edycja piękna
temat: youtube.com
poprzednio:
first for polish boys
anoni co mieli gf
gdybym poprosił moją potencjalną gf żeby założyła dla mnie rajstopy do seksu to by to zrobiła czy nie
ale spaślun
zależy czy chcesz je rozerwać, potem zawsze chciała żebym odkupił ale to niska cena
lmao tak
jak jesteśw chuj nieśmiały z tym fetyszem to chyba będzie jeszcze lepiej
bo powiesz jej coś w stylu
>e-ej b-bo ja lubie taką rzecz, a-ale to jest dziwne
i ona pomysli że chces żeby ci nasrała na ryj a potem powiesz że
>r-rajstopki
i ona powie że
>spoko
bo myślała że będziesz chciał coś o wiele gorszego
tak było trochę z moją gf, tak lekko podobnie
Ja jak mojej mówię żeby mi usiadła na mordzie to to robi także zależy kogo znajdziesz. Mówiłem już ze rucham?
wytłumaczcie mi fenomen mcdolandsa
oni tylko frytki mają dobre
wypierdalaj
UFFF ALE MI STAWAŁ OD SIADANIA NA MORDZIE UFFFFFFF
a jej mokła pizda bardzo wtedy ufff uffff
anoni śniło mi się że zaprosiłem taką dziewczynę na kawę, a ta mi na to, że nikt nie zaprasza na kawę i żebym się nauczył w końcu jak się podrywa bo taki sposób nigdy nie zadziała
miała racje?
różni ludzie lubią różne rzeczy
no w dobie koronaświrusa ma racje
ale w normalności nie ma problemu z zaproszeniem kogoś na kawe chyba lol
zwłaszcza jak jesteście już starsi, w sensie po liceum czy coś
dupnąłem se rockstara passion fruite baja juiced żeby wytrzymać do tego wieczora
jak jesteś przystojny to wszytko działa jak nie jesteś to nic nie działa. Nauczcie się wreszcie
Heh jestem jak Alison
trudno nazywać bywalców tego przybytku ludźmi
Dokładnie tak jest user, jak mi siedzi na mordzie to dotyka kutasa a ja już fontanna, aż mi trochę wstyd że tak kończę szybko wtedy.
ANONI, JA RUCHAM, DAJCIE MI (JUSY)
>DAJCIE MI (JUSY)
w sensie, wiadomo że chce jusy, bo jestem atencjokurwą ale nie pisze tego tylko dla jusów, po prostu ktoś poruszył temat seksu to ja sie dziele swoim doświadczeniem
nom to
na wikipedii jak wejdziesz w definicje człowieka to jest napisane że to homo sapiens którzy w życiu nie byli w maku
dziękujemy panu profesorowi za aktualizacje definicji
mrożone frytki z kebaba pod blokiem są lepsze od tego gówna z maka
No i ja zawsze bardzo długo dochodziłem, więc nie trafiłeś z tym szybkim kończeniem
lol
>miała racje?
jesteś brzydki? tak
jesteś przystojny? nie
tranza here
ja osobiście jem z nostalgii czasem bo mi przypomina dzieciństwo. W tym hajsie można z bolt foods normalne pyszne jedzonko kupić
masz mojego prawiczkowego jusa ehhh kurwa co ja bym dał za gf
a jak jestem takie 5/10 to co?
to jesteś brzydki
za mało, tzw cold approach tylko od 8/10 w górę
Na stacji Warszawa Zachodnia rozpoczynają się pierwsze prace przy przebudowie. Będą prowadzone tak, by nie zatrzymywać kursów pociągów i obsługi pasażerów. Początkowo obejmą perony i budowę kładki nad torami. Inwestycja PKP Polskich Linii Kolejowe S.A. (PKP PLK) jest warta 1,9 mld zł.
czy zaproszenie na kawę to cold approach? wydawało mi się że to dość normalne
no wreszcie kurwa bo zachodnia to gowno najgorsze. Chcoiz wszyscy Ukrainy którzy tam autokarami zjeżdżają mogą poczuc się jak w domu
w końcu
ale zapraszałeś dziewczyne na ulicy którą dopiero co zobaczyłeś czy ją znałeś