/tr/

5 kasım baskısı

Attached: 823264_o5cde.jpg (1023x734, 45.79K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=eO0K8G1Xzso
youtube.com/watch?v=WgV6zVxRsIc
youtube.com/watch?v=utXF0PGPD3Q
youtube.com/watch?v=VbxgYlcNxE8
twitter.com/NSFWRedditGif

>5 kasım 2020

Attached: 5a8d98db49f0.png (544x363, 403.83K)

Yaşasın Irkçı Türkiye !

Attached: 234567.jpg (670x669, 61.51K)

porçay gawadı haspe girermi???

youtube.com/watch?v=eO0K8G1Xzso

Attached: hqdefault.jpg (480x360, 19.45K)

npçz ciciQ

ne ara temmuz bitti

akmıyo

tut şunun ucunu akıtalım abi

Dağımızı verin oqlim
youtube.com/watch?v=WgV6zVxRsIc

iyi akşamlar geyler nasılsınız

kafa sikme şurda

selam da mı veremiyoruz artık?

yallax GAY'ın tahtasına

gayet basit! yarasaadamı öldürücez

Attached: index.jpg (317x159, 8.39K)

>index.jpg

2013 7 haziran dolar tayyar 15 temmuzla bu konteynırın ne alakası var ataput enes batur vs burak oyunda dört halife sikiş kürt sorunu barzani saddam avrupa birliği yurtta sulh konseyi galatasaray gomis aleyna tilki karısını siktiriyor kobra ket işid ISIS bağdadinin karısı ülKUÇU amerika amerika seçimleri wolfteam gerçek olsaydı bannerlord çıktı mı transformice bedava çarlar 1 lirayla nasıl karnım doyar 25 liraya bilgisayar toplama gta 5 kaldırır mı recep baltaş xgameria pıçak darbesi bura paltalk değil /tr/ bülbül yüzkitabı finlandiya eğitim sistemi kolpaçino kıyamet bugündür ümmeti muhammed toru gar katliamı kayyum ekmeleddin erdal baba hayrettin mustafa ak alper erözer oqlim kamal küçük kamal atapiç mehmet ali birand doğu perinçek bülent uluer ertuğrul kürkçü bokistan sıkmabaş başörtü sorunu sikiş sokuş ensest kolay vpn bu adada netflix insta olsa yaşarım metin2 emek server joysro likya gel oqlim tektaşak beyazıt öztürk candan erçetin diss rick ross alfa mıdır kakam var ama tutuyorum abdülkadir geylani 22 şehit osbir süleymaniye süleymancılar epic meneler abdullah öcalan gerilla gerilla marşları 18 cm yetmez apoPİÇ napçaz mala gider mi cope çöpe gider koçum keşke bu arkadaşa bir şey yedirip içirmeseydik anime death note izlenir mi 2hu tunay yorekok ikinci davutoğlu hükümeti işid entires mosul işid musula giriyor christchurch katliamı brenton tarrant türkiyede gezdiği yerler ekber şaron titktok i wanna be tracer tiktok cegıd sikimde değil mekanın sahibi ben fero hikaye idris usta sönmez küfür seçim sokak röpörtajları İTler socuckta havlıyor babamın öldüğü yaştayım reddit khonkar sürtüğe bak korona efe gıda dönerci wolfteam bedava çarlar katolik hristiyan deus vult işid savaşıyor işid nasheedları hava nagila süleymancılar yurdunda taciz deniz feneri davası ergenekon balyoz kumpas milli piyango ayyıldız tim karyola baskısı

HyR

ndn
ne

essegin tenasul uzvundan sebeple

ndn

gamegami başla oqlimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu tiradda animeciler eksik

Attached: 1604584057379.png (465x453, 197.5K)

ndn

bu tirad A K M I Y O R

ve bu iyi bişey

Orospu çocukları, nasıl sinirlendim okuyunca. Amına koyduğumun faşist işbirlikçileri yine aynı şekilde devam ediyor.

ewd

herkes 5 kasım'ı unutmuş

Attached: 1604563467290.jpg (1165x998, 60.74K)

youtube.com/watch?v=utXF0PGPD3Q

yuav hacum siktirtme imçiçi filmini amk

sokaktayız kOÇum yapmamız gerekeni yapıyoruz ;))

keske, islenen sucu onemsizlestirmek, basitlestirmekte suc olsaydi da bu youtube seyi
o tecavuzcu ile 1-2 sene ayni kogusta kalsaydi.

gelelim bu lalenin takipcilerine, neymis kara mizah icin yazilan bilmem neredeki birseyi okuyacakmisim, sanki ayet gonderiyor bana. neymis, instagramda bilmem ne videosu varmis izleyecekmisim.

bunlari yapinca; ulan valla helal olsun, tecavuze ugrayan kiz cocugunun ifadesini keske ben de o zamanlar alay konusu yapsaymisim, dememi bekliyorlar herhalde.

bazilari da bu olayin gercek olmadigini, bunun bir wattpad hikayesi oldugunu yaziyorlar.

sirf bunun gibiler yuzunden internette herturlu sansuru, devlet kontrolunu destekliyorum.

öle deme hatırası war

youtube.com/watch?v=VbxgYlcNxE8

bir tane videosunu denk gelip izlemek istedim. videosunda küçük çocukların onu izlemesinin kendi elinde olan bir şey olmadığını ve bunun için bir şey yapamayacağını söylemişti.
ardından yayın boyunca fosur fosur sigara içip kendisine özenen küçük çocuklar için berbat bir örnek olmayı başardığını gördüm.
arada bu başlığı okuduğunu tahmin ediyorum. küçük çocukların seni izlemesini engelleyemeceğini biliyorum ancak sigara içip onlara kötü örnek olman kabul edilebilir bir şey değil.
bu ve bu gibi çocuklar tarafından çokça takip edilen youtuberların pedagoji eğitimine ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum.

malın bayrak tutanı. ülkede genel olarak youtuber eksikliği olduğundan boşluğu dolduruyor, iyi olduğundan değil.
içerik desen sik gibi, millete twitter'da bir şeyler yazın diyor mal mal şeyleri videoda okuyor. pewdiepie çakması olmaya çalışıyor bu aralar reddit falan. nelere kaldık ya, ulan keşke bende girseymişim youtube'a o aralar amk okuyoruz diye boş vaktimiz yoktu, ne kadar mal boş kaybedecek bir şeyi olmayan herif var youtube'da.
aşağı yukarı aynı yaşlardayız.
ülkede böyle bir problem var abi sik kadar aklı olmayan insanlar iki gram cümleyi yanyana getirebilen herkese "ulan ne entelektüel adam, birikimi var çok zeki yauv" diyor.
hayır abisi onun birikimi yok sen salaksın, her şey senden daha üst seviye olduğu için bu hayatta iki saçmalayan herkes sana birikimi var gibi geliyor.

ek$i posting yasak uLan

bitti bukadardı zaten durumun vahametini anlamanız içn

ananın vahametini anlaman için daha ne kadar sikmem lazım o kahßeyi

blmm

halkı kin ve düşmanlığa tahrik edip aşağılama yapmayın oqlim