Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 52.29K)

Other urls found in this thread:

twitter.com/GretaThunberg/status/1322105828426526725
ezalenyeg.hu/kozugy/mikor-mar-azt-hittuk-az-aljan-vagyunk-tovabb-zuhan-a-forint-23244
blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/palvin-barbi-magyarorszagrol-jelentkezett-be-kopasz-puna/2e776n4
twitter.com/SFWRedditVideos

twitter.com/GretaThunberg/status/1322105828426526725

I like the word fenykepezogep

hitler vagyok

hogyhogy

Jajj már megint ez a játék a szavakkal meg lélekkel. Nálunk svédeknél nincs ám, hogy valami kötelező, az olyan maradi fasiszta diktatórikus izé. Itt ajánlások vannak amit a felelősségteljes lakosság betart.

Galgóczi Ágnes van napok óta

Hol van a Cecília?

koronás

bánt, hogy a svédek nem szarok bele dögöljön meg a szomszéd tehene is féle cigányok mint a magyarok 99%-a?

Ánon, ne mondd ezt... :(

cunt

kevésbé nem is érdekelhetne, nekem az volt itt a vicces hogy online tünti otthonról

jó az igaz
de hát a facebook protest, online szimpátia(tüntetés), "segítségnyújtás" aktuális profilképkerettel nem új dolog

ma d.e.10 órától itthon tüntetek a pincében, álljatok ki mellettem köszi

veled vagyunk tesi!

csak kényeztetnie kéne egy jó nagy BBC-t és attól lenyugodna

Kuszunom viszontlatasra

Nem, fekete bikák környezetszennyezők.
Neki jobban bejön a kisfasz ánon ha környezettudatos. Ugye te is szelektíven gyűjtöd a hulladékot és energiatakarékos eszközöket használsz?

ezalenyeg.hu/kozugy/mikor-mar-azt-hittuk-az-aljan-vagyunk-tovabb-zuhan-a-forint-23244

a fekete bikának elnézné hogy környezetszennyező, te pedig menjél csak le kutyába a 12 centis """faszoddal"""

a feje tetejére is állhat bármelyik kormány úgyis annyit fog érni a valuta amennyit a zsidók akarnak.
d-de befektetői kockázat, piaci hangulat! lófaszt!

a világon semmi sem akadájoz meg abban hogy eurót használj

60iq

csak az hogy nem fogadják el
>akadájoz
30iq

Ánon, szedd fel kérlek Jamal szemetét. Ő nem rossz, csak a környezete tette ilyenné. Nem szabad érte hibáztatni. Ha ügyes leszel újrahasznosíthatod a fehérjét a gecijéből mikor kinyalod a puncimból.

a spárban elfogadják

Akkor mi indokolja a gyenge forintot főleg miután a Moody's is befektetésre ajánl? Nincs piaci kockázat.

szarbán. miatt.

Attached: 1604133646150.gif (303x303, 1.51M)

Palvin Barbi Magyarországról jelentkezett be: alig várja, hogy megmutassa kopasz punáját a világnak – fotó

blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/palvin-barbi-magyarorszagrol-jelentkezett-be-kopasz-puna/2e776n4

Attached: PB_cens.jpg (474x468, 67.35K)

Beraktam enjit ebbe meztelenítő ais szárba és hatalmas rostás saláta pinát csinált neki

Attached: 1603586172326.png.jpg (329x552, 23.18K)

hurr a zsidók miatt

nekem megfelelne azt hiszem

>Galgóczi Ágnes van napok óta
És ez miért baj?

kik?

M. I. L. F.

Attached: galgoczi_agnes-0826-vsz.jpg (1200x800, 63.86K)