kurva anyátok
Kurva anyátok
I like the word fenykepezogep
hitler vagyok
hogyhogy
Jajj már megint ez a játék a szavakkal meg lélekkel. Nálunk svédeknél nincs ám, hogy valami kötelező, az olyan maradi fasiszta diktatórikus izé. Itt ajánlások vannak amit a felelősségteljes lakosság betart.
Galgóczi Ágnes van napok óta
Hol van a Cecília?
koronás
bánt, hogy a svédek nem szarok bele dögöljön meg a szomszéd tehene is féle cigányok mint a magyarok 99%-a?
Ánon, ne mondd ezt... :(
cunt
kevésbé nem is érdekelhetne, nekem az volt itt a vicces hogy online tünti otthonról
jó az igaz
de hát a facebook protest, online szimpátia(tüntetés), "segítségnyújtás" aktuális profilképkerettel nem új dolog
ma d.e.10 órától itthon tüntetek a pincében, álljatok ki mellettem köszi
veled vagyunk tesi!
csak kényeztetnie kéne egy jó nagy BBC-t és attól lenyugodna
Kuszunom viszontlatasra
Nem, fekete bikák környezetszennyezők.
Neki jobban bejön a kisfasz ánon ha környezettudatos. Ugye te is szelektíven gyűjtöd a hulladékot és energiatakarékos eszközöket használsz?
a fekete bikának elnézné hogy környezetszennyező, te pedig menjél csak le kutyába a 12 centis """faszoddal"""
a feje tetejére is állhat bármelyik kormány úgyis annyit fog érni a valuta amennyit a zsidók akarnak.
d-de befektetői kockázat, piaci hangulat! lófaszt!
a világon semmi sem akadájoz meg abban hogy eurót használj
60iq
csak az hogy nem fogadják el
>akadájoz
30iq
Ánon, szedd fel kérlek Jamal szemetét. Ő nem rossz, csak a környezete tette ilyenné. Nem szabad érte hibáztatni. Ha ügyes leszel újrahasznosíthatod a fehérjét a gecijéből mikor kinyalod a puncimból.
a spárban elfogadják
Akkor mi indokolja a gyenge forintot főleg miután a Moody's is befektetésre ajánl? Nincs piaci kockázat.
szarbán. miatt.
Palvin Barbi Magyarországról jelentkezett be: alig várja, hogy megmutassa kopasz punáját a világnak – fotó
blikk.hu
Beraktam enjit ebbe meztelenítő ais szárba és hatalmas rostás saláta pinát csinált neki
hurr a zsidók miatt
nekem megfelelne azt hiszem
>Galgóczi Ágnes van napok óta
És ez miért baj?
kik?
M. I. L. F.