nem bírom:DDDDD
leszarom
hitler vagyok
köszi mutti
leszarom
zöldszöveg hogy ki tudjam verni?
na végre nyőg a nyőgös