Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 48.83K)

Other urls found in this thread:

origo.hu/itthon/20201104-sajat-macskaja-tamadt-a-nore-korhazba-kellett-szallitani.html
twitter.com/NSFWRedditImage

mindjárt kell indulni egész napos munkába és még nem sikerült szarni

12cm

hitler vagyok

kurva anyját ez nagyon nem hiányzott
miért nem lehetek én is öröknít

dögölj meg mustár te biztos most fordulsz át a másik oldaladra

Kurva fagyatok more like lol

>fagyátok
?

Teljesen megváltozott a nyilvános szaráshoz való hozzáállásom mióta nem vagyok nít

LÓL lett a tinderen egy lájkom és szinte azonnal meg is találtam a profilt. Egy ilyen igazi szőke, kék szemű eléggé dekoratív lány. Nem volt alá semmi kiírva, csak az instagramja. Szerintem tuti kurva, úgyhogy jól balra is húztam.

ha muszáj elmenni, most már én is elmegyek bárhol, de az extrém aranyerem miatt mégiscsak jobb szeretem otthon, nyugodt körülmények között, seggzuhannyal intézni

hogyhogy?

VOLSZEL FÉREG DÖGÖLJ MEEEEG

Gyanús, hogy eddig volt egy másik lájk meg most ez, egyébként lassan egy hónap alatt semmi, nem?

Nekem mindig sikerül
de én indulás előtt több mint egy órával felkelek

én most másféllel keltem föl és mégse sikerült

Miért lenne gyanús? Milyen messze laks pesttől? Asszem 60 km körüli sugár az alapértelmezett, amit a rostások 99%-a szerintem nem állít át, szóval ha messzebb laksz akkor ezeknek nem fogsz a látómezejébe sem kerülni.

A Bidés ember győzött.

Nem!

Nagyobb, vidéki városban lakok, azért volt itt elég 60km-en belüli profil. De én is gondoltam, hogy valószínű a rosták nagyobb többsége nem is látja a profilom, én 75km-re húztam ki, emiatt már látom a Pestieket, azok viszont 120%, hogy engem nem.

origo.hu/itthon/20201104-sajat-macskaja-tamadt-a-nore-korhazba-kellett-szallitani.html

Pont ezt mondom. Meg mintha már aznap vagy másnap kimaxoltad volna az összes profilt, nem? Mennyi nő lehet akkor a közeledben, legfeljebb 200? Az nagyon kevés. Abból van neked 1% sikerrátád, az egész jó.

bázisolt macsek

De!

csicska
nekem egy kávétól mindig beindul a fosás
Az első korty után fél perccel már alig bírom tartani

gyenge fos vagy akkor lol

kurva anyád

hogy közöljem a nagyival hogy a betfair jön a házáért? :S

én

...

nem jött be az 500ból 70ezres tutitipp?

Na ez én voltam

Go away, apple spammer. Stop trying to force this unfunny meme. We don't want you or your cohort here.

bidés földcsuszamlásra kellett volna tenni :(

Öld meg, aztán magadat is. xD