Bozhe uzmime edicija
/ex-yu/
Ko je to?
ja
*hakuje exyu*
MARMUR
MAMAMAMAMRU7RJRURRURU3EFR3UEFGPRI[UOEGRHIPUAEGRHIOPUBTH[OPUEGRH[IJOPUBERTH'JNOPUAEGRTHIJPUEGRWJ=9
-\[AER[FGIJOVEWP[R
OSFGKEW[PRFKE[RWOFK
Koji posao i gde?
to smo svi mi
kada ce normijima da dosadi ovaj larp od pandemije? juce sedi preko puta mene u gsp-u neka baba i poce da kipi jer nisam stavio masku. sta njoj smeta kad ona ima masku
zapravo u siz za zaposhljavanje
ne mogu prestat slušat hard bass jebote vrag
idem squatat haj u pizdu
Reci babi da se Korona prenosi i polnim putem, pa joj zapreti da ces da je jebes.
tko je ovaj
sutra saljem CV na Croteam natjerala me keva
ili jos bolje izjebi je u busu
Koliko godina imas i imas li fax ili neka druga zanatska znanja?
24 neet khv
neironichno cu poslati majmunkov cv
Dosta cu da napisem i serem, cisto za inb4
sledeci put kada mi se nadje neka sojara da se zali sto ne nosim masku imam da krenem da kijam i kasljem na njega
>majmunkov cv
Pa ko vam je sad pa taj?
Ochii
pa ti si bioterorista!
To i ja radim, pogotovo kad kreteni nose masku napolju onda se dobro nakasljem.
dodjes ovde jednom u sto godina i mislis da treba da ti se klanjamo, ma duvaj ga opeglana picko, idi opeglaj tu kosulju bajo lol idi ocetkaj onu leptir masnu batana? ti od pre Hrista? mozes biti i od pre hamurabija ali ti si niko i nista ovde, mi koji smo ovde radnim danima smo prave face, a ne vi koji vikendom i kad vas svi odjebu dodjete ovde da istresete svoja mlohava jajca, e moj ti, tvoja slika bledi, niko je i ne prepoznaje vise a i oni koji te poznaju vec su te skuzili, izdao si takozvane drugare takozvana legendo, prodao si ih za instagram lajkove od ljudi kojih si se grozio nekada, prodao si ih za parce masne poljske picke (jaka ti picka), prodao si ih za snove koje nikad neces dosanjati i ti ces meni da kazes njufeget, njufeget si ti bajo moj, od stare slave se ne zivi (jaka ti slava), jedna slika ne cini prolece, ili jesen, kako ti je volja, jer su ti jeseni bile tuzne, picko.
Ozbiljno momci, koja vam je motivacija za doprinošenje društvu?
brate imash neshto za mene?
boli me kurac za drushtvo
Od ove pandemije koja me i spasila i upropastila školsku godinu, ja želim umrijeti, ali prirodnom smrću.
Al ozb ko je taj lik, neki staripeder?
Daj mi brzo trcanje za njega.
CV nemam, posao takodje nemam. Ali mogao bih ti savetovati da uzmes kredit i da polazes za kamion. Imaces posao od 600-800e zavisi da li oces da vozis unutar Srbije i da spavas kod kuce ili da vozis daleke ture i da spavas u kamionu.
kako tužna slika
>CV nemam, posao takodje nemam. Ali mogao bih ti savetovati da uzmes kredit i da polazes za kamion. Imaces posao od 600-800e zavisi da li oces da vozis unutar Srbije i da spavas kod kuce ili da vozis daleke ture i da spavas u kamionu
zaboravio sam da kazhem da nemam vozachku
24
khv
neet
nemam vozachku
a trebami prvo B za C jel?
meni ukrala 4. godinu srednje kad je najveca sprdnja, sad mi i faks prelazi na onlajn
A kurs za helikopter koliko je?
bez 10000e nista