/polska/ edycja sandziuro
/polska/ edycja sandziuro
Other urls found in this thread:
ziemkiewicz.dorzeczy.pl
twitter.com
człowiek duchowy ma fetysz zmuszania kobiet do rodzenia płodów z downem? to fajna świadomość duchowa
w koncu ktos zrobil bo tej pedaly smiecie kurwy jebane karły grubasy napływy nie zrobiły
bracia...
co porobic?
ide se ponapierdalać w rising storma i bede sobie wyobrażal ze to was pedały kurwy śmiecie zabijam
To może podasz jakieś przykłady?
kiedyś to były animkowe edycje, teraz tylko sranie
> fetysz
znowu jakieś nawiązania do seksu.. oj incelarz incelarz
człowiek duchowy uważa to za złe i tyle o jakie zmuszanie chodzi?
a spiritual man fetishizes women giving birth to fetuses with down's syndrome? nice spiritual consciousness right there bro
nie wiem o co mu chodzi, ale z całą pewnością jak dalej tak centralizacja będzie postępować to parę firm na krzyż będzie całą Ziemią władać
nie wiedziałem że siedzę tu z nieironicznymi debilami co w angielski nie umio
US czy Japońce?
człowiek duchowy może sobie myśleć co chce, problem zaczyna się wtedy kiedy inni duchowi zaczynają ludziom nie duchowym dyktować warunki
I love it when the little kids I’m teaching online have complete and total misconceptions of what’s going on. So far, I’ve encountered the following:
1. I had been teaching a little girl for several months, when one day she said to me: “My mother says you’re a real person, not an app. If you’re a real person, show me your husband.”
2. I was about to end a class, but the little girl I was teaching didn’t want the class to end. She turned to her mom and asked if she could please watch one more episode. Turns out she was under the impression that I was a very interactive TV program.
3. I couldn’t find my marker in class today. The boy I was teaching was like, “What’s your apartment number? I’ll come up and help you find it!” The boy lives in China and I live in the United States. I guess most people he knows live in the same building as him, so he assumed I did too.
4. I had been teaching a kid for quite some time when I mentioned my age in class. She was like, “Wait, you’re an adult????” She’d thought I was twelve.
5. I just finished my last class of the night. At the end of it, the three year old girl (in China) wanted to know if she could come over and we could have the next class at my house.
sprawdzone i krindżowe
nk zalinkuje który post przetłumaczył bo ja nie widze
oczywiście że japońce
człowiek świadomy duchowo wie że gorsze jest zabicie powiązanej z nim najbliżej istoty żywej
wyruchałbym wytatuowaną murzynkę ze sztucznym dupskiem i spuszczał się w środku
ja mam racje bo jestem człowiekiem DUCHOWYM
cont
bo wystarczy trochę ukryć pewno fakty (nie trzeba wcale kompletnie usuwać, a wręcz lepiej tego nie robić by nie dawać 'schizonom' amunicji, wystarczy żeby nie promować na mediach społecznościowych, walnąć na dziesiątą stronę w wyszukiwarce, itp.), trochę nagłośnić inne (wrzucać na pierwszą stronęw mediach społecznościowych, może oszukać liczbe lajków, może trochę zbotowanych komentarzy) żeby motłochem sterować
nie no te kurwy jebane cele śmiecie pedały napływy dalej pierdolą o jakimś kurwa abordażu. dla każdego mam po kuli
checked baza. zadźgaj w mojej intencji kilku operatorów miotacza
cont
ssę pały murzynom za bilet godzinny
fajnie też że człowiek duchowy nie musi wychowywać downa aż do usranej śmierci
starociota bóldupi
o to to
wypierdalać kurwa tępe szczury sram na was z mocą tysiąca słońc skurwysyny jebane w dupe ruchane przez armie zhivowanych pedałów z obserpmionymi obguwnionymi obrkwawionymi (z okresu) kutasami
wy kurwy wy kurwy!!!!
kobiety to kurwy i chcą mordować dzieci (sic!!!!!!!)
