faŞo edisyon
/tr/
şehrimde doğduysan biraz hızlı büyüyeceksin
sup tvrk bvlls
post american qts fella
youtube.com
i understand this is an approximate expression of the turkish soul
i must ask
does screaming and raving carry more weight on the public bus than it does in a car?
whenever imagine a turk screaming about something bothering him it's always on a bus surrounded by people who are ignoring them and completely indifferent to the ranting
YOUR whORRRRRRRRRe mother scream under my DİCK my hodja;))
ndn anasına sowdun
blmm
as long as you aren't anatolian you can sleep with my mother
he tm qnqss
baCın elimde oqliiiimmmm
sen ndn bacısına sövdün
blmm
Phen hala gülüorum aqlamayı sewmediqim icinnnn...!!!!!
tmm qnq
Orosßbu garpuz götlü karın da ben sikerken böle bağrıodu
lise sondayım. babam dershaneye bırakacak. ankara kızılay’ın göbeği, dakika bekleme yapılamaz. tam inmek üzereyken radyoda love will come through çalmaya başladı. “hay allah” dedim, “ben bu şarkıyı çok severim”. kapıyı açacakken elimden tuttu, “gel beraber dinleyelim” dedi. delicesine trafiğin ortasında arabayı daracık bir yere soktu. ben babamın göğsüne koydum kafamı, o başını benim başıma yasladı. yanımızdan arabalar, insanlar ve zaman akarken arabanın içinde zaman dahil her şey durdu. bütün şarkıyı birlikte dinledik, konuşmadan.
babayı baba yapan şey budur. o zamandan bu zamana ben onun hiç büyümeyen kızıyım, o harley davidson bıyıklı bir süper kahraman, fonda ise hep aynı şarkı çalıyor...
ißne hikayesi mi bu ben sadece qarımın göğsüne kaFFamı qoyarım
youtube.com
>5,338,014 views
trap lord
youtube.com
m-m-m-m-m-m-maybach music
SKLDM
time dergisinin kasım ayı ilk haftasındaki kapağının konu başlığı. konunun gidişatına inancım ve dergi kapağına kaldığım hayranlık sebebiyle hayatımda ilk defa time dergisi alıp saklayacağım.
the great reset konusu ise komplo teorisyenlerine güzel malzeme çıkaran; safsatalarıyla birlikte, okumasını bileni güzel hakiketlere ulaştıran bir konu.
o zmn KUMla oqlim
wallaxi erdemi ozledix
geriLLa olan war mı aranızda ?
erdem var
wer bi erdem
Sar newaLeyi wurdur ciqere BABA
uyuşturucu habbı içilir mi ?
ben ictim pismanım
içilir babu$ kaFya bakcan
oqlim ölüordum amqq :DDD