Ale Lempart dupa swędzi że Kinga Duda jest od niej ładniejsza ziemkiewicz.dorzeczy.pl
co ci zawiniły abażury
dosłownie kto
dosłownie chuj mnie jakaś stara gruba baba
czemu mam sie tym przejmować
no np. takie warunki dyktują społeczeństwu że nie można takiego cwela jak ty zabić
wtedy to jest dobrze warunki innym dyktować bo się z tym zgadzasz, ale jak dyktuje się warunki kobietom żeby nie mordowały dzieci to źle bo z tym się nie zgadzasz
nawet kurwa nie popieram rodzenia dałnów a wrzęcz przymusowe aborcje bym wprowadził, ale argumentować to ty zupełnie nie potrafisz
w chuju masz szczury utkaj pizde ez
>ziemkiewicz.dorzeczy.pl
z takimi tu
prawo go nie dotyczy bo user tak powiedział i guess
ale debile
o ile nie jest coś nie tak z ich ciałem to można normalni przykucnąć dupa nie dotyka ziemii wcale jak kucniesz
>i guess
siema julka jak tam protesty? ile kościołów dziś zdewastowanych?
>nawet kurwa nie popieram rodzenia dałnów a wrzęcz przymusowe aborcje bym wprowadził, ale argumentować to ty zupełnie nie potrafisz
to
co ten post wnosi
To ta od tzw. Strajku Kobiet , patrz na koszulkę
>ale argumentować to ty zupełnie nie potrafisz
ostra ironia od gościa który używa bycia człowiekiem duchowym jako argumentu oj oj oj
chuj mnie to wykopku idź tam walić konia do tweetów
na was tez przyjdzie pora pedaly cwele śmiecie i kurwy wy
tu chodzi o braterstwo
już nigdy nie będzie
jak dawniej
>ad ty też byś zginął od aborcjum
>"ale argumentować to ty zupełnie nie potrafisz"
to, bo na pewno ktoś kto chce wprowadzić przymusowe aborcje jest człowiekiem duchowym
przecie na poisce jest tylko dwóch posterów, ty i ja na mojej setce proksi
Jak można być tak niezadbanym? Czym ona myje włosy i czy w ogóle myje?
higienia osobista jest spookiem
wiesz że tu 2/3 posterów sie nie myje regularnie
W poprzedniej nitce o tym gadaliście cały czas....
dosłownie czytać ani myśleć nie potrafisz
chodziło o zamordowanie drugiego dorosłego człowieka, dalego temu do aborcji
pozdrawiam cieplutko anonka głuptaska
czy wasi rodzice was planowali
moi mówili mi że tak, i urodzony dwa lata po ślubie co dokłada wiarygodnosci
Myślę że tak wygląda ochyda spustoszenia
jej ciało jej wybór
>ten post
>w tym generlau
połowa posterów /polski/ wygląda tak samo albo gorzej jeszcze
>basiarz to 2/3 posterów
mycie się co 3 dni to już regularnie
ona nie musi myć włosów incelu -.- piekło kobiet -.-
braterstwo dwóch debili
murzyńskiego kutasa do twojej mordy
elo
aborcja nie różni się od zabicia noworodka jedno i drugie zalegalizować
ale nieironicznie
i takim akcentem przechodzimy do kolejnej edycji:
NORMALNYPEDAŁ BINGO!
a to przepraszam myślałem że próbowałeś bawić się w granie na uczuciach jak pro liferzy gdzie mówią że gdyby aborcja była legalna to twoja matka by cię też abortowała
miłego dnia życzę Panu
sadzić
palić
zalegalizować aborcje
jak ktoś przetłumaczy to mu oddam moją córkę
jaką masz córkę
i znowu debilny argument
dziecko zawsze oddać można do domu dziecka, albo nawet anonimowo w oknie życia
t.
>wszystkie julki jutro do wysrywy jadą
to
to jest to
złota oportunia
niech wszystkie tam pojadą
i potem odgrodzić miasto i zbombardować
Co to za pomysł że ciało kobiety należy do niej samej. Kobieta ma ciało pielęgnować, ale jest ono własnością faceta